Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ZiomalZfirmyHG

1. jest moze niby skrypt aby używało mi heal np mam 100hp i ziomek rzuca mi ignite, i zeby wtedy uzywalo mi tego heala?

2. jest jakiś skrypt że jak mam np zrobione target selector i np 5 - adc 4 - mid 3 - support i np jak support ma 300hp to zamiast ultowac adc to ultuje tego supporta? ( np xerathem ? )

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ZiomalZfirmyHG

1. jest moze niby skrypt aby używało mi heal np mam 100hp i ziomek rzuca mi ignite, i zeby wtedy uzywalo mi tego heala?

2. jest jakiś skrypt że jak mam np zrobione target selector i np 5 - adc 4 - mid 3 - support i np jak support ma 300hp to zamiast ultowac adc to ultuje tego supporta? ( np xerathem ? )

Może wkrótce. Chodzi ci o low hp selector na pewno. Też mi go brakuje ale da się ładnie i tak ugrać :P

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Czy działa exploit na E u cassinator? przepraszam ale nie jestem w domu nie moge sprawdzic.

Dziala.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

mi vayne dobrze działa ale piszecie tu o jakimś brain.exe a ja go nie mam, może ktoś mi dać proszę. ZiomalZfirmyHG możesz napisać na irc żeby do supp dodali brauma i lulu ?:D z góry dzieki ;d

Opublikowano

Zawsze tanka focusuje zamiast adc, jak priorytet jest na adc.

Muszsz mieć brain.exe. Jesteś hujowy = bot za cb nie wygra, to tylko dla prawilnych mordeczek. Vayne i xerath tyrają. Jeszcze tylko te low hp focus i bedzie pięknie

Opublikowano

Muszsz mieć brain.exe. Jesteś hujowy = bot za cb nie wygra, to tylko dla prawilnych mordeczek. Vayne i xerath tyrają. Jeszcze tylko te low hp focus i bedzie pięknie

syndra tez .. ; d934191408366568214332.jpg

­345mulx.jpg

Opublikowano

Jakaś aktualna paczka, czy v7 to najnowsza ?

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

@ZiomalZfirmyHG

1. Nie ma, ale ciekawa inicjatywa. Wspomnę o tym na IRC :)

2. Nie ma jeszcze jak w Bolu (LowHP mode, Most AD, Most AP itp.)

Czy działa exploit na E u cassinator? przepraszam ale nie jestem w domu nie moge sprawdzic.

Tak działa.

mi vayne dobrze działa ale piszecie tu o jakimś brain.exe a ja go nie mam, może ktoś mi dać proszę. ZiomalZfirmyHG możesz napisać na irc żeby do supp dodali brauma i lulu ? :D z góry dzieki ;d

Żeś dojebał :D Ta napiszę, ale wątpie żeby dodali, bo na razie nic się nie dzieje w sprawie Support.exe.

Jest może skrypt na smite?

QuickSmite

Na rengara nic nie moge znalezc, jest jakis dobry? co robi triple q?

SKORengar, ale go nie sprawdzałem i nie wiem czy ktoś wgl. sprawdzał, musisz sam sprawdzić.

Jakaś aktualna paczka, czy v7 to najnowsza ?

v9 już była ;d 

Kappa

Take it easy my friend

Opublikowano

Wszystko ora jak trzeba tylko mam jedno pytanie, bo jak naciskam sobie x-lasthity albo v- pushowanie to muszę to trzymać albo wejść do całego menu i kliknąć na to żeby było  na stałe. Da się zrobić tak że jak nacisne np x albo v to nie musiałbym tego trzymać? Bo to wkurwiające jest.

Opublikowano

Wszystko ora jak trzeba tylko mam jedno pytanie, bo jak naciskam sobie x-lasthity albo v- pushowanie to muszę to trzymać albo wejść do całego menu i kliknąć na to żeby było  na stałe. Da się zrobić tak że jak nacisne np x albo v to nie musiałbym tego trzymać? Bo to wkurwiające jest.

Wciepujesz monete pod przycisk, stary co ty jeszcze chcesz zeby ci to obiad gotowalo czy wychodzilo z psem na spacer litosci ludziska.

Opublikowano

@ZiomalZfirmyHG 

mógłbyś wspomnieć o jakimś skrypcie na Nidalke? fajnie by było jeśli taki by powstał. nie musi kozaczyć jak beasty, byleby był :)

Ta, napiszę, w sumie nie grałem nigdy nidalką na bolu :P Ciekawi mnie nawet jak by kosiła :D

Ziomek jak ja ci k***a wspólczuje ze musisz obslugiwac tych bobow co nie umia wypakowac folderu ,albo wlaczyc skryptu ;_;

:D

//wpadne pod wieczor teraz spadam siemka

Take it easy my friend

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...