Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nadal zostal mi 1 problem, jak wylaczyc te holerne linie jak klikam w grze na drawning to nie otwiera sie dalej, jakby nie bylo opcji do wyboru

Jak masz taka czerwoną linie ktora prowadzi do typa to wylaczasz w tym gxAutomation.

Opublikowano

Czym sie rozni Ultimate Carry od marksman, i kiedy Mf'ka bedzie miala dodane spelle? (mój main).

I nie rozumiem, czemu Tristana niszczy? Co on, oprócz odpalania E tam ciekawego ma?

Bo niszczy i tyle , a co ciekawego ma miec skrypt do carrowania ADC? Orbwalking, harras z e, dobijanie z ulta.

Opublikowano

Bo niszczy i tyle , a co ciekawego ma miec skrypt do carrowania ADC? Orbwalking, harras z e, dobijanie z ulta.

Tylko że Kog ma 10 razy lepszy skillset, i wyciaga dwukrotnie wiekszy DMG od Trist, wiec nie rozumiem tego jaranka sie nią.

Opublikowano

O k***a zmieniam zdanie, w early jest slabo w late kosa, plejsy jednak robi ale cos evadee mi szwankuje

@Edit macie jakiś build na tą vayne na skrypcie sprawdzony ?

Vayne easy cary. Botrk, Ghost Blade, IE, Last Whisper, GA/Banshee + butki na speeda.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Tylko że Kog ma 10 razy lepszy skillset, i wyciaga dwukrotnie wiekszy DMG od Trist, wiec nie rozumiem tego jaranka sie nią.

Ale Koggy nie ma ucieczki a Trist ma resety na W więc ucieknie :P Sam wolę Koggiego ale co zrobisz ;p

6218614083257871125976.png

Nocne gry, polecam Xerath + Evadee. Mida możecie przegrać tylko jak dostaniecie babysitta :)

Identyczny build mam i podobne staty :D  I zgadzam się z tym, że przegrać linię graniczy z cudem bo typowi muszą niezle babysittować aczkolwiek czasem i można dwóch zrobić jak nie mają za dużo CC'ków.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

da radę ustawic, żeby ten xerath bił tych co może zabic a nie napierdala w tanka full hp?

-----------------------------------------------------------------------------------------

legiae.png

-----------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

da radę ustawic, żeby ten xerath bił tych co może zabic a nie napierdala w tanka full hp?

Chwilowo bodajże nie. Ale mają zmienić tego target selectora i będzie okej. Też mi to wadzi w TF'ach w late ale w early i mid to w porządku dobija.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Takie pytanko w SAwareness jak wyłączyć to pisanie powiadomień ss itp . 

Shift > SAwareness > poszukaj tu

wlasnie pobieram ten programik, polecacie go !? lepszy od bola ? jak dzialaja skrypty ? bedzie na np. vayne evadee i jakies dobre autocarry ?

TAK KOSA, AUTOCARRY? TO MARKSMAN + EVADE!

mam jedno pytanko, mozna jakos wylaczyc linie ? 

@Edit

czy skrypty takie jak marksman, lasthitmarker, evade, hiddenobj sa bezpieczne ? nie wysylaja exploidow czy tam pakietow albo innego gowna ?

Tak są bezpieczne, one są bez exploitów :) Linia to GX Automation

jakie najbardziej polecacie tutaj skrypty ? - najlepsze !

@Edit

ile mozna miec max odpalonych skryptow ?

Marksman+Evade - free elo

Kogiem też się jarali już, że z ulta na 20 killi 10 zdobyli autoKS z R :D

Niestety, nie dodali jeszcze czegoś takiego jak - LowHP mode itp. jak w BoLu, aktualnie tylko target selector :/

Take it easy my friend

Opublikowano

Aktualizacja

Co nowego:

- Dodano SKORengar, BrandSharp (inicjacyjne wydanie, może mieć trochę błędów)

- Aktualizacja Cassio, Katarina, yetAnotherUdyr

- Usunięto OldSyndra (nowa już działa jak należy :))

Download:

http://speedy.sh/YeaKj/LS18.08.2014-v9.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/7d26eefab771ed7dc2a3c6325e019ba37cdffe61e2d0b808657e3da05c796ae4/analysis/1408344859/

U mnie SAwareness śmiga, tylko nie ma po prawej stronie ich ikonek, ale reszta działa jak należy :)

// Nie skaczcie z lola do pulpitu, i z pulpitu do lola bo wtedy bugsplat gwarantowany.

Take it easy my friend

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...