Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pasjonat
Opublikowano

@Gorzał

Ktoś duo nocke ? 
GOLD/SILVER

@@
Gdzie dostane więcej skryptów ? 

Wbij na IRC'a i napisz /msg LSI-Bot .ls repo

.

Opublikowano

Da ktoś link do pobrania najnowszej paczki? Bo w 1 poście stara chyba a nie mogę się przegrzebać przez posty.

Strona 88 bodajże, w nazwie LSvol3.rar.

dasz link do tego irc? ;p

i pytanie. jesli mam np target caitylin na 5 to ją bedzie focusował pierwszą, czy jak ustawie na 1?

https://kiwiirc.com/client/irc.rizon.net/leaguesharp

5 najważniejszy - 1 najmniej ważny.

Skąd wziąłeś Brain.exe i co ono daje tak a propos bo często o nim słyszę

KAPPA

mam pytanie, czy na cassinatorze jest mozliwe wyłapanie bana z wyłączonym exploitem? pytam sie bo jakowy skrypt sam w sobie ma exploita i nie wiem czy ma znaczenie wyłączenie go

Nie, bez exploita nie ma bana :) Zresztą z exploitem też może 5% szansy, bo tylko jak Cię podjebią, do tego RITO rzadko to sprawdza, mają wyjebane i robią tylko skiny :)

Ziomal dałem do podfolderu i spamuje mi napisem Marksman Vayne i że common coś tam załadowane a drawingsów nie ma shift nic nie pokazuje.

Paczka vol3?

lucian dziala ?

UltimateCarry się kłania :)

Ktoś duo nocke ? 

GOLD/SILVER

@@

Gdzie dostane więcej skryptów ? 

Na IRC masz repo wszystkie :P

target selector czasem mnie rozbraja - mialam przed soba killa, leone, troche dalej na pol hp ezreala, a mimo to bilo ez, a w target selector ez mial 5, leona moze 2 :D low hp priority tez by sie przydalo :D

Low HP Priority podobno już dodane, Picus00 czy jak go tam zwą pisał ^^

On ma w swoich paczkach WIEKSZOŚĆ, nie wszystkie ale większość publicznych skryptów.

Ja i tak nie pojmuje.. po co czekać na paczki od kogoś, skoro można samemu sobie skompilować skrypty do .exe ? Co to jest za problem ?

Niektórym po prostu nie wychodzi kompilowanie, albo są brainless kidami ^^

Jest cos dobrego na Sorake? Te GX Soraka nie castuje spelli.

Skrypty GX są outdated ^^

@Gorzał

Wbij na IRC'a i napisz /msg LSI-Bot .ls repo

poprawka: /msg LSI-Bot .ls repo all

Take it easy my friend

Opublikowano

@HeheheM

Ale skrypty od niego są sprawdzone i wiadomo że działają , a jeśli jest jakiś WiP albo Broken to on zawsze pisze , ja wole mieć te paczki sprawdzone bo wiem co tam jest i wiem że działa a i tak potrzebuje góra 5 skryptów do gry ;)

No tak, bo tylko jest jakiś "PolishSupport#L" XDDDDDDDDD

Tu masz wszystko czarno na białym, stale aktualizowane http://www.reddit.com/r/leaguesharp/comments/2dwp79/assemblies_their_purpose_their_status_and_where/

Myślisz że on wszystkie skrypty sprawdza ? xD

Odpala SVNC, wbija na githuby Twórców, lub IRC, zobaczyć czy wyszła jakaś aktualizacja i Wam daje... Od niego masz jakieś 5 godzin spóźnienia, jak nie więcej.. 

A wystarczy uruchomić SVNC i masz do razu po jakimkolwiek update skryptów, aktualne. No ale jak kto woli, jak wolicie tyle czekać, to wasza sprawa.. 

@ZiomalZfirmyHG

Nie ma k***a czegoś takiego jak nie wychodzi kompilowanie.. skrypt jest tak banalnie prosty, na dodatek tam komu działa leaguesharp, tam i SVNC powinien działać, więc nie wiem w czym problem? Przecież ustawienie SVNC to mniej niż 5 minut.

I nie nazywaj ich tak, jeżeli wyręczacie ich we wszystkim to później tak jest.. daj mi to, daj mi tamto, czy Kappa Katarina jest lepsza od Kappap Katarina.. czym się różnią? A Wy tak im dajecie od razu wszystko, nie ma k***a.. to jest życie nikt za Wami nie będzie chodził całe życie i wszystkiego za Was robił.

Jaasne, forum jest od pomagania, ale POMAGANIA, a nie wyręczania we wszystkim.. jakby chociaż było pytanie które idzie tak - "Słuchajcie, sprawdzałem na customie dwa skrypty do tej i tej postaci, ten i ten skrypt i jakoś nie widzę różnicy, może bardziej obeznani w temacie, potrafiliby wytłumaczyć czym się różnią podane wyżej skrypty od siebie ? Byłoby mi niezmiernie miło" Tak powinien wyglądać poprawnie napisany post.. a nie "Co lepsze Kappa Katarina czy Kappap Katarina?

Masz LoL'a ? Masz Leaguesharpa ? To sobie k***a sprawdź, no co za problem.. jeżeli nie zauważasz że nie ma różnicy, dopiero wtedy zapytaj nas czym się różnią od siebie, który skrypt według nas jest lepszy.. 

Sry za pisownie, spieszyłem się.

QUhIR7.png

Opublikowano

a jak mozna ustawic by automatycznie cassiopeia ultowała np. idealnie 4 przewników? na skrypcie cassinator? chyba ze polecacie jakis inny? Lub żeby ultowała postać do mnie odwróconą abym mógł zestunować? nie umiem sie polapać na tym skrypcie "cassinator" za duży rozpierdol ona robi i jest niewygodna bo nawet nie wiem co i jak :P

Opublikowano

No tak, bo tylko jest jakiś "PolishSupport#L" XDDDDDDDDD

Tu masz wszystko czarno na białym, stale aktualizowane http://www.reddit.com/r/leaguesharp/comments/2dwp79/assemblies_their_purpose_their_status_and_where/

Myślisz że on wszystkie skrypty sprawdza ? xD

Odpala SVNC, wbija na githuby Twórców, lub IRC, zobaczyć czy wyszła jakaś aktualizacja i Wam daje... Od niego masz jakieś 5 godzin spóźnienia, jak nie więcej.. 

A wystarczy uruchomić SVNC i masz do razu po jakimkolwiek update skryptów, aktualne. No ale jak kto woli, jak wolicie tyle czekać, to wasza sprawa.. 

Nie pierdol, że 5godzin... Czasem siedzę cały dzień na kompie, wtedy patrzę średnio co 40min. na gity twórców :)

a jak mozna ustawic by automatycznie cassiopeia ultowała np. idealnie 4 przewników? na skrypcie cassinator? chyba ze polecacie jakis inny? Lub żeby ultowała postać do mnie odwróconą abym mógł zestunować? nie umiem sie polapać na tym skrypcie "cassinator" za duży rozpierdol ona robi i jest niewygodna bo nawet nie wiem co i jak :P

Tutaj nie pomogę, nie grałem cassiopeią bo nie mam jej zakupionej ^^

@HeheheM Wszystko fajnie pięknie, ale co poradzisz, ja tu chcę tylko pomóc. Po prostu większość tutaj obecnych raczej używała BoLa i przyzwyczaiła się do tego, że jest dopracowany i nie ma z nim problemów. Tutaj mamy do czynienia z wersją beta, która jest darmowa, ale będzie płatne (potwierdzone info od joduskame z IRC), jak skończy się beta, kiedy wszystko dopracują. Mimo wszystko zamierzam kupić na L# Vipa, a to czy będą "enforsy" itp. to c**j mnie boli szczerze :)

Take it easy my friend

Opublikowano

Strona 88 bodajże, w nazwie LSvol3.rar.

https://kiwiirc.com/client/irc.rizon.net/leaguesharp
5 najważniejszy - 1 najmniej ważny.

KAPPA

Nie, bez exploita nie ma bana :) Zresztą z exploitem też może 5% szansy, bo tylko jak Cię podjebią, do tego RITO rzadko to sprawdza, mają wyjebane i robią tylko skiny :)

Paczka vol3?

UltimateCarry się kłania :)

Na IRC masz repo wszystkie :P

Low HP Priority podobno już dodane, Picus00 czy jak go tam zwą pisał ^^

Niektórym po prostu nie wychodzi kompilowanie, albo są brainless kidami ^^

Skrypty GX są outdated ^^

poprawka: /msg LSI-Bot .ls repo all

Mam v7

Na moim kompie z windowsem 8 jest gites. U brata z windowsem 7 nie trybi..

Opublikowano

Mam v7 Na moim kompie z windowsem 8 jest gites. U brata z windowsem 7 nie trybi..

Pobierz vol3. Bo jak Ty siedzisz na starej v7, to już w chooy w plecy jesteś ^^

// Mam Windows 8.1. W sprawie 7-mki dużo nie pomogę ^^ więc tu proś o pomoc raczej kogoś kto używa 7-mkę.

Take it easy my friend

Opublikowano

Ale co dokładnie nie działa u twojego brata ?

Spam Marksman Vayne loaded . Shift klikam i nic. Drawingsow nie ma. Ta sama paczke mam u siebie i dziala ta Vayne.
Opublikowano

Nie pierdol, że 5godzin... Czasem siedzę cały dzień na kompie, wtedy patrzę średnio co 40min. na gity twórców :)

@HeheheM Wszystko fajnie pięknie, ale co poradzisz, ja tu chcę tylko pomóc. Po prostu większość tutaj obecnych raczej używała BoLa i przyzwyczaiła się do tego, że jest dopracowany i nie ma z nim problemów. Tutaj mamy do czynienia z wersją beta, która jest darmowa, ale będzie płatne (potwierdzone info od joduskame z IRC), jak skończy się beta, kiedy wszystko dopracują. Mimo wszystko zamierzam kupić na L# Vipa, a to czy będą "enforsy" itp. to c**j mnie boli szczerze :)

A wiesz moze cos wiecej o tych płatnosciach? Równiez będzie to trzeba wykupywać co miesiac?

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Masz więcej info? Będzie abonament miesięczny czy instabuy? Ciekawe jak będzie, co miesiąc to wyścig wygra ten kto da mniejszy :D

Opublikowano

Skoro naprawdę ma być płatne to ja się na bol 2.0 przerzucę nie warto płacić za coś co jest gorsze.W dodatku w bolu 2.0 mają być pakiety dla free to znowu cebulaki się na bola przerzucą a l# będzie używać 3 razy mniej osób co bola. Pewnie z początku miało być free ale jak teraz zaczął się hype na l# to chcą na tym trzepać hajs.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...