Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

da się właczyć coś żeby xerath sam last hitował skilami/hitami ?

Da się ustawić automatyczny harras z Q>W>e , shift > xerath > harass > i tu masz 

Opublikowano

Można prosić o link do najnowszej paczki bo trochę stron do przewinięcia jest :P. Najlepiej byłoby zrobić podpięty temat z aktualizacją tych paczek bo trochę masakra się robi :D.

Opublikowano

Można prosić o link do najnowszej paczki bo trochę stron do przewinięcia jest :P. Najlepiej byłoby zrobić podpięty temat z aktualizacją tych paczek bo trochę masakra się robi :D.

Masz na stronie 77.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Przeciez mozna sobie samemu aktualizowac skrypty.

Wystarczy SVNC i linki do githubow kazdego z dlveloperow.

Mi tam jest wygodniej samemu sobie aktualizowac bo to kilka sekund

sygna max 800 x 200

Opublikowano

mam problem przy odpalaniu wyskakuje błąd : 
nie znaleziono punktu wejscia procedury create remotethreadex w bilbiotece krenel32dll

Opublikowano

To is cheater mnie rozbraja jak my wiemy kto to riot niby nie :P

@ Lee Sin porazka nie nadaje sie do uzytku .... 0 totalne szkoda słów ^^ -..-

Zacznij zarabiać poprzez wysyłanie plików do sieci zarejestruj się pod linkiem ponizej i zacznij zarabiac za kazde pobranie Twoich wstawek.
http://vshare.io/?a=FC4642E8A08B1014&redirect=affiliate

Each time a new user registers from the above link, you will receive 10% of their earnings for life. Newly registered user does not lose anything when registering an account through your referral link.

Opublikowano

Katarina czy GX Katarina ?

****Gra ktoś może z was tutaj na EUW ? Bo z chęcią pograł bym duo :) (silv 2, zaraz 1) Piszcie na pw :)****

x

Opublikowano

Ja testowałem gx katarinę i powiem, że jest zajebista, lepsza chyba niż na bolu :)

A teraz ja mam pytanie:
Ma ktoś jakąś dobrą postać na topa/jungle/supp dla #L?

Testował ktoś karme/orianne/riven/ahri i może się wypowiedziec?

-----------------------------------------------------------------------------------------

legiae.png

-----------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Ja testowałem gx katarinę i powiem, że jest zajebista, lepsza chyba niż na bolu :)

A teraz ja mam pytanie:

Ma ktoś jakąś dobrą postać na topa/jungle/supp dla #L?

Testował ktoś karme/orianne/riven/ahri i może się wypowiedziec?

No dobra, ale działa nie używanie ulta gdy cel jest do zabicia? w opcjach jest, ale przedtem nie działało

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

ja uzywalem evelynn i lee , lee porazka evee daje rade

Zacznij zarabiać poprzez wysyłanie plików do sieci zarejestruj się pod linkiem ponizej i zacznij zarabiac za kazde pobranie Twoich wstawek.
http://vshare.io/?a=FC4642E8A08B1014&redirect=affiliate

Each time a new user registers from the above link, you will receive 10% of their earnings for life. Newly registered user does not lose anything when registering an account through your referral link.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...