Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jaki antywirus >?! Usunełem go już 2 miesiące temu ::///

Jaki k***a debil.

A ikonka AVG na pulpicie to co k***a? Nie antywirus?

Weź już wyjdź bo tylko wkurwiasz.

Opublikowano

Jaki k***a debil.

A ikonka AVG na pulpicie to co k***a? Nie antywirus?

Weź już wyjdź bo tylko wkurwiasz.

Weź kuwra !! Został mi skrót ^^ aź takim debilem nie jestem

To kiedy wreście mam to włączyć !?

Opublikowano

@Wkurwiam was

Nie właczaj i nie graj na czyms czego nie potrafisz wlaczyc

ps. nie karmcie trolla nie pomagajcie mu jak ma 12 lat i nie potrafi zrobic to jego problem dostal z 10 dobrych odp i dalej nie umie ;p

POMOGŁEM ? ;> Fapka W Góre ^^

Opublikowano

@Wkurwiam was

Nie właczaj i nie graj na czyms czego nie potrafisz wlaczyc

ps. nie karmcie trolla nie pomagajcie mu jak ma 12 lat i nie potrafi zrobic to jego problem dostal z 10 dobrych odp i dalej nie umie ;p

Spamuje,bo nie odpowiedzcie mi na 1 pytanie. Kiedy to wreście mam włączyć ? Teraz zrobiłem tak:

1.Podczas wybierania odznaczyłem i zaznaczyłem efekt - Nie działa

2.Podczas gry zminilazowałem i wybrałem cassionator efekt Nie działa

I k***a mówcie że jestem jebanym trollem ^^

Opublikowano

Czemu w tym SAwarness nie ma ikonek? To denerwuje. ;...

Też tego nie mam, nic nie poradzę w tym problemie :x

Witam mam problem z tym programem

Po pierwsze zrobilem wszystko co napisane jest wcześniej framework 4.5.1 zainstalowany paczka także.

Jak włącza się program(tryb admin) widniej tylko Napis na srodku LeagueSharp i nic więcej nie mam menu pod lewym shiftem . Czy mógłby ktoś poradzić co z zrobić żeby działało?

Zaznaczam skrypt pod dana postać i nic nie pokazuje żadnych okręgów, a i przeczytałem tutorial ze strony 28 i też nic to nie dało.

Po prostu ten program nie jest dla wszystkich :)

jest i Kata!! dzieki Ziomal :D

jak ktoś może to niech przetestuje Kate i da mi znac czy z ultem juz wszystko w porzadku :)

Ale to nadal nie SFKatarina, tylko aktualizacja Katariny.

W paczce nie widze skrypt na udyra

-----------------------------------------------

W cassinator da sie ustawic jak trzymam spacje to uzywal inne skille a nie tylko Q>W>E?Tak jak w marksman ze jak ma mane na naprzyklad Q a nie na W to bije z Q.

Faktycznie, nie ma Udyra, przepraszam za błąd, na razie jest tylko projekt :x

ma ktos leaguesharp.common w architekturze x64 ? bo nie moge swojego skryptu skompilowac bez tego liba :(

Niestety, tylko x86. A skrypt pod co, jeżeli można wiedzieć ? :) O pomoc proś na IRC tam Ci na 100% pomogą w skryptach :P

Nie mam jak sprawdzić niektórych skryptów z nowej paczki (j****a radiówka) i mam kilka pytań:

1. Czy do Udyra zostanie dodane combo? (używanie skilli) bo narazie pod spacją jest tylko AA

2. Który skrypt do Katariny działa już poprawnie? (bez przerywania ulta)

3. Który Skrypt do Syndry ora? Ludzie ją chwalą,z którego skryptu korzystają?

Z góry dziękuje za odpowiedzi,

Pozdrawiam!

Nie ma Udyra jednak jeszcze, tak samo jak RangeIndicatora, widocznie się nie kompilują bo pliki są jako vbproj, a nie csproj :/

słaby ten update Katariny - u mnie na NORMALNYCH, standardowych ustawieniach, champ sam podchodzi do typa, wali harras (bez żadnej mojej ingerencji), jak klikam spację, czyli combo, nie używa E, W, Q, stoi i wali tylko R, przy harrasie nie używa E pomimo, że w ustawieniach jest zrobione, by używało. :(

Nic nie poradzę, nie ja wydaję aktualizację skryptów, ja je tylko pakuję i wrzucam tu jako paczka ;)

Weź kuwra !! Został mi skrót ^^ aź takim debilem nie jestem

To kiedy wreście mam to włączyć !?

To jak Ty to usuwasz? Zacznijmy od tego, że chyba nowy w internecie jesteś :P  Kolejny krok, to słuchaj rad, i nie wyklinaj bo nikt nie będzie chciał Ci pomóc.

Take it easy my friend

Opublikowano

Jestem idiotą, bo mi nie działa ? Pozytywny tok myślenia. Że Tobię za 1 razem zadziałało to nie znaczy k***a, że jesteś jakiś tam z*******y. Próbowałem w różnych sutuacjach włączać. A teraz jak się pytam to, żebym wypierdalał, bo pisali o tym. Nie mam ochoty szukać z 70 stron. Jeszcze się na tym forum nie znajduje w działach, a połowa mi pierdoli żebym sobie mózg kupił ^^

Opublikowano

Jestem idiotą, bo mi nie działa ? Pozytywny tok myślenia. Że Tobię za 1 razem zadziałało to nie znaczy k***a, że jesteś jakiś tam z*******y. Próbowałem w różnych sutuacjach włączać. A teraz jak się pytam to, żebym wypierdalał, bo pisali o tym. Nie mam ochoty szukać z 70 stron. Jeszcze się na tym forum nie znajduje w działach, a połowa mi pierdoli żebym sobie mózg kupił ^^

Pisałem, skończ wyklinać, będziesz się zachowywać to z pewnością ktoś Ci pomoże, jak nie tutaj, to próbuj na PW u kogoś :)

Czy na vayne mozna wlaczyć uzywanie Q podczas laneclearingu? Marksman skrypt

Chyba nie, ale napiszę to jako propozycję dodania na IRC :)

Take it easy my friend

Opublikowano

Jak pierwszy raz zapytałem to dostałem odpowiedz, żebym sobię radził sam i sobie poszukał odpowiedzi. Może poszukałem i nie działa, a potem zaczeło się, że do tego trzeba mózgu ^^

Opublikowano

Jak pierwszy raz zapytałem to dostałem odpowiedz, żebym sobię radził sam i sobie poszukał odpowiedzi. Może poszukałem i nie działa, a potem zaczeło się, że do tego trzeba mózgu ^^

Zapytałeś raz pierwszy, dostałeś odpowiedź, potem zacząłeś wyklinać, że Ci nie działa. Zachowujesz się jak dziecko, ale widzę, że ten post już bez wulgów to udzielę Ci wsparcia, zapraszam na PW.

PS. Tak potrzeba Brain.exe.

Take it easy my friend

Opublikowano

Ktoś wie dlaczego przy włączaniu Sawareness wywala bug splat?(od razu po wejściu do gry) Reszta skryptow działa poprawnie, Próbowałem naprawić SVNCompiler 1.2 -ale nie pomogło

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ktoś wie dlaczego przy włączaniu Sawareness wywala bug splat?(od razu po wejściu do gry) Reszta skryptow działa poprawnie, Próbowałem naprawić SVNCompiler 1.2 -ale nie pomogło

z tym chyba jest jakiś błąd, bo ja mam to samo, z tego co widziałam inni też

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Spróbuj odpalić L# na ekranie ładowania postaci u mnie tylko tak działa

Opublikowano

Jak pojawisz się już na mapce, po ładowaniu gry, to dopiero przejdź do pulpitu i uruchom jako administrator ;)

EDIT: Albo tak jak mówi Up

Zostaw lajka ;)

Opublikowano

@ZiomalZfirmyHG wiesz jak wyłączyć zeby w marksmanie nie dawało randomowych e w supy / tanki na vayne?

@wkurwiam was

Nie pomagajcie mu. Żeby nie było z l# tak samo jak z bolem. Ze jakiś dzieciak nagrał video i juz banda huja robi drame i liczba użytkowników się potraja. Trzeba mieć brain.exe ja za pierwszym razem odpaliłem. Bez podstawowej znajomości angielskiego nie pogtasz na l#

Opublikowano

Spróbuj odpalić L# na ekranie ładowania postaci u mnie tylko tak działa

Nie działą, albo nie dam rady tak szybko bo mam 100% w 6 sec :/

Jak pojawisz się już na mapce, po ładowaniu gry, to dopiero przejdź do pulpitu i uruchom jako administrator ;)

EDIT: Albo tak jak mówi Up

Próbowałem nie dziala

@ZiomalZfirmyHG wiesz jak wyłączyć zeby w marksmanie nie dawało randomowych e w supy / tanki na vayne?

@wkurwiam was

Nie pomagajcie mu. Żeby nie było z l# tak samo jak z bolem. Ze jakiś dzieciak nagrał video i juz banda huja robi drame i liczba użytkowników się potraja. Trzeba mieć brain.exe ja za pierwszym razem odpaliłem. Bez podstawowej znajomości angielskiego nie pogtasz na l#

BOL mi akurat działa ^^ Raczej to nie wina mózgu, bo robie jak inni mi doradzają, więc to może oni nie mają mózgu

Opublikowano

@wkurwiam was

To jest antigap closer, czyli wybijanie tankow/suppow zeby nie stanowili dla Cb zagrożenia. Np. ktoś na Ciebie skacze, dajmy na przykład khazix'a to go odbija :P Mi Syndrą odbijało Fiddlesticks'a jak używał ulti :D

Nie działą, albo nie dam rady tak szybko bo mam 100% w 6 sec :/

Próbowałem nie dziala

BOL mi akurat działa ^^ Raczej to nie wina mózgu, bo robie jak inni mi doradzają, więc to może oni nie mają mózgu

Bo Bol jest dla brainless kidów.

Take it easy my friend

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...