Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co powiecie o marksman + evade + kog maw? dobrze sie sprawdza? :)

Tak, dobrze się sprawdza, dlatego, że ma AutoKS z R :D

Mam tą paczkę od Ziomala co dalej robić? Jestem zielony ;p

Instrukcja na pierwszej stronie, report poleciał za spam :)

Jakie skrypty najbardziej na adc polecacie? Marksman+Evade i coś jeszcze ? :)

Marksman+evade wystarcza :)

Take it easy my friend

Opublikowano

Mam pytanie. Skrypt SaWarness działa jak wcisne shift, ale nie pokazuje po prawej stronie życie przeciwnika i czy ma flesha.

Przepraszam, nie widziałem.

Opublikowano

Mam pytanie. Skrypt SaWarness działa jak wcisne shift, ale nie pokazuje po prawej stronie życie przeciwnika i czy ma flesha.

Pisałem, że u mnie jest to samo, trzeba czekać na aktualizację :)

Take it easy my friend

Opublikowano

Dobra mam pytanie do kogoś kto już dobrze w tym programie obeznany.Właczam se program na customie działa. Włączam normala ni c***a

Czytałem ze ktos cos pisał ze trzeba resetować ale to program gre czy komputer bo nw mógłby mi ktos powiedzieć jak odpalać żeby mi to normalnie smigało a nie na customie ok a potem ni c***a właczyć nie mogę

Opublikowano

Co powiecie o marksman + evade + kog maw? dobrze sie sprawdza? :)

Grałem nim kilka gier i sprawdza się świetnie. W TF-ach stoisz za frontlanem i trzymasz spacje, a kille same wpadają. 

Opublikowano

Witam mam problem z tym programem

Po pierwsze zrobilem wszystko co napisane jest wcześniej framework 4.5.1 zainstalowany paczka także.

Jak włącza się program(tryb admin) widniej tylko Napis na srodku LeagueSharp i nic więcej nie mam menu pod lewym shiftem . Czy mógłby ktoś poradzić co z zrobić żeby działało?

Zaznaczam skrypt pod dana postać i nic nie pokazuje żadnych okręgów, a i przeczytałem tutorial ze strony 28 i też nic to nie dało.

Opublikowano

Witam mam problem z tym programem

Po pierwsze zrobilem wszystko co napisane jest wcześniej framework 4.5.1 zainstalowany paczka także.

Jak włącza się program(tryb admin) widniej tylko Napis na srodku LeagueSharp i nic więcej nie mam menu pod lewym shiftem . Czy mógłby ktoś poradzić co z zrobić żeby działało?

Zaznaczam skrypt pod dana postać i nic nie pokazuje żadnych okręgów, a i przeczytałem tutorial ze strony 28 i też nic to nie dało.

Jak masz już napis zielony u góry, to w grze ALT+TAB do pulpitu i odznacz i zaznacz skrypty.(tj. reload)

Opublikowano

1. Czemu nie działa !!! Włączam L# i daje na cassionator no ok klikam league of legends play stwórz grę wybieram cassio naładowało mi grę i nic jak bym norlamnie grał nie ma kólka i menu czita ? CO robić !!!

Opublikowano

1. Czemu nie działa !!! Włączam L# i daje na cassionator no ok klikam league of legends play stwórz grę wybieram cassio naładowało mi grę i nic jak bym norlamnie grał nie ma kólka i menu czita ? CO robić !!!

Człowieku, ogarnij się, wszędzie siejesz spam. Masz tu MNÓSTWO poradników i tematów,  gdzie na pewno znajdziesz rozwiązanie swojego problemu, które nawet ja znam, wystarczy poszukać. jezu ;) 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

W paczce nie widze skrypt na udyra

-----------------------------------------------

W cassinator da sie ustawic jak trzymam spacje to uzywal inne skille a nie tylko Q>W>E?Tak jak w marksman ze jak ma mane na naprzyklad Q a nie na W to bije z Q.

Opublikowano

Człowieku, ogarnij się, wszędzie siejesz spam. Masz tu MNÓSTWO poradników i tematów,  gdzie na pewno znajdziesz rozwiązanie swojego problemu, które nawet ja znam, wystarczy poszukać. jezu ;)

To daj mi k***a ten j****y poradnik i nie pierdol ze spamuje. Może jestem j****ym ciemnotą i c**j nawet się do tego przyznaje. a teraz mozesz mi dać link ?

Opublikowano

Wkurwiam Was

wyjdz z tego forum prosze ;) przeklinasz w internecie jestes taki dorosly a masz 12 lat bo nie potrafisz głupiego programu ogarnac :P

Ps. Jakies nowe skrypty paczki ? :P

http://scr.hu/8qt/9k4t6

Moj adc series xD

@

To duo GV  z P3 only premade :P a customów nie gram szkoda czasu

POMOGŁEM ? ;> Fapka W Góre ^^

Opublikowano

Wkurwiam Was

wyjdz z tego forum prosze ;) przeklinasz w internecie jestes taki dorosly a masz 12 lat bo nie potrafisz głupiego programu ogarnac :P

Ps. Jakies nowe skrypty paczki ? :P

http://scr.hu/8qt/9k4t6

Moj adc series xD

o holy moly :D może jakiś normal z unrankedem?? :D

Opublikowano

Nie mam jak sprawdzić niektórych skryptów z nowej paczki (j****a radiówka) i mam kilka pytań:

1. Czy do Udyra zostanie dodane combo? (używanie skilli) bo narazie pod spacją jest tylko AA
2. Który skrypt do Katariny działa już poprawnie? (bez przerywania ulta)

3. Który Skrypt do Syndry ora? Ludzie ją chwalą,z którego skryptu korzystają?

Z góry dziękuje za odpowiedzi,
Pozdrawiam!

Opublikowano

Noto patrzcie uruchamiam jako admin. zaznaczam co chcę mieć w czicie (tym jebanym) 

2042014083557071233636.jpg

No właczam lola daje costum wybieram cassio i odpalam grę.

ładuje mi się a efekt : 

1196214083557081233636.jpg

I k***a jestem jebanym ciemnotą przyznaje, ale chce żeby mi to działało !!!

Opublikowano

słaby ten update Katariny - u mnie na NORMALNYCH, standardowych ustawieniach, champ sam podchodzi do typa, wali harras (bez żadnej mojej ingerencji), jak klikam spację, czyli combo, nie używa E, W, Q, stoi i wali tylko R, przy harrasie nie używa E pomimo, że w ustawieniach jest zrobione, by używało. :( 

Opublikowano

Noto patrzcie uruchamiam jako admin. zaznaczam co chcę mieć w czicie (tym jebanym) 

2042014083557071233636.jpg

No właczam lola daje costum wybieram cassio i odpalam grę.

ładuje mi się a efekt : 

1196214083557081233636.jpg

I k***a jestem jebanym ciemnotą przyznaje, ale chce żeby mi to działało !!!

fajny nick w lobby Kappa 

A nie dziala bo ci antywirus cos kasuje.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...