Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam,

Testowałem dzisiaj skrypt YetAnotherUdyr, pod spacją jest niby combo,ale go wcale nie wykonuje, czy combo zostanie dodanie w przyszłym czasie? Czy będzie samemu dusić trzeba?

Opublikowano

Odznaczyłem SAwareness, włącza się normalnie. U góry widnieje zielony napis LeagueSharp. Tyle że nie działa menu pod lewym shiftem i jak minimalizuję to zaznaczam SFAhri.exe i znowu bugsplat.

Pomoże ktoś czy nie?

Opublikowano

tylko ze to na SoloQ bylo poprostu lapiesz i wygrywasz bota  adc 10/0 draven i pozamiatane

No to piszę Ci, że tylko jak masz agresywnego ADC. Bo jak naćpasz Corkiego czy jakiegoś debilnego Varusa to szczerze gówno Ci zrobi. Musisz naćpać Dravena, Tristane, Vayne czy Kogmawa bo oni to wykerują nawet z bobami.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

mam problem wlaczam program na srodku pokaazuje sie leaguesharp ale nie wlaczaja sie skrypty odznaczam i zaznaczam i nic wczoraj dzialało jeszcze w nocy a dzis dupa :(

Opublikowano

ludzie zrozumcie komu nie dziala sa inne tematy do rozwiazywanie problemow tutaj ludzie gadaja o tym czy dzialaja skrypty pod dana postac a nie czy program dziala prosze ogarnijcie tu szybko pomocy nie dostaniecie nie zebym byl wredny

Opublikowano

nie ma SFKatariny nadal, czy jakiś update byl  ? 

Nie ma :/ Prędko raczej nie będzie, bo na razie aktualizują SFAhri itp.

a jak dziala wam ten skrypt do pantheona? oplaca sie grac?

Nie wiem, chyba nikt nie sprawdzał.

Jak zrobią do dravena to zapewne będzie orał jeszcze lepiej niż vayne.

Wątpię, zależy czy będzie dobrze łapać Q oraz jak będzie się sprawować na 2x Q.

A wam normalnie dziala ten program? bo ja to mam dziś z nim problem

Mi normalnie, ale za chwilę aktualizacja, sporo skryptów doszło oraz grono developerów się powiększa ;)

Take it easy my friend

Opublikowano

Proszę o czytanie adnotacji, na końcu postu :)

Aktualizacja

Co nowego:

- Aktualizacja Common, SAwareness, SFAhri, Katarina, Evelynn, Cassiopeia, BrandSharp, SKORengar, PerfectWard (teraz wspiera wszystkie wardy)

- Dodano SFMaster Yi, SKO Ban Karma, SKONidalee, ChewyMoonsIrelia, Leona, JayceSharp, kPoppy2

Download

http://speedy.sh/WVHrP/LSvol2.rar

Dzisiaj nawet ze skanem, bo internet służy wiernie :)

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/daa4ff8fbb33c4d6053d1430d80d49b483ae94b9

// Nadal brak SFKatariny, chyba ją odłożył na drugi plan autor :c

// Skan na jotti, bo virustotal mi coś nie chce działać...

// Irelia od xQx nie dodana, bo nie chce się skompilować, na razie musicie zadowolić się ChewyMoonsem :)

// Wszelkie problemy piszcie w postach w tym temacie, albo piszcie na PW. Pamiętajcie, pisząc na PW, podajcie od razu wszystkie informacje, z fusów wróżyć nie będę.

Take it easy my friend

Opublikowano

Pierwszy raz mam do czynienia z cheateami do lola, chcialem sprawdzic wgl co to jest i jak to działa.

Wiec pobralem, wlaczylem skrypt do riven, widze ze pod x jest jakas konsola, trzymaniem spacji podąrza za kursorem (nwm o co chodzi), wciskajac s tez cos robi.

moglby mi ktos streścić tak na szybko jak to dziala, jak uzywac itp? Albo moze link do jakiegos poradnik o tym?
I jeszcze przydałaby mi sie pomoc, które to są badz jesli ich nie ma, gdzie pobrac, skrypty czy coś do last hitowania i dodgeowania skillshotow.
w tym co pobralem stad jest cos co zaznacza lasthita ale nie lasthituje.

rYD9JSA.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...