Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie  działa yasuo mi wyszedł z monitora ,wywalił okna swoim q.Po czym zultował na dresach przed blokiem i uciekł :( i co teraz? 

Ja bym zreportował za rage quit.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

4326814083905531232905.png

w półtora dnia od g3 60p xD polecam serdecznie

Po chuuuj Orianne pickować na tak świetnym programie skoro mamy pełen wybór? Orianna to chyba najgorszy wybór ze wszystkich midlanerów w L# :v

Orianną nie masz prawa zaorać linii bo to jedynie safe pick i typ enemy musiałby być idiotą by przegrać kompletnie. Ale jak grałeś kimś innym w pozostałych grach to gz ale w tym to wykerowali Cie Vayne i AA.

userbarwb.png

Opublikowano

Po chuuuj Orianne pickować na tak świetnym programie skoro mamy pełen wybór? Orianna to chyba najgorszy wybór ze wszystkich midlanerów w L# :v

Orianną nie masz prawa zaorać linii bo to jedynie safe pick i typ enemy musiałby być idiotą by przegrać kompletnie. Ale jak grałeś kimś innym w pozostałych grach to gz ale w tym to wykerowali Cie Vayne i AA.

Mialem dc i bylem behind i tej giery nie gralem na League Sharp, bo wole samemu tą Ori grac. Głownie Vayne gram i nią mam na razie 12/2 ( w/l)

Pasjonat
Opublikowano

Kupiłem vayne ale nie miałem okazji pograć bo enemy picknął pierwszy, to wziąłem trist i zaorałem :D

37381140839114415040.jpeg

Udyr whooping przech*j dobry 1v3 na topie robisz.17410140839106615040.jpeg

.

Opublikowano

Kupiłem vayne ale nie miałem okazji pograć bo enemy picknął pierwszy, to wziąłem trist i zaorałem :D

37381140839114415040.jpeg

Udyr whooping przech*j dobry 1v3 na topie robisz.17410140839106615040.jpeg

Udyrem grałeś na tym YetAnotherUdyr? Ale w sumie to nie wiem co trudnego w graniu Udyrem wystarczy trochę mózgu ale może jakiś dodatek ciekawy ma?

userbarwb.png

Opublikowano

Rengar i nowsza, poprawiona wersja Akali
Pozdrawiam :).

@ZiomalZfirmyHG
To nie jest temat "Paczka skryptów do Leaguesharp'a by ZiomalZfirmyHG" tylko temat ogólny na temat LeagueSharpa, informacje oraz linki do repo osób które znajdują się w moich postach, są dla ludzi którzy nie korzystają z paczek, tylko kompilują na własną rękę, po co czekać na paczkę skoro można mieć skrypt od razu po wyjściu update'u ? Chciałbym jeszcze dodać że te informacje nie są dla TYLKO dla Ciebie, ale dla wszystkich, nie każdemu chce się szukać.

QUhIR7.png

Opublikowano

Co daje UltimateCarry

Gnar, Zed, Lucian, Ez, do tych champow to jest skrypt, polecam go, ładnie ora :)

Wydaje mi się że poprawiona , odświeżona wersja skryptu , ale nie jestem pewny .

GX to po prostu skrypty od typa GXion :D

Pytanko, można używać bola + L#?

Nie.

Powstał skrypt do Irelii : https://github.com/xQxCPMxQx/LeagueSharp2

Thx, dodam jutro.

4326814083905531232905.png

w półtora dnia od g3 60p xD polecam serdecznie

GG WP

Rengar i nowsza Akali

Pozdrawiam :).

To jest w mojej paczce >.<

Take it easy my friend

Opublikowano

Crashuje lola :v, ktoś wie czemu?

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Teraz jak chciałem pobrać drugi raz te paczke to mi errora na stronie wywala i to na każdej przeglądarce. Sprawdziłby ktoś czy to tylko u mnie?

Opublikowano

Ta paczka co ostatnio dałeś Ziomal to ona działa? Próbuję odpalić i nic nie włącza się

paczka vol1? Bo vol1. to nowa seria z SAwareness.

SAwarennes działa komuś,mi bugsplata wywala?

Mi śmiga, właśnie koszę rankeda :D

działa normalnie ale niektórzy pisza ze trzeba mieć w oknie mi normalnie działa .

SAwareness musisz mieć w oknie/bez krawędzi bo wtedy wywala.

da się właczyć coś żeby xerath sam last hitował skilami/hitami ?

nie grałem xerathem, ale popatrz pod shiftem.

Take it easy my friend

Opublikowano

da się właczyć coś żeby xerath sam last hitował skilami/hitami ?

W Orbwalkingu jest last hit z AA ale mi słabo last hituje.. po prostu anuluje animacje AA i się zacina. NIe wiem czy to tylko u mnie.. i przez to czasem ciężko o linię vs Zed, który Cie pushuje.

userbarwb.png

Pasjonat
Opublikowano

Udyrem grałeś na tym YetAnotherUdyr? Ale w sumie to nie wiem co trudnego w graniu Udyrem wystarczy trochę mózgu ale może jakiś dodatek ciekawy ma?

lel, była kappa. Tylko evade i tower range.

.

Opublikowano

Pograłem najnowszą paczkę, testuje właśnie Rango ;D

Ale moim zdaniem lepiej stworzyć oddzielny temat z updatami, bo wątpię że komuś się chce przewijać tyle stron :D

Opublikowano

Najnowsszy pack wcale mi sie nie injectuje do gry. Ma ktoś podobny problem? Z poprzednimi nie miałem problemu i teraz taka lipa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...