Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mi na nowej wersji Rivenke wywala :( akali ladnie cisnie

Ja gram na najnowszej i nie mam żadnych problemów ;)

dobra kur*a gra ktos bo czasu nie ma gold czeka 

Opublikowano

mi na nowej wersji Rivenke wywala :( akali ladnie cisnie

dobra kur*a gra ktos bo czasu nie ma gold czeka 

Ja na razie odpadam , 170 ms :P

Opublikowano

Zmień tryb z fullscreen na bez krawędzi (borderless)

Pisz PW podam nick.

Może nie, bo on wie kiedy się recalla ale nie wie gdzie, sprawdzone na SAwareness. Pokazuje, że się np. typ recallnął z 50hp albo 1000hp, z dupy to wie po prostu, mimo że go nie widzi.

Mi na nowej kosi jak nigdy do tej pory.

Dzięki, pomogło ;)

A czemu mi nie działa Lee sin ? Nic combo nie robi xD

@Edit I jak wyłączyć te niebiesko kółko ? ... W opcjach mam wszystkie opcje z zasięgami na off ale to dalej jest ;/

No i te linie koło ścian, wtf co to jest? Zabiera mi to z 50 fpsów ... 

I na kogo jest skrypt SFTemplate? :D

http://zapodaj.net/bfa4363d87be7.jpg.html
Opublikowano

Jest jakiś skrypt do ahri ? Jak tak można prosić linka ? (lub do jakiejś nowszej wersji hacka ? bo mam 4.14 updated)

#JebacSygnatury

Opublikowano

Jest tam skrypt który pokazuje kto recalluje, i nie musi być na wizii. Może muszą być te 2 jakoś włączone

mi działa i nie narzekam

850471408464360361823.jpg

Płaczę jak widzę takie bulidy.

Opublikowano

Dzięki, pomogło ;)

A czemu mi nie działa Lee sin ? Nic combo nie robi xD

@Edit I jak wyłączyć te niebiesko kółko ? ... W opcjach mam wszystkie opcje z zasięgami na off ale to dalej jest ;/

No i te linie koło ścian, wtf co to jest? Zabiera mi to z 50 fpsów ... 

I na kogo jest skrypt SFTemplate? :D

http://zapodaj.net/bfa4363d87be7.jpg.html

SFTemplate dla developerów.

Lee jeszcze nie skończony, aktualnie tylko QQWWEE używa, sprawdź sobie bind pod "Advanced Harass". Ja tam zadnych niebieskich kółek nie mam :D

Jest jakiś skrypt do ahri ? Jak tak można prosić linka ? (lub do jakiejś nowszej wersji hacka ? bo mam 4.14 updated)

SFAhri, ale podobno c**jowa. PS. Jesteś zacofany luj, mocno w c**j, grając na wersji 4.14 updated ^^ Teraz się paczki ode mnie bierze xDDD

Na czym grać na Tristanie? Podajcie jakieś przydatne skrypty

Evade, Maphack, SAwareness. No i dla adc to marksman.

@ZiomalZfirmyHG

nie wiem czy wiesz ale wbudowali Low hp mode xD ( nie ma tego skrypta do zaznaczenia ale na najnowszej wersji dziala na kazdym skrypcie )

Thx za info, nie przyglądałem się temu ^^

ktos testowal SF mastera i SKOnidalke?

Chyba nikt jeszcze :P

Poda ktoś link do paczki w której DZIAŁA poprawnie EVADEE?

U mnie kosi normalnie, zaraz zrobię aktualizację i wrzucę świeżą :)

Czy tylko mi nie ładuję L# do gry kiedy mam zaznaczone YasuoSharpino??

Był jeszcze Ipsum chyba, ale mu chyba bugsplatowało, a jak nie to komuś innemu, nie pamiętam ^^

Jest jakaś dokumentacja funkcji do tego?

Poszukaj, były gdzieś opisy ^^

Take it easy my friend

Opublikowano

Poda ktoś link do paczki w której DZIAŁA poprawnie EVADEE?

Zaaktualizuj pliki za pomocą SVNCompiler

Czy tylko mi nie ładuję L# do gry kiedy mam zaznaczone YasuoSharpino??

Gadałem z ludźmi na IRC i yasuo faktycznie może nie działać 

Są jakieś opisy wszystkich tych skryptów czy nie bardzo?

I drugie pytanie czy można jakiś dobry skrypt na katarine?

SFKatarina powinna być dobra

bugsplaty przy evade od godziny

Zaaktualizuj pliki za pomocą SVNCompiler

Testowałem master yi i jak klikam V to powinno uzyc Q a nie uzywa.Combo wygląda nastepująco Q<---- Koniec.

Jak to klikasz V ? V to jest orbwalking , pushuje miniony .. Chyba że o czymś nie wiem :D

Opublikowano

Ziomal niby taki specjalista a mówi żeby używać maphacka na adc xD Zgaduję że to takie samo gówno jak to z bola że tylko pokazuję ostatnią pozycję zanim zniknął ;) Coś takiego ci nie pomoże co najwyżej zdechniesz przez to.

Ps.jest jakiś gank detector do l#? bo nie chce używać SAwareness.

Opublikowano

Proszę o czytanie adnotacji :)

Aktualizacja

Co nowego:

- Aktualizacja wszystkich SF skryptów, kPoppy2, Marksman (na Gicie nadal pisze, że wymaga reworka, czyli będzie jeszcze aktualizowany :)), ChewyMoonIrelia

- Dodano Irelia (od xQx), kTalon2 (w wersji WIP), SFKatarina (TAK WRESZCIE JEST!)

- Usunięto kilka przestarzałych skryptów (niedziałające/nie kontynuowane)

- Przeczyszczono folder z konfiguracjami skryptów, wszystko jest teraz standardowo, ponieważ niektórym nie odpowiadały zmiany :)

- Dodano msvcr120.dll (nie zapomniałem teraz ^^)

Download:

http://speedy.sh/Tc5EG/LSvol3.rar

Skan:

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/f78b19297a886ac889ad0b8d372bd83fc9788216

// Przeczyściłem folder z konfiguracjami skryptów, ponieważ niektórym nie odpowiadały ostatnie zmiany :) Swoje konfiguracje skryptów macie w: "C:\LeagueSharp\Assemblies\System\CommonLibMenuConfig\Folder z nazwą skryptu/autora.exe. :)

// Dodano msvcr120.dll dla systemów obu bitowych :)

// Wreszcie dodana SFKatarina :P

// Wersja WIP - Work In Progress - w trakcie pracy.

// Błędy standardowo zgłaszamy w postach :)

Ziomal niby taki specjalista a mówi żeby używać maphacka na adc xD Zgaduję że to takie samo gówno jak to z bola że tylko pokazuję ostatnią pozycję zanim zniknął ;) Coś takiego ci nie pomoże co najwyżej zdechniesz przez to.

Ps.jest jakiś gank detector do l#? bo nie chce używać SAwareness.

Używam maphacka od teraz do wszystkiego, całkiem przydatny ;) I jest gorsze niż z bola, bo nie pokazuje ikonki champa tylko nazwę np. jak jest graves to pisze Gra :D Nie ma gank detectora do L# :c Tylko ten w SAwareness, ale on jeszcze nie jest zaimpletowany ;D

Take it easy my friend

Opublikowano

Używam maphacka od teraz do wszystkiego, całkiem przydatny ;) I jest gorsze niż z bola, bo nie pokazuje ikonki champa tylko nazwę np. jak jest graves to pisze Gra :D Nie ma gank detectora do L# :c Tylko ten w SAwareness, ale on jeszcze nie jest zaimpletowany ;D

Bez obrazy ale jak nie wiedziałem do czego służy to na bolu to zaznaczyłem i co chwilę zdychałem bo mnie kassadin który "był" na midzie zabijał. I skoro nie widać ikonki championa to jest lepszy niż na bolu bo nie możesz patrzyć się na mapę cały czas czy ikonka kassadina się rusza czy go już na midzie nie ma. Mimo wszystko nie polecam tego używać.

PS.Ahri już działa bo jak wczoraj sprawdzałem to nie castowała spelli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...