Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

poprawili już skrypta dla lee?

-----------------------------------------------------------------------------------------

legiae.png

-----------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Co ten program daje bo ja naprzykład mam ochotę pobrać.

Dmg zasięg czy co można wytłumaczyć no do ryze.

Automatyczne combo robi. Do adc to orbwalking i combo np na takiej vayne, auto wbicie w sciane itp.

Opublikowano

Jak to pobrać i zainstalować można podać linka?

I można dostać za to bana?

Strona albo dwie strony dalej jest link do najnowszej wersji

Nie

Opublikowano

Jak to zainstalować?

Człowieku japierdole, wejdź na początek tematu i przeczytaj... tego sie nie instaluje. Wypakuj normalnie i odpal...

3049304930943 razy to samo pytanie i tak samo zjebane -,-

Opublikowano

Człowieku japierdole, wejdź na początek tematu i przeczytaj... tego sie nie instaluje. Wypakuj normalnie i odpal...

3049304930943 razy to samo pytanie i tak samo zjebane -,-

Dzięki, właśnie taką odpowiedź miałem ochotę napisać, ale jako supportowi nie przystaje :P

//Update za chwilę, mam problem ze skompilowaniem VelKoza :c //Powód już znam czemu się nie kompiluje, czekam na update od Esk0ra.

Take it easy my friend

Opublikowano

Skrypt jest zaprogramowany na zucanie ignite na low hp i skrypt mysli ze jak ktos zuci ci ignite na 100% hp uzywa heala bez wzgledu czy masz 100% hp czy masz 1%hp 

@ZiomalZfirmyHG

1. jest moze niby skrypt aby używało mi heal np mam 100hp i ziomek rzuca mi ignite, i zeby wtedy uzywalo mi tego heala?

2. jest jakiś skrypt że jak mam np zrobione target selector i np 5 - adc 4 - mid 3 - support i np jak support ma 300hp to zamiast ultowac adc to ultuje tego supporta? ( np xerathem ? )

Opublikowano

A ktos gra wgl vel'kozem czy to tak for fun zrobili  ^_^

Człowieku.. sprawdz sobie scarre. Taki diamondzik 1/challenger. Gra KAZDYM champem i nie ważne czy w mecie czy nie. Może nie gra najlepiej bo formy nie ma od początku s4 ale ładnie pyka Velkozem na suppie i sprawdza się w ujjj. 

Ziomal, jak mógłbyś to wez wieczorem postaraj się dodać Velkoza bo przyda się :P

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/s/b2e3465 pomoy windows7 wszystko poinstalowane

Wyłącz MKjogo i Curse Voice.

Jaki najlepszy skrypt z L# na Syndre? Nie mam możliwości zagrania nawet customa (Radiówka <3 )

Syndra.exe Wiem co czujesz z tą radiówką :/ Mam to samo...

1372614083762001232123.pngpomuszcie mam takie cuś i nie chce mi sie nic zrobic 

Brain.exe masz zaznaczone? Wyłącz GX Automation, zrestartuj L# i Lola

Take it easy my friend

Opublikowano

Skrypt jest zaprogramowany na zucanie ignite na low hp i skrypt mysli ze jak ktos zuci ci ignite na 100% hp uzywa heala bez wzgledu czy masz 100% hp czy masz 1%hp 

chyba mnie nie zrozumiałeś, gdy bije sie z typem 1v1 i uciekam, nagle on rzuca mi ignite gdy mam 100hp, i teraz miałby zadziałać ten heal, niestety heala sam musze używać 

Opublikowano

Wyłącz MKjogo i Curse Voice.

Syndra.exe Wiem co czujesz z tą radiówką :/ Mam to samo...

Brain.exe masz zaznaczone? Wyłącz GX Automation, zrestartuj L# i Lola

mózg mam w głowie : ) ale ja mam tylko marksman włączone : )

Opublikowano

chyba mnie nie zrozumiałeś, gdy bije sie z typem 1v1 i uciekam, nagle on rzuca mi ignite gdy mam 100hp, i teraz miałby zadziałać ten heal, niestety heala sam musze używać 

boże :D bez przesady, chyba heala użyć to nie taki problem? bot niech Wam pomaga, niech nie gra za Was xD

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

1372614083762001232123.pngpomuszcie mam takie cuś i nie chce mi sie nic zrobic 

Właśnie ja mam to samo tylko ze odpaliłem jako postać tristane żadne skrypty nie działają oprócz perfect Ward niewiem jak to zrobić mógłby ktoś  podsunąć jakiś pomysł mam zainstalowanego NET framework etc. wchodzę na customa przy ładowaniu gry włączam program gdy wchodzę do gry mam takie okno jak kolega up 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...