Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nienawidzę cheatów ale + za chęci i za długiego posta

kogo to obchodzi ,ze nie lubisz cziterów? NIKOGO idź się powieś ,tego też nikogo nie będzie obchodzić :)))

dodajcie do ahri uzywanie itemkow

oni nie są skripterami ,to robią chyba developerzy

Opublikowano

dawac nicki jak ktos chce duo eune ;) kerne was vaynia :D

Nie ty wycarrujesz tylko bot ;) Chociaż i tak zgaduję że na linni grać nie potrafisz i myślisz że jesteś bogiem bo normala zaorałeś na ludzi którzy nie potrafią odcinać od farmy.

Opublikowano

Nie ty wycarrujesz tylko bot ;) Chociaż i tak zgaduję że na linni grać nie potrafisz i myślisz że jesteś bogiem bo normala zaorałeś na ludzi którzy nie potrafią odcinać od farmy.

moge grac bez bota a i tak dam rady ;) 

Opublikowano

Chooca tam jak dales nowsze zupdatowane wersje moge cie prosic bys wpisal data przy linku bylo by fajnie bo kazdy by wiedzial czy juz nowa wersja czy dalej starsza

Opublikowano

dodajcie do ahri uzywanie itemkow

To pisz na IRC do devów ;)

jak zrobić żeby na evadee bylo widac kontury spella kiedy ktos w nas cos rzuca? np jak ez ultuje czy lucian rzuca Q to takka ramka zawsze bylaa teraz nie ma

Drawings pod shiftem przy Evade. Jak chcesz standardowy config to usuń folder Evade.exe (C:\LeagueSharp\Assemblies\System\CommonLibMenuConfig\Evade.exe)

Nienawidzę cheatów ale + za chęci i za długiego posta

To po co wgl. zaglądasz do działu cheatów? Człowieku weź wyjdź!

dawac nicki jak ktos chce duo eune ;) kerne was vaynia :D

Oke PW polecaiło, jaka dywizja?

jak ustawic baseult2.exe? ani razu jeszcze nie uzylo mi ulta np na dravenie gdy mieli low hp i wracali

U mnie użył raz na botach jak się recallał i cel był killable :D Ale ani razu więcej :D Nie wiem co jest z tym skryptem nie halo :D

Cassio, Syndra czy Xerath na tym cheacie?

Xerath > Cassio > Syndra

Przy yasuo odrazu crashuje lola, nawet sie nie laduje, bug splaty, jakies rady?

Nie grać Yasuem :D

//Syndra sama nie kernie, miałem bobów w teamie, a sam miałem staty 17/7/8, boby po 4/10, nie do ugrania :D

Take it easy my friend

Opublikowano

Coś mi teraz nie działa, jak do paczki v7 było okej to teraz się wszystko wali, nawet marksman nie uzywa combo a już nie mówię o evadee...

Zostaw lajka ;)

Opublikowano

Przy yasuo odrazu crashuje lola, nawet sie nie laduje, bug splaty, jakies rady?

Mozesz uzywac tego na bolu dla free skrypt datyasuo

Zoomhack wam na l# dziala czy trzeba odpalic bola i jego uzywac zoomhacka?

Opublikowano

Mozesz uzywac tego na bolu dla free skrypt datyasuo

Zoomhack wam na l# dziala czy trzeba odpalic bola i jego uzywac zoomhacka?

Działa.

jak to xdd

yasuo to moj main, chcialem tylko zobaczyc jak dziala

Popróbuj różnych opcji :D A jak nie to pisz na IRC, że Ci nie działa ;D

Take it easy my friend

Pasjonat
Opublikowano

U mnie użył raz na botach jak się recallał i cel był killable :D Ale ani razu więcej :D Nie wiem co jest z tym skryptem nie halo :D

Bo ludzie rzadko cofają się na widoku, normalnie wchodzisz w krzaki/idziesz pod wieżę. I wtedy nie masz na nich wizji = nie ma ulta.

.

Opublikowano

tez zauwazylam, ze jakos inaczej. Q morgany nie ominelo kilka razy, target selector mi nawala

To usuń folder Evade.exe, jak włączysz grę to nowy CI się zrobi ze standardowym configiem. C:\LeagueSharp\Assemblies\System\CommonLibMenuConfig\Evade.exe

Bo ludzie rzadko cofają się na widoku, normalnie wchodzisz w krzaki/idziesz pod wieżę. I wtedy nie masz na nich wizji = nie ma ulta.

Mi użył bez wizji.

Take it easy my friend

Pasjonat
Opublikowano

Mi użył bez wizji.

Może miał wizję na początku recalla potem zniknęła, bo inaczej to troche wtf, jak niby może wiedzieć kiedy recallujesz bez wizji?

.

Opublikowano

o co wam chodzi z tymi folderami ? wezcie grajcie na tej wersji co wczesniej ta pierwsza aktualizacja na 14.08 wszystko smiga bo na tej nowszej wersji czesto cos nie dziala cos crashuje i tak ciagle musza jeszcze to dokonczyc 

bo pliki nie sa kompatybilne czy cos w tym stylu nie wiem ale na starszej wersji nie wywala a na tej nowej na niekturych zaktualizowanych championach

Ktoś wie czemu na najnowszej paczce po zminimalizowaniu lola wywala bugsplata? :(

Opublikowano

Ktoś wie czemu na najnowszej paczce po zminimalizowaniu lola wywala bugsplata? :(

Zmień tryb z fullscreen na bez krawędzi (borderless)

gra ktos rankeda ja Silver IV jak co to pisac pw 

Pisz PW podam nick.

Może miał wizję na początku recalla potem zniknęła, bo inaczej to troche wtf, jak niby może wiedzieć kiedy recallujesz bez wizji?

Może nie, bo on wie kiedy się recalla ale nie wie gdzie, sprawdzone na SAwareness. Pokazuje, że się np. typ recallnął z 50hp albo 1000hp, z dupy to wie po prostu, mimo że go nie widzi.

o co wam chodzi z tymi folderami ? wezcie grajcie na tej wersji co wczesniej ta pierwsza aktualizacja na 14.08 wszystko smiga bo na tej nowszej wersji czesto cos nie dziala cos crashuje i tak ciagle musza jeszcze to dokonczyc 

bo pliki nie sa kompatybilne czy cos w tym stylu nie wiem ale na starszej wersji nie wywala a na tej nowej na niekturych zaktualizowanych championach

Mi na nowej kosi jak nigdy do tej pory.

Take it easy my friend

Opublikowano

Jest tam skrypt który pokazuje kto recalluje, i nie musi być na wizii. Może muszą być te 2 jakoś włączone

jak to xdd
yasuo to moj main, chcialem tylko zobaczyc jak dziala

mi działa i nie narzekam

65619335736689112016.jpg

Opublikowano

Ja gram na najnowszej i nie mam żadnych problemów ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...