Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdzie znajdę te brain.exe jak już dużo osób wspominało może to jest przyczyna tego ze nie działają skrypty 

XDD

edit. ziom mam ten problem z tymi zielonymi napisami jak np dodaje punkt w ulta na vayne lub e na tristanie.

skrypty open : gx automation, marksman, evadee, last hit maker

ez działa na marksmanie?

Opublikowano

brain.exe zapewne nie znajduje się u was w skryptach kompletny brak może być spowodowany tym że macie te napisy po dodaniu skili ewentualnie odpowiada za to program

gx automation

Opublikowano

powiedzcie mi - jak sie ma Marksman (trista) do Tristana Mechanics z bola? co lepsze? 

Tristana na L# w c**j lepsza, dzisiaj mój team przejebał wszystkie linie, ale jak wyfarmiłem 4 itemki to quadra wpadła i win :).

Opublikowano

brain.exe zapewne nie znajduje się u was w skryptach kompletny brak może być spowodowany tym że macie te napisy po dodaniu skili ewentualnie odpowiada za to program

gx automation

No właśnie chodzi o to ze tego brain.exe  nie ma.. Zapytałem gdzie sie to znajduje bo pierwszy raz bawię sie w takie rzeczy a kolega wyzej mnie wyśmiał.. 

Opublikowano

No właśnie chodzi o to ze tego brain.exe  nie ma.. Zapytałem gdzie sie to znajduje bo pierwszy raz bawię sie w takie rzeczy a kolega wyzej mnie wyśmiał.. 

Bo BRAIN TO MÓZG. ROZUMIESZ? MUSISZ MIEC MOZG.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

nie musisz posiadać brain.exe tak naprawdę wiele ludzi nie używa tego a i tak coś tam dają radę zapewniam cię że twoim problemem jest skrypt

gx automation wyłącz go i nie będzie ci się pojawiał ten błąd obiecuje na paluszek hehe

Opublikowano

nie musisz posiadać brain.exe tak naprawdę wiele ludzi nie używa tego a i tak coś tam dają radę zapewniam cię że twoim problemem jest skrypt

gx automation wyłącz go i nie będzie ci się pojawiał ten błąd obiecuje na paluszek hehe

Wlasnie ja nie mam takiego skryptu właczonego moje skrypty open to

Evade.exe 

LestHitMarker.exe

Marksman.exe

PerfectWard.exe

Tyle

Opublikowano

XDD

edit. ziom mam ten problem z tymi zielonymi napisami jak np dodaje punkt w ulta na vayne lub e na tristanie.

skrypty open : gx automation, marksman, evadee, last hit maker

ez działa na marksmanie?

Ezreal działa, sprawdź sam już nie pamiętam. Spróbuj wyjebać GX Automation, jak nie to oczekuj dziś paczki v10, bo update ma być pod Vel'Koza, bo źle coś dodał twórca i nie chce kompilować...

Wygrać mecz z 2x afk ? Nic trudnego, vayne w druzynie lel

GG WP

powiedzcie mi - jak sie ma Marksman (trista) do Tristana Mechanics z bola? co lepsze? 

Trista marksman the best

Gdzie znajdę te brain.exe jak już dużo osób wspominało może to jest przyczyna tego ze nie działają skrypty 

Dam rade moze ktos w koncu wytlumaczy :D

Powiedzcie mi dlaczego mi to nie incjonuje z lolem ?!?!

KOLEŚ UMIERAM I NIE WSTAJĘ

432171408380856185033.png

Polecam, Piotr Fronczewski:

255591408381183185033.png

Take it easy my friend

Opublikowano

ja mam włączonego brian ale i tak nie działa

Pewnie masz starą wersję :/ Albo uszkodzoną :/ Tylko Tobie jedynemu nie śmiga, wszyscy którzy mieli problem, rozwiązali go, tylko Ty jesteś BRAINLESS KID!

Take it easy my friend

Opublikowano
Pewnie masz starą wersję :/ Albo uszkodzoną :/ Tylko Tobie jedynemu nie śmiga, wszyscy którzy mieli problem, rozwiązali go, tylko Ty jesteś BRAINLESS

Nie tylko mi to!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...