Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Da się coś zrobić z tym błędem który wyskakuje po tym jak maxujemy ulta Vayne? Bo wyskakuje błąd, że czar jest nie obsługiwany i czatu nie widać.

Opublikowano

Testował ktoś YasuoSharpinio?

FREE ELO jak ktoś wyżej napisał :P

nadal evadee nie działa jak jest ON.

#EDit - jak ustawic zeby bylo widac zasiegi wież? + czerwona kreska i zasieg E na vayne np + te ramki jak leci w Ciebie skillshot

Mi tam kosi, teraz lepiej jak nigdy, leci na mnie ult lux i eza, a on unika easy :D

Zasięgi wież to w zakładce settings w L#, a w grze np. zasięg vayne to zakładka Drawings pod shiftem.

W nowej paczce nie ma mscvr120.dll

Nie ma, bo zapomniałem dorzucić, a potrzebna jeszcze komuś? Chyba każdy kto miał już starsze paczki, to ma ten problem rozwiązany...

Na LeaugeSharp mi ulta nie używa w ogóle.

Jaki skrypt?

Da się coś zrobić z tym błędem który wyskakuje po tym jak maxujemy ulta Vayne? Bo wyskakuje błąd, że czar jest nie obsługiwany i czatu nie widać.

Napisz na IRC, że jest taki błąd, z pewnością go naprawią :)

Take it easy my friend

Opublikowano

FREE ELO jak ktoś wyżej napisał :P

Mi tam kosi, teraz lepiej jak nigdy, leci na mnie ult lux i eza, a on unika easy :D

Zasięgi wież to w zakładce settings w L#, a w grze np. zasięg vayne to zakładka Drawings pod shiftem.

Nie ma, bo zapomniałem dorzucić, a potrzebna jeszcze komuś? Chyba każdy kto miał już starsze paczki, to ma ten problem rozwiązany...

Jaki skrypt?

Napisz na IRC, że jest taki błąd, z pewnością go naprawią :)

A moze byc taka mozliwosc ze np ja kliknieciem myszki blokuje omijanie czy cos?

rYD9JSA.png

Opublikowano

Nie działa mi evade, jest pod shiftem ale jak leci Q morgany to nie chce go uniknąc;/

F2

To evade pokazuje lecące skille ale ich nie omija, kazdy charm dostawałem na pysk przed chwilą

F2

Nie wiem czy to tylko moje zdanie, ale skrypt na cassio działa lepiej na free bolu niż tutaj.

Niby w czym jest lepszy ? Posiada darmowego exploita czego chcieć więcej ?

Opublikowano

A moze byc taka mozliwosc ze np ja kliknieciem myszki blokuje omijanie czy cos?

Nie.

dziala ta irelka

??

Sprawdź... Powinna działać.

dlaczego evadee nie działa? w grze ma byc enabled ON czy OFF?

Mi działa, w grze ON.

Syndra , xerath , vayne , kto najlpszy?

Xerath > Syndra > Vayne (Syndra lepsza od Vayne bo składa zhonye, która jest naprawdę pomocna)

// czas wygrać promo, napisze co i jak później :)

Take it easy my friend

Opublikowano

Witam. Mam taki problem z tym programem ponieważ, gdy właczam gre i program potem zaznaczam, wchodze do gry to ten cheat wyłancza sie a mam zapore wyl co robić (po aktualizacji)? Jak ktoś wie jak to zrobić niech napisze na priv lub tu.

Opublikowano

jak zrobić żeby na evadee bylo widac kontury spella kiedy ktos w nas cos rzuca? np jak ez ultuje czy lucian rzuca Q to takka ramka zawsze bylaa teraz nie ma

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...