Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ktoś też ma FPS dropy to rozwiązaniem jest włącznie Vsync w ustawieniach grafiki. (mi pomogło, ale nie wiem dokładnie bo na botach sprawdziłem tylko.)
A evade działa dobrze, choć czasami sie wypnie i nie uniknie, ale flash działa perfect.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znalazłem fixa, który pomógł mi naprawić rivensharp :) . Wystarczy, że pobierzecie ten plik : http://www.speedyshare.com/m4mYn/RivenSharp.exe SKAN  : https://www.virustotal.com/pl/file/d3edfcc9ddac2e737b9dad6a1ced2161575a715a8692e7fec89a6567a8d0cc6f/analysis/1408312168/ 

I wrzucicie go do /Assemblies/

i usuniecie folder w /Assemblies/System/CommonLibMenuConfig/Rivensharp.exe

Mam nadzieje ze pomoglem : )

@down

RivenSharp miazdzy swoim Q-AA Riven.exe ; )

10n5bpu.png

1.gif

Opublikowano

Bugsplaty z sawawarness

Riven>rivensharp jaik sprawdzałem z 2 dni temu

3 razy d1 98 pkt eune bez bola :D

Opublikowano

MI evadee z marksmanem ( vayne )  perfekcyjne działa, na raz mi omija Q luciana i E leony xD

Dzisiaj od g3 80 pkt do g1 64 pkt, a jedziem dalej :)

Opublikowano

A ja sobie testuje i Zed jest troche lipny , oprocz uzywania qwe nic wiecej nie uzywa przynajmniej u mnie.

LeeSin tez nie zbyt.

Vayne miazdzy

Tristana miazdzy

Syndra miazdzy

Ale jak na free to ogolnie program mega , dopracuja niektore skrypciki i ogien.

@UP 

Bedzie to na bank ktos napisze.

Opublikowano

A ja sobie testuje i Zed jest troche lipny , oprocz uzywania qwe nic wiecej nie uzywa przynajmniej u mnie.

Vayne miazdzy

Tristana miazdzy

Syndra miazdzy

@UP 

Bedzie to na bank ktos napisze.

Który skrypt to tristana/vayne ? ;d

marksman.exe?

Opublikowano

Który skrypt to tristana/vayne ? ;d

marksman.exe?

Tak , to skrypt dla ADC , wiem ze vayne i trist tam działa , jak beda inne dzialac to napisz.

wlasnie pobieram ten programik, polecacie go !? lepszy od bola ? jak dzialaja skrypty ? bedzie na np. vayne evadee i jakies dobre autocarry ?

Jako iż free , sa lepsze skrypty niz dla Vip free i niektore lepsze od tych dla vipów.

Jest vayne - marksman i jest evadee.

PS. Nie wiem czemu ale na marksman , vayne nie uzywa ulta , sam musze uzywac a mam wlaczone uzywanie w combo.

Opublikowano

Tak , to skrypt dla ADC , wiem ze vayne i trist tam działa , jak beda inne dzialac to napisz.

Jako iż free , sa lepsze skrypty niz dla Vip free i niektore lepsze od tych dla vipów.

Jest vayne - marksman i jest evadee.

PS. Nie wiem czemu ale na marksman , vayne nie uzywa ulta , sam musze uzywac a mam wlaczone uzywanie w combo.

odpalilem program, w assembles czy jakos tak zaznaczylem co chcialem i "install" jest tez zaznaczone, teraz wszystko mi sie pieknie odpali ?

Opublikowano

Coś ten marksman plejsów nie robi na tej vayne, trzymam spacje i jakoś wolno autoatakuje tylko biega wokół wroga

ulti nie uzywa

Opublikowano

Coś ten marksman plejsów nie robi na tej vayne, trzymam spacje i jakoś wolno autoatakuje tylko biega wokół wroga

ulti nie uzywa

Jak to plejsów nie robi? Żadnej gry na tym nie przegrałem i nakurwia ostro.

To, że nie używa ulti to dobrze, bo jak przycisniesz spacje, to ci ulta nie spali. A ulta nie jest trudno samemu użyć.

Opublikowano

Własnie dobrze ze ulta nie uzywa bo np idziesz na typa którego i tak byś zabił na  3 hity i ty odpalasz ulta bez sensu a pózniej w  fight   giniesz bo ulta nie masz i  1 cc np WW i lezysz .. tzn jak Ww cie ultuje to jak trzymasz spacje to auto E uzywa  :) vayne jest the best ..   

Opublikowano

ulti nie uzywa

O k***a zmieniam zdanie, w early jest slabo w late kosa, plejsy jednak robi ale cos evadee mi szwankuje

@Edit macie jakiś build na tą vayne na skrypcie sprawdzony ?

Opublikowano

mam jedno pytanko, mozna jakos wylaczyc linie ? 

@Edit

czy skrypty takie jak marksman, lasthitmarker, evade, hiddenobj sa bezpieczne ? nie wysylaja exploidow czy tam pakietow albo innego gowna ?

Opublikowano

niee, mi sie wydaje, ze na pewno zadnych exploitow to nie uzywa

Polecacie Ryze na tym ?

Szybko zobacze ryze i dam ci recenzje ^_^

@Edit Jak narazie mam 3 lvl wbije szybko 6 i powiem ci jak tam z combo

@Edit2 A więc tak, jesli nie masz nic przeciwko temu że musisz samemu sobię ulta klikać, bo nie używa a nie widzę żeby można było ustawić to polecam bardzo skrypt bo dobrze sobię radzi a jungle farm jest wspanialy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...