Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ult na marksmanie triscie wywala tak, ze enemy zostaje z 10 hp czesto :D

To pewnie wina hp regenu i skrypt za wolno "refreshuje" dane. 

Ogólnie pograłem Vayne i fakt kosa. Moze mi nie poszło ale to wina, że wszystkie linie przegrane. Ale pięknie kite'uje i wbija do ścian jak ma możliwość.

idę testować Rengara i Nidalkę to zdam relacje.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

jest kata!!!! xD

umiesz powiedziec czy z ultem juz wszystko gra? 

Nie wiem, czy wszystko gra, bo nie miałem czasu sprawdzić :)

Może mi ktoś wytłumaczyć czemu np riven sharp albo yasuo sharperino nie działa

Yasuo ma prawo nie działać, ktoś pisał, bo ktoś pytał na IRC :P A z Riven nie wiem o co chodzi :)

Mi to talon w ogóle nie dziala :)

Wersja WIP, czytaj uważnie.

Nareszcie trafił mi się pierwszy i drugi pick ;)

39932140847241115040.jpeg

Są Jakieś zmiany do marksmana? Bo gram na paczce v7.

Jakieś fixy itp. Pobierz paczkę vol3 i sprawdź :)

no po prostu z*********e że dałeś nie działającą paczke.

U mnie kosi ziomek :) To, że tobie nie działa, to może opisz ten problem, okej?

Nie ma harassu w tej SFKatarinie?

Nie wiem, sprawdziłeś dobrze opcje? :P

Mam problem. Na moim komputerze L# działa normalnie. Na brata komputerze wyskakuje : C:Users/xxx/Desktop/LeagueSharp/Assembiles/System/LeagueSharp/Common.dll - odmowa dostępu. Jak to naprawic?

Co jest?

Spróbuj przenieść w jakiś podfolder ten folder z L# i wtedy spróbuj. Ale najpierw zrestartuj kompa i dopiero odpal, jak nie pomoże, zrób czynność którą napisałem najpierw.

czytałem tylko że ja już ten plik dawno mam.

wie ktoś o co tu chodzi? leaguesharp nie włącza się podczas gry. gdy chcę go otworzyć, w menedżerze zadań na sekundę pokazuje się proces leaguesharp a potem znika. i tak cały czas. antywirus jest wyłączony. wcześniejsze wersje działały.

Przenieś sobie stary msvcr120.dll jak masz ^^

Ziomal coś zjebałeś bo mam w7 64 bity i działa mi plik pod rzekome 32 ;)

Nic nie zjebałem, msvcr120 64bit po prostu będzie lepiej działać pod 64 bit :) A 32 działa, bo musi działać na 64, jakby nie było wersji dla 64 :) Więc nic nie zjebałem, pozdro sześćset z dzielni B)

Take it easy my friend

Opublikowano

Nic nie zjebałem, msvcr120 64bit po prostu będzie lepiej działać pod 64 bit :) A 32 działa, bo musi działać na 64, jakby nie było wersji dla 64 :) Więc nic nie zjebałem, pozdro sześćset z dzielni B)

Tylko że 64 bity mi w ogóle nie działa. Pisze że program przestał działać.

Opublikowano

Więc tak relacja z używania SKONIdalee i SKORengar.

Rengar : świetne combo, świetne E ogólnie jedyny minus to jest taki, że nie używa tiamatu :) nie wiem jak z tym ghostbladem bo go nie złożyłem z pośpiechu. 

Nidalee : ładne dzidy, dobre combo ale jeden mankament. Jest opcja ksucia z Q. Jak zaznaczymy tą opcje "Using Q" to nam spamuje Q w najbliższego enemy w zasięgu mimo, że ma nawet full hp :)

Mam 10k a z racji, że Jayce ładna postać i skrypt ma to idę go kupić i sprawdzę go z tym skryptem i dam wam znać.

userbarwb.png

Opublikowano

Więc tak relacja z używania SKONIdalee i SKORengar.

Rengar : świetne combo, świetne E ogólnie jedyny minus to jest taki, że nie używa tiamatu :) nie wiem jak z tym ghostbladem bo go nie złożyłem z pośpiechu. 

Nidalee : ładne dzidy, dobre combo ale jeden mankament. Jest opcja ksucia z Q. Jak zaznaczymy tą opcje "Using Q" to nam spamuje Q w najbliższego enemy w zasięgu mimo, że ma nawet full hp :)

Mam 10k a z racji, że Jayce ładna postać i skrypt ma to idę go kupić i sprawdzę go z tym skryptem i dam wam znać.

Napisz na IRC niech dodadzą tiamat ^^

//Nowa paczka jutro.

Take it easy my friend

Opublikowano

dasz link do tego irc? ;p

i pytanie. jesli mam np target caitylin na 5 to ją bedzie focusował pierwszą, czy jak ustawie na 1?

Opublikowano

Evade+Timers+QuickSmite+Brain.exe ;)

Serdeczne dzięki za Bocika :D

Skąd wziąłeś Brain.exe i co ono daje tak a propos bo często o nim słyszę

Opublikowano

Okej Jayce to kosa w c**j z tym skryptem. Potrzebuje ten skrypt czegoś ala ksucie z Q i lepszy poke z Q/E+Q i będzie jeszcze lepszy.

Ogólnie polecam jeśli ktoś zastanawia się. Ten skrypt używa E młota tak aby jebnąć typa pod naszą wieże ;d

Aaa no i pięknie kalkuluje jak zrobić most dmg na typie. Czyli używa wszystkiego i jak już cooldown z Q (zasięgowego) spadł do 0 to zmienia i jeba od nowa kombo :D

@up. 

:D:D:D:D:D:

Brain = mózg.

Czyli odpalił swój mózg bo bez niego to i z najlepszym skryptem gówno ugrasz.

userbarwb.png

Opublikowano

mam pytanie, czy na cassinatorze jest mozliwe wyłapanie bana z wyłączonym exploitem? pytam sie bo jakowy skrypt sam w sobie ma exploita i nie wiem czy ma znaczenie wyłączenie go

Opublikowano

@Gorzał

Tyle co daje ziomuś to tyle jest , z tego co wiem to więcej na ten moment nie ma :P

mam pytanie, czy na cassinatorze jest mozliwe wyłapanie bana z wyłączonym exploitem? pytam sie bo jakowy skrypt sam w sobie ma exploita i nie wiem czy ma znaczenie wyłączenie go

Za exploita możesz wyłapać bana ale na niskich dywizjach mało kto się orientuje o co chodzi ;) 

Opublikowano

target selector czasem mnie rozbraja - mialam przed soba killa, leone, troche dalej na pol hp ezreala, a mimo to bilo ez, a w target selector ez mial 5, leona moze 2 :D low hp priority tez by sie przydalo :D

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

@Gorzał

Tyle co daje ziomuś to tyle jest , z tego co wiem to więcej na ten moment nie ma :P

Za exploita możesz wyłapać bana ale na niskich dywizjach mało kto się orientuje o co chodzi ;)

On ma w swoich paczkach WIEKSZOŚĆ, nie wszystkie ale większość publicznych skryptów.

Ja i tak nie pojmuje.. po co czekać na paczki od kogoś, skoro można samemu sobie skompilować skrypty do .exe ? Co to jest za problem ?

QUhIR7.png

Opublikowano

@HeheheM

Ale skrypty od niego są sprawdzone i wiadomo że działają , a jeśli jest jakiś WiP albo Broken to on zawsze pisze , ja wole mieć te paczki sprawdzone bo wiem co tam jest i wiem że działa a i tak potrzebuje góra 5 skryptów do gry ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...