Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego nie działa vista? Dobrze instalować 7-ke zeby  na tym pograć? są jakieś FPS dropy?

Instaluj śmiało bo warto. FPSy nie spadają. A nie działa na visćie i ikspeku bo framework ich nie wspiera. Któraś tam wersja konkretna.

Co do Viktora to nie wiedziałem, że dodali już W i R bo się nie interesuje z racji z tego, że wole pykać na ADC czy coś typu Zerath.;d

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Nie wiem prawie jak zainstalować :C nie mam hajsu na oryginalke , jakis torrent czy coś i instrukcja?

Znajdz jakikolwiek Win7 najlepiej na torrentach i zaintaluj go na wirtualnej maszynie. Są od tego programy np VirtualBox

Swoją drogą tylko ja mam bugsplata raz na pare godzin? Dostaje znikąd laga (po naciśnieciu spacji) i bugsplat wyskakuje. Na każdym skrypcie.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Co robi skrypt SAwareness i UltimatCarry? :)

Strona/dwie wcześniej robiłem opis.

witam co robi ultimatecarry ?? 

Strona/dwie wcześniej zapraszam, jest opis i screen.

Dodajcie skrypt na fiore... Jest napewno bo na Bolu jest to powinni zrobic tez na L#

Fiorę? Fiora jest tak prostym champem jak Trynda... BoL jest dla dzieci, właśnie takich jak Ty co proszą tylko o skrypty do pustych champów...

Ultimate Carry PODOBNO (tak cos ktos pisal) uzywa erek champow, ktore po calej mapie latac moga i ksuja :D

PS. gdzie ta SFKatarina? :(

Jednak jeszcze jej nie ma, chyba nieskończona, bo jest tylko pliczek SFKatarina.cs na GitHubie ^^ Trzeba jeszcze poczekać :P

@TheKamilPolska

SAwareness to jest hud  czyli tak ajk w bolu extrahud neon cos tam

a ultimate jest tam skrypt do gnara tyle wiem ;P a nie jakies ulty tam jest chyba lucian jeszcze

Opisywałem co robią stronę czy tam dwie wcześniej...

Da się coś zrobić że gdy wciskam spacje by walił skillami to aby tak nie latał w kierunku myszki?

ORBWALKING!

pozatym wie ktoś jak naprawić nie znaleziono punktu wejścia procedury CreateRemoteThreadEx w bibliotece KERNEL32.dll ? bo przed chwila mi sie skonczyl vip bol.

Windows XP/Vista nie działa, spróbuj zaktualizować wszystko w Viście, może pójdzie :)

Moglibyście powiedzieć jak działa skrypt na supporta? nagrodze likiem

Support kosi równo :)

Nie wiem prawie jak zainstalować :C nie mam hajsu na oryginalke , jakis torrent czy coś i instrukcja?

PW :)

Crasherino przy riven sharp : )

Tylko przy niej? Najnowsza paczka?

skrypt do gnara

ps; testowal ktos old syndra?

OldSyndra to po prostu Syndra.exe tylko, że stara wersja, już można wyjebać, bo nowa wykorzystuje pełny zasięg.

//Wpadne za 1,5-2h siemkaa

Take it easy my friend

Opublikowano

ehmehe jest w TC-Crew teraz. BaseUlt2 już mam, dostałem od ziomka na IRC :P

A Tobie udało się skompilować normalnie?

Klikasz R i on sam namierza.

Aktualizacja:

Co nowego:

- Aktualizacja BaseUlt2, Evade, ViktorSharp, Common,

- Dodano YetAnotherUdyr (skrypt do udyra), RangeIndicator (zasięg turretów w skrypcie), SFAhri, SFKatarina, Vladimir, UltimateCarry, iHateSkillshots oraz najlepsze co do tej pory wydano - SAwareness!

Opis SAwareness:

Skrypt, który pokazuje nam wszystko, coś jak ExtraHudy, NeosHelpery itp. z Bola.

• Timers
    • Jungle
    • Relict
    • Heal
    • Inhibitor
    • Altar
    • Immune
  • Ranges
    • Experience
    • Attack
    • Tower
    • SpellQ | Sometimes bugged
    • SpellW | Sometimes bugged
    • SpellE | Sometimes bugged
    • SpellR | Sometimes bugged
  • Tracker
    • Waypoint
    • Destination
    • Clone
    • UI (Side UI Champion CD's, Recall state etc.)
    • SS
  • Detector
    • Vision (Wards, Traps)
    • Recall
  • Object Health
    • Tower
    • Inhibitor
  • AutoLevler
    • Priority Mode
  • AutoSmite
  • WardPlacer
  • AutoPot

Screen: 628571408295491185033.jpeg

Download (Już działająca paczka, zaktualizowana na pewno, przepraszam za pomyłkę, dziś jestem jakiś nie swój ^^):

http://speedy.sh/DP3vu/LS17.08.2014-v8-Working.rar

Skan:

Bez skanu, net mi zrywa, bo mam radiówkę, a pogoda c*****a. Jak mod usunie link bo bez skanu, to piszcie na PW.

//Nie testowane, nie mam jak bo net zmula i nawet customa nie walnę... Proszę o sprawdzenie, napisanie czy śmiga, wszelkie problemy postaram się rozwiązać ;)

@ZiomalZfirmyHG

czyli jak gram lucianem/ezem to odpalac samo sawarannes czy marksman + sawarannes ?

@Edit

dobra juz wiem :D sawarannes + marksman, bug splaty + l# przestal dzialac

@Edit2

sawaraness + evade + postac lucian = bugsplaty

Opublikowano

Xerath używa jakichś exploitów? Bo nie wiem czy grać nim pfff.

3 razy d1 98 pkt eune bez bola :D

Opublikowano

Powraca syn marnotrawny z przprosinami hetowalem tego calego L# i chyba nie potrzebnie bo odpalilem sobie jeszcze raz kilka rzeczy i to jest niebo a ziemia w porownaniu do BoLa niewiem czemu bez kitu ale tutaj postacie wala jakos szybciej to combo jakos celniej h*j wie nie rozumiem ale propsuje i przezucam sie na to, do evade bylem jakos sceptycznie nastawiony a nie ukrywajmy jest lepszy niz ezevade czy inne gowna. xerath to jechanka na pelnej, syndra tez jechanka lepsza niz hondy i marksam czyt. Kog'maw trsit vayne cait to samo  <3

Opublikowano

co to Sawarness? wiem ze cos podobnego co bylo w bolu, ale niech ktos wytlumaczy jasniej

to jest hud pokazuje ci przeciwnikow h itemy ss'uje samo wlacz sb nawet na niestandardowej z botem jakims i sprawdz ;p

@luksus214

evade jest dobrze ustawioone spradz tylko czy masz wlaczone :P

POMOGŁEM ? ;> Fapka W Góre ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...