Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jest kata!!!! xD

umiesz powiedziec czy z ultem juz wszystko gra? 

Nie rozumiem o co ci chodzi .. Jak ci przerywa rzucanie ultimeita to znaczy że orbwalking jest włączony ,,

Opublikowano

Dodaj do paczki tą riven co ktoś wrzucił na bodajże 66 stronie. Sporo lepsze od riven.exe tylko nie używa ulta i youmuu. 

Riven Sharp jest bardzo dobra  i przeciez zawarta w tym

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Nie rozumiem o co ci chodzi .. Jak ci przerywa rzucanie ultimeita to znaczy że orbwalking jest włączony ,,

No widać, że nie rozumiesz, bo to nie chodzi o orbwalking, a o opcje nie wlaczania ulta podczas comb jestli cel jest do zabicia. 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Proszę o czytanie adnotacji :)

Aktualizacja

Co nowego:

- Aktualizacja wszystkich SF skryptów, kPoppy2, Marksman (na Gicie nadal pisze, że wymaga reworka, czyli będzie jeszcze aktualizowany :)), ChewyMoonIrelia

- Dodano Irelia (od xQx), kTalon2 (w wersji WIP), SFKatarina (TAK WRESZCIE JEST!)

- Usunięto kilka przestarzałych skryptów (niedziałające/nie kontynuowane)

- Przeczyszczono folder z konfiguracjami skryptów, wszystko jest teraz standardowo, ponieważ niektórym nie odpowiadały zmiany :)

- Dodano msvcr120.dll (nie zapomniałem teraz ^^)

Download:

http://speedy.sh/Tc5EG/LSvol3.rar

Skan:

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/f78b19297a886ac889ad0b8d372bd83fc9788216

// Przeczyściłem folder z konfiguracjami skryptów, ponieważ niektórym nie odpowiadały ostatnie zmiany :) Swoje konfiguracje skryptów macie w: "C:\LeagueSharp\Assemblies\System\CommonLibMenuConfig\Folder z nazwą skryptu/autora.exe. :)

// Dodano msvcr120.dll dla systemów obu bitowych :)

// Wreszcie dodana SFKatarina :P

// Wersja WIP - Work In Progress - w trakcie pracy.

// Błędy standardowo zgłaszamy w postach :)

Używam maphacka od teraz do wszystkiego, całkiem przydatny ;) I jest gorsze niż z bola, bo nie pokazuje ikonki champa tylko nazwę np. jak jest graves to pisze Gra :D Nie ma gank detectora do L# :c Tylko ten w SAwareness, ale on jeszcze nie jest zaimpletowany ;D

Mi to talon w ogóle nie dziala :)

fjlw0o.jpg

Pasjonat
Opublikowano

Nareszcie trafił mi się pierwszy i drugi pick ;)

39932140847241115040.jpeg

Są Jakieś zmiany do marksmana? Bo gram na paczce v7.

.

Opublikowano

Proszę o czytanie adnotacji, na końcu postu :)

Aktualizacja

Co nowego:

- Aktualizacja Common, SAwareness, SFAhri, Katarina, Evelynn, Cassiopeia, BrandSharp, SKORengar, PerfectWard (teraz wspiera wszystkie wardy)

- Dodano SFMaster Yi, SKO Ban Karma, SKONidalee, ChewyMoonsIrelia, Leona, JayceSharp, kPoppy2

Download

http://speedy.sh/WVHrP/LSvol2.rar

Dzisiaj nawet ze skanem, bo internet służy wiernie :)

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/daa4ff8fbb33c4d6053d1430d80d49b483ae94b9

// Nadal brak SFKatariny, chyba ją odłożył na drugi plan autor :c

// Skan na jotti, bo virustotal mi coś nie chce działać...

// Irelia od xQx nie dodana, bo nie chce się skompilować, na razie musicie zadowolić się ChewyMoonsem :)

// Wszelkie problemy piszcie w postach w tym temacie, albo piszcie na PW. Pamiętajcie, pisząc na PW, podajcie od razu wszystkie informacje, z fusów wróżyć nie będę.

no po prostu z*********e że dałeś nie działającą paczke.

Opublikowano

Nareszcie trafił mi się pierwszy i drugi pick ;)

39932140847241115040.jpeg

Są Jakieś zmiany do marksmana? Bo gram na paczce v7.

Jak first pickujesz vayne to w końcu jakiś ogarnięty bot ci się trafi i cie tak dopierdoli że ci się grać odechce.

Opublikowano

Może mi ktoś wytłumaczyć czemu np riven sharp albo yasuo sharperino nie działa

No ciekawe bo przed chwilą zaorałem topa YasuoSharpem i zrobiłem 15/2 ale oczywiście team boby to na koniec 23/12/11 bo z kebabami to czasem grać sie nie da zwłaszcza jak naćpany Jayce (podobne staty jak ja) i Draven..

Może Ci nie działa bo pobrałeś starą paczkę.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Uczeń
Opublikowano

Są jakieś mega dobre skrypty prócz : Cassinator, Xerath, Evade, Marksman, Maphack ?

Syndra.

Opublikowano

Mi działa.. czytałeś "Instrukcja" w paczce?

czytałem tylko że ja już ten plik dawno mam.

wie ktoś o co tu chodzi? leaguesharp nie włącza się podczas gry. gdy chcę go otworzyć, w menedżerze zadań na sekundę pokazuje się proces leaguesharp a potem znika. i tak cały czas. antywirus jest wyłączony. wcześniejsze wersje działały.

Opublikowano

PW ;)

czytałem tylko że ja już ten plik dawno mam.

wie ktoś o co tu chodzi? leaguesharp nie włącza się podczas gry. gdy chcę go otworzyć, w menedżerze zadań na sekundę pokazuje się proces leaguesharp a potem znika. i tak cały czas. antywirus jest wyłączony. wcześniejsze wersje działały.

ja wstawilem stare msv.... czy jakos tak i dziala wszystko pieknie

Opublikowano

Mam problem. Na moim komputerze L# działa normalnie. Na brata komputerze wyskakuje : C:Users/xxx/Desktop/LeagueSharp/Assembiles/System/LeagueSharp/Common.dll - odmowa dostępu. Jak to naprawic?

Co jest?

Brak dostępu.. czyli musisz uruchomić jako administrator.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...