Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. wybierz sobie skrypty którymi będziesz grał (wyłącz program)

2. Wejdź do kolejki wybierz postać czekaj na ekran ładowania

3 uruchom program podczas ekranu ładowania jako admin albo nawet nie trzeba i tak oto płynnie działa mi każda gra

Opublikowano

ZiomalZfirmyHG  - ja mam pomysl, jak mozesz to uaktualniaj pierwszy post, dodawaj dopiski z nowyszymi wersjami jezeli mozesz bo nie zawsze chce sie przegladac 48 stron tematu szukajac nowe wersji, to tylko sugestia jezeli by ci sie chcialo :D

16k7y4p.png

Opublikowano

To pomoże mi ktoś z tym tak jak mowie ze pobralem ten program odpaliłem lola i program i mam zaznaczony skrypt na akali w grze nie dziala tzn na shift nic sie nie pojawia

Opublikowano

To pomoże mi ktoś z tym tak jak mowie ze pobralem ten program odpaliłem lola i program i mam zaznaczony skrypt na akali w grze nie dziala tzn na shift nic sie nie pojawia

Jak ci załaduje gra, wtedy odznacz skrypt do akali i zaznacz jeszcze raz. Powinno działać.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jak ustawiasz dariusa bo wg mnie jest slabszy niz slaby 

Default, ale wyłączam ulta i sam dunkuje. To gold IV, ale wygrałem na nide,alistara i jaxa.

#edit

Ziggsa ktoś testował? Jaki najlepszy mid? Syndra czy Xerath?

#edit

Teraz test luciana, bo był update do marksmana zobaczymy jak działa.

Opublikowano

Zed nie robi combo ;/  zed jeszcze niedopracowany ma wbudowany orbwalkin i target selector nie ma zakładki combo   ale ma auto haras ustawiony którego nie da sie wyłaczyć ale dobrze celuje auto haras W + Q albo E czasem walnie zalezy ;

Bo to jest wersja "W.I.P" - work in progres...

Testował już ktoś lee sina??

Sprawdzałem na customie, ale ma tylko "advanced harass" czyli combo QQEEWW, bez ulta albo nie używał bo przeciwnicy mieli za dużo hp lub coś :P

ZiomalZfirmyHG  - ja mam pomysl, jak mozesz to uaktualniaj pierwszy post, dodawaj dopiski z nowyszymi wersjami jezeli mozesz bo nie zawsze chce sie przegladac 48 stron tematu szukajac nowe wersji, to tylko sugestia jezeli by ci sie chcialo :D

Szkoda tylko, że to nie ja założyłem główny temat, miałem dziś dobrą inicjatywę na PW od @1361622928-U485574.pngVertmar#2 , zrealizuję ją jak będę miał dziś chwilę.

a jak ustawić haras  , znaczy przycisk jaki  odpowiada w "Marksman" bo nw który to bo tak wszystko ok już :D

Pisałem już kilka razy x stron wcześniej...

X - lasthity only

C - harass

V - lasthity + pushowanie + obijanie z hitow wroga

Spacja - combos!

@ZiomalZfirmyHG

cos chyba sie zjebalo z evade bo jak pobrałem twoją paczke to nie injectuje jej

Nie wiem, nie miałem okazji sprawdzić, bo jestem raz na jakiś czas na PC, a nie siedzę dłużej. Sprawdzę może dziś w nocy, jeszcze nie wiem czy będę miał czas.

Default, ale wyłączam ulta i sam dunkuje. To gold IV, ale wygrałem na nide,alistara i jaxa.

#edit

Ziggsa ktoś testował? Jaki najlepszy mid? Syndra czy Xerath?

#edit

Teraz test luciana, bo był update do marksmana zobaczymy jak działa.

To ładnie, że Darek kosi ^^

Ziggs podobno też kosa, jakiś ziomek pisał setki stron wcześniej. Najlepszy mid? Xerath > Cassiopeia > Syndra, ze względu na siłę pomocy w teamfightach

Napisz jak sprawdzisz ;)

zrobi mi ktos z tego poradnik xD ?

Zapraszam do pierwszego postu.

przy Kacie GX co zrobic, by nie dawalo od razu ulta jesli bez tego zabije ? 

Niestety, jeszcze niedopracowana, napiszę ten pomysł na IRC dziś jak znajdę chwilę :)

Ciekawe Ciekawe

Fajnie, a co dokładniej ciekawe? :)

Take it easy my friend

Opublikowano

Ehemehe ma skrypty teraz chyba w TC-Crew ;)

Paczka za 10min.

Aktualizacja!

Co nowego:

- Aktualizacja Common (struktura programu)

- Aktualizacja Evade (fixed Gnar)

- Aktualizacja Marksman (dodano Luciana)

- Aktualizacja Syndry, teraz prawdopodobnie używa całego zasięgu QE

- DODANO ZEDA! (Wersja W.I.P - work in progress, czyli wersja beta)

Download:

http://speedy.sh/kfBKr/LS-16.08.2014-v7.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/952246b407c128290d16adf01fc174f7aeff6b1e3539d4f4cda95bd395fd8f7f/analysis/1408207837/

@Laku oraz @1361622928-U485574.pngVikiPL nowa paczka wydana :P

Sorki za opóźnienie, net zrywa...

O co chodzi z Wersją W.I.P ?

Opublikowano

zaznaczam skrypt i nic odznaczam i zaznaczam tez nic nwm czy to przez to ze jak pobieram ten program i chce go wypakowac pisze mi ze jest uszkodzony plik. jest na to rada czy cos  ? bo GX auto mi się zawiesza i wylacza po chwili

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...