Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Therd aka Front

Przeczytałeś 1 post?

Ja umiesz odpalić skrypty, to w grze wciskasz shift i masz cale menu, chyba angielski na tyle znasz żeby sobie poradzić.

Przeczytalem, odpalilem skrypt.

ale nie ogarniam tego w grze.

Co mam trzymac jeden przycisk przez cala gre? Ale to mi sie samo nie porusza, musze poruszac myszką, przykladowo pod spacją mam combo, ale spacją tez mam zablokowanie kamery i dziwnie to razem dziala.

Nie potrafie nic tym cheatem zrobic na botach a co dopiero na normalnym rankedzie.

Nie ma tu na mpc jakiegos poradnika do bola np?

rYD9JSA.png

Opublikowano

INFO

właśnie przetestowałem Zeda oraz Luciana z UltimateCarry

hmmm. czas na ocene :)

zed - jest dobry, naprawdę dobry. lepszy od każdego Zeda na BoLu. szybkie i inteligentne combo, jest spoko

lucian? hmmm mechanics od BoLa robi szybsze combo jednak sam orbwalking ma badziewny. ten tutaj jjest na poziomie MMA czy najnowszego Reborna z BoL'a. polecam

oba skrypty oceniam na 9/10. brakuje im tylko szlifów. polecam :)

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Przeczytalem, odpalilem skrypt.

ale nie ogarniam tego w grze.

Co mam trzymac jeden przycisk przez cala gre? Ale to mi sie samo nie porusza, musze poruszac myszką, przykladowo pod spacją mam combo, ale spacją tez mam zablokowanie kamery i dziwnie to razem dziala.

Nie potrafie nic tym cheatem zrobic na botach a co dopiero na normalnym rankedzie.

Nie ma tu na mpc jakiegos poradnika do bola np?

Zacznijmy od tego, że bol to gówno, więc nie porównuj L# do gówna :)

1. Odpalasz sobie, wszystko fajnie.

2. X - lasthity, V - pushowanie z lasthitami i obijaniem z hitów wroga, C - harass (obijanie ze skilli + hitów), Spacja/Z - combo, w nowej paczce standardowo combo jest chyba pod Z, ja sobie zmieniłem jednak z powrotem na spację.

Take it easy my friend

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że bol to gówno, więc nie porównuj L# do gówna :)

1. Odpalasz sobie, wszystko fajnie.

2. X - lasthity, V - pushowanie z lasthitami i obijaniem z hitów wroga, C - harass (obijanie ze skilli + hitów), Spacja/Z - combo, w nowej paczce standardowo combo jest chyba pod Z, ja sobie zmieniłem jednak z powrotem na spację.

Okej ale jak trzymam x to postać porusza mi sie za kursorem tak? nie porusza sie sama?

I np pod przyciskiem v standardowo w lolu jest jakis ping i za kazdym razem jak puszcze i klikam to mi wyskakuje ten ping i mi sie pierdoli.

Nastepne pytanie jest jakis skrypt czy coś do omijania skillshotów? a jesli juz jest to pod jaką nazwą, pierwszy raz mam do czynienia z cheatami.

a i jeszcze jedno, ja probowalem edytowac te przyciski i je calkowicie pojebalem, da sie je jakos przywrocic do podstawowych ustawien?

I o co chodzi w tym menu, bo jest orbwalking w ktorym jest combo i jest np osobna zakładka z combo, tak samo z lasthitowaniem

rYD9JSA.png

Opublikowano

Mam problem. Sciągnalem te paczke, odpalam skrypt do xeratha combo robi ale jak naciskam spacje nie chodzi za kursorem.

Już działa, zmienilem combo w orbwalkerze z Z na Space

Opublikowano

Okej ale jak trzymam x to postać porusza mi sie za kursorem tak? nie porusza sie sama?

I np pod przyciskiem v standardowo w lolu jest jakis ping i za kazdym razem jak puszcze i klikam to mi wyskakuje ten ping i mi sie pierdoli.

Nastepne pytanie jest jakis skrypt czy coś do omijania skillshotów? a jesli juz jest to pod jaką nazwą, pierwszy raz mam do czynienia z cheatami.

a i jeszcze jedno, ja probowalem edytowac te przyciski i je calkowicie pojebalem, da sie je jakos przywrocic do podstawowych ustawien?

I o co chodzi w tym menu, bo jest orbwalking w ktorym jest combo i jest np osobna zakładka z combo, tak samo z lasthitowaniem

Tak chodzi za kursorem, bo to orbwalking.

Możesz sobie ustawić na swoje bindy, trzymając shift i klikając na np. T myszką i pisze press new key, wtedy klikasz nowy klawisz i masz swój bind. Combo no to combo, harass itp. Po prostu ustawienia z jakich skilli ma obijać itp. Znasz chyba angielski choć trochę :)

Ktoś duo? :P Platynka 3.

Ja Silver :c

633521408451168257276.jpg

Turcja G1, 4honorki pozdro  free elo shower;p

Hah WP :D

Take it easy my friend

Opublikowano

Tak chodzi za kursorem, bo to orbwalking.

Możesz sobie ustawić na swoje bindy, trzymając shift i klikając na np. T myszką i pisze press new key, wtedy klikasz nowy klawisz i masz swój bind. Combo no to combo, harass itp. Po prostu ustawienia z jakich skilli ma obijać itp. Znasz chyba angielski choć trochę :)

Ja Silver :c

Hah WP :D

Dzieki , powiedz mi jeszcze ktory skrypt to omijanie skillshotów a jesli juz jest to jak sie nazywa

rYD9JSA.png

Opublikowano

Dzieki , powiedz mi jeszcze ktory skrypt to omijanie skillshotów a jesli juz jest to jak sie nazywa

Evade.exe omija skillshoty. Polecam :)

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Jak ustawić poprawnie evade aby unikało? bo mi coś nie unika.

Nic sie nie ustawia. Wylacza i wlacza sie K

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Nic sie nie ustawia. Wylacza i wlacza sie K

W nowej paczce (vol 2) bind jest pod F2 :D

Evadee mi nie dziala na tej paczce v.12

F2 jest bind, zobacz sobie pod Shiftem.

To evade pokazuje lecące skille ale ich nie omija, kazdy charm dostawałem na pysk przed chwilą

Dziwne, mi wszystko unikał, ezreal ani razu mnie ultem nie trafił :D To samo blitza graby, wszystko uniknąłem :D

//Ranked wygrany, lece grac kolejnego yolo

Take it easy my friend

Opublikowano

W nowej paczce (vol 2) bind jest pod F2 :D

F2 jest bind, zobacz sobie pod Shiftem.

Dziwne, mi wszystko unikał, ezreal ani razu mnie ultem nie trafił :D To samo blitza graby, wszystko uniknąłem :D

//Ranked wygrany, lece grac kolejnego yolo

nadal evadee nie działa jak jest ON.

#EDit - jak ustawic zeby bylo widac zasiegi wież? + czerwona kreska i zasieg E na vayne np + te ramki jak leci w Ciebie skillshot

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...