Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crack Xenobot pod każdą wersje!

Gerpin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 829
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

proszę o pomoc normalnie bezproblemowo instaluje xenobota i podczas odpalania i injectowania tibi wyskakuje "falied to inject xebonot into client" nie wiem co jest grane kiedys mi normalnie xenobot dzialal bez problemów. Pomoże mi ktoś ?

Opublikowano

Mam problem z Xenobotem. Wszystko śmigało fajnie, dopóki nie zrobiła się Aktualizacja. Teraz jak włączam Xeno Launchera, to wyskakuje informacja "Xenobot is up to date" i jak chce się zalogować to wyskakuje "Invalid Username or Password". Próbowałem już usuwać plik hosts, przeinstalowywałem Xeno z 15 razy ale dalej to samo się robi. Xeno sam się aktualizuje i potem nie mogę się zalogować. Co robić ? 

Opublikowano

NOWE LINKI!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://przeklej.org/file/jfEgev/xenobot.zip

http://mgdrv.com/1IB607S

http://www.supershare.pl/?d=0B9639632

http://host1gb.net.pl/download.php?file=4190f04656ccafd23847701cd7d67448

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Zrobiłem wszystko co trzeba i taki error:

image.png

Ots Tibia 10.77 odpalana przez tibia loadera. System win7 64 bit. Proszę o pomoc!

Edit:

A tak wygląda ten pliczek host u mnie :)

image.png

Edit:
Wrzucilem folder xenobota do Program files(x86) i to samo jest

PS. Potrzebuje usprawnić tego bota lub zdobyć działającego pod wersje 10.77. Pozdrawiam

Opublikowano
Pobralem bota z linku co wrzuciles, host sie zgadza, ale podczas uruchamiania wyskakuje Automatic Update Failed...

Chcę mieć bota pod tibie 10.76 czy mógłby mi powiedzieć krok po kroku co zrobić? W poprzednim poradniku pisało coś o "patcher.exe" ale pobieram ta paczke a tam nie ma takiego pliku...

Opublikowano

Witam,

jezeli wlasnie dzis znow byl update tibi to wystarczy, ze pozwole sie xenobotowi zupdatowac(wyciagajac te 2 linijki w hostcie) a nastepnie znow musze pobrac cracka stad i wrzucic do folderu xeno i juz powinno smigac? Narazie unsupported version wyskakuje czyli jeszcze nie bylo update cracka?

Pozdrawiam

Opublikowano

Prosze o szybka odpowiedz, sciagam xeno, updatuje wyciagajac plik hosts i sie updatuje, nastepnie wrzucam host i crackuje zamieniajac xenosuite i wszystko fajnie tylko dalej 'unsuported version'

Opublikowano

Będzie dodany nowy crack ale dopiero wieczorem bo dodali nową rzecz i nie wiem jak obejść. myśle :D

Opublikowano

Uwaga, antywirus wykrywa trojana!! W poprzednich crackach tego nie było więc proszę o rozwagę!!

Jest to związane z tym autenticatorem, jest to z oficjalnego forum od botów :) nie groźne :)

Opublikowano

czemu jak odpalam bota wyskakuje automatic update failed ? zrobilem wszystko jak napisales, proszę o pomoc !! mecze sie z tym od wczoraj kilkanascie godzin i nic nie pomaga

Opublikowano

czemu jak odpalam bota wyskakuje automatic update failed ? zrobilem wszystko jak napisales

na pewno skasowales te dwie linijki hosts?

Opublikowano

Dziala elegancko, wyskakuje automatic failed oczywiscie ale to dobrze jesli wlaczysz bota to powinno zainjectowac jesli nie to znaczy ze cos sle zrobiles.

Najwazniejsze by z hosta usunac dwie linijki by xeno sie zupdatowal!

Dziala bardzo fajnie dziekuje za wstawke !!! <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...