Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To powie ktos o so hozi z tym who is cheater? odpalam to i nic, gdzie pokazuje kto czituje?

Pod Tab jak nic nie ma widocznie nikt nie cheatuje ;) Szansa że spotkasz cheatera w swojej grze jest raczej mała.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na cassinatorze mozna wyłączyć exploity? a jezeli nie to jaki skrypt polecacie?

Tak można wystarczy wejść w banalnie proste menu pod shiftem i wyłączyć exploit .. 

Opublikowano

Ja chyba zostanę przy BoLu, ponieważ żaden z Was nie potrafi odpowiedzieć na mój problem.

Opowiem jeszcze raz ale nie wiem czy to coś pomoże. :P

Ściągnąłem wczoraj najnowszą paczkę od Ziomala.  Wszystko się ładnie włącza. Próbuję włączać skrypty przed grą, ale jak się ładuje to pisze że program przestał działać. Włączam jak gra się załaduje i nic. Próbowałem włączać te skrypty na każdy sposób i nawet nie ma menu cheata pod lewym shiftem. Tak jakby w ogóle się nie włączał. Nie wiem czy to wina tej paczki, czy ściągnąć muszę inną. Wszystko co potrzebne do cheata mam.

Prosiłbym żeby ktoś wreszcie odpowiedział ;p

Opublikowano

Ja chyba zostanę przy BoLu, ponieważ żaden z Was nie potrafi odpowiedzieć na mój problem.

Ściągnąłem wczoraj najnowszą paczkę od Ziomala.  Wszystko się ładnie włącza. Próbuję włączać skrypty przed grą, ale jak się ładuje to pisze że program przestał działać. Włączam jak gra się załaduje i nic. Próbowałem włączać te skrypty na każdy sposób i nawet nie ma menu cheata pod lewym shiftem. Tak jakby w ogóle się nie włączał. Nie wiem czy to wina tej paczki, czy ściągnąć muszę inną. Wszystko co potrzebne do cheata mam.

Wyłacz antywirusa usun paczke i pobierz ją jeszcze raz. Program uruchamisz dopiero w grze i uruchamiasz go jako administrator.

Opublikowano

antywirus usunął pliki z folderu i teraz Ci nie odpali. wyłącz antywirusa i pobierz paczkę stąd lub z mojego poradnika ( tam masz też problemy i ich rozwiazanie) który znajduje się w tym dziale :)

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Masz siódemke? Na viście / xp nie działa ,sam musiałem wczoraj instalować 7-ke ;s

sygnaol.png

Mnie nie zmienisz , Jestem sobą.

Opublikowano

Masz siódemke? Na viście / xp nie działa ,sam musiałem wczoraj instalować 7-ke ;s

Mam siódemkę.

antywirus usunął pliki z folderu i teraz Ci nie odpali. wyłącz antywirusa i pobierz paczkę stąd lub z mojego poradnika ( tam masz też problemy i ich rozwiazanie) który znajduje się w tym dziale :)

Wyłączam antywirusa jak go włączam. Cheat normalnie odpala tylko w grze nie działa.

Opublikowano

Ok. Niby pomogło tylko jak się gra załaduje, wychodzę do pulpitu i jak zaznaczam skrypt to wywala bugsplata... Zna ktoś rozwiązanie? :P

Opublikowano

Ok. Niby pomogło tylko jak się gra załaduje, wychodzę do pulpitu i jak zaznaczam skrypt to wywala bugsplata... Zna ktoś rozwiązanie? :P

Nie zaznaczaj SAwareness jeżeli grasz na pełnym ekranie bugsplat 100%. Graj na okienkowym jeżeli chcesz to używać.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Nie zaznaczaj SAwareness jeżeli grasz na pełnym ekranie bugsplat 100%. Graj na okienkowym jeżeli chcesz to używać.

Odznaczyłem SAwareness, włącza się normalnie. U góry widnieje zielony napis LeagueSharp. Tyle że nie działa menu pod lewym shiftem i jak minimalizuję to zaznaczam SFAhri.exe i znowu bugsplat.

Opublikowano

Jakby ktoś się zastanawiał nad kupnem Zeratha by grać na L# to polecam tu efekty (raz na wozie raz pod wozem - wszystkiego nie wygrasz:P)

Jak coś to jest sklejane bo nie chce mi się "chwalić" 1/12/23 Lee Sin :v

Ogólnie to ja buduje już wszędzie tą łezkę z morello/athene bo możemy spamować do woli bez blue więc branie wieży - easy.

iat4vh.jpg

d24i6a.jpg

userbarwb.png

Opublikowano

polecam blitza z*******y skrypt;D

No jak grasz duo to też polecam. Nie polecam grać w ogóle Blitzem na Soloq bo dobrego adc, który jest ofensywny to ze świecą szukać.

userbarwb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...