Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak macie ustawione Evadee? :P

ok, juz znalazlam ;)

a tak poza tym, co do evadee - po ponownym pobraniu nie unika mi nic,mimo ustawień wg mnie prawidłowych. pokazuje gdzie co leci, ale sie nie rusza nawet :( 

Mi tam śmiga ;o Windows 8.1 64bit Framework 4.0, 4.5, 4.5.1, Visuale itp. tylko teraz przegrałem rankeda, bo mi bugsplatnęło w kluczowych momentach w early i draven dostał feed...

Zauważyłem troche za pózno temat, zawsze uzywalem bola, ale jak jest konkurencja i to full free to czemu nie skorzystac?

Mam kilka pytan : 

- Czy dzialaja skrypty podobnie jak vip bol?

- Czy jest to w jakikolwiek sposob wykrywalne?

--------------------

Dobra! przeczytalem dokladnie 1 post i wszystko sie dowiedzialem, rano pojdzie test :)

Działają lepiej.

Nie.

To dobrze ;)

Tylko, że są czasem problemy z nim bo to nowy program ;)

Take it easy my friend

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam koledzy, jakimi postaciami sie najlepiej carruje gry? Oczywiście chcę uniknąć cassio/xeratha gdyż naślą na mnia Gorberta Nierczaka i mi zrobi jechanke kanke z rito Kappa

pc_sgt.Hobbit.png
Opublikowano

z katariną się coć pie****i na chwilę obecną, chyba że ja nie potrafię skonfigurować...

Zostaw lajka ;)

Opublikowano

z katariną się coć pie****i na chwilę obecną, chyba że ja nie potrafię skonfigurować...

z tego co wiem po prostu jeszcze nie ma tam tych opcji ktore byly,sa w skryptach na bola, spoko,tez to mam :D

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Przydałbysie jakiś dział na forum zwiazany z tym cudeńkiem ;p bo ciezko odnalesc sie w 53 stronach jednego tematu hehehe

Zacznij zarabiać poprzez wysyłanie plików do sieci zarejestruj się pod linkiem ponizej i zacznij zarabiac za kazde pobranie Twoich wstawek.
http://vshare.io/?a=FC4642E8A08B1014&redirect=affiliate

Each time a new user registers from the above link, you will receive 10% of their earnings for life. Newly registered user does not lose anything when registering an account through your referral link.

Opublikowano

ja keruje solo w Silverze jak team nie feduje tylko defi xD

a tak przy okazji ziomek niech typek od moda lub scrypta "Evelyn" doda do COMBO uzywanie itemow byl bym wdzieczny na Akali miata w c*uj Riven tez KOSA Karthus OPPVP smiga wszystko jak ta lala nie ogarnolem jeszcze innych champow na tym L# ale jak ktos pomoze to czemu by nie xD

Opublikowano

ja keruje solo w Silverze jak team nie feduje tylko defi xD

a tak przy okazji ziomek niech typek od moda lub scrypta "Evelyn" doda do COMBO uzywanie itemow byl bym wdzieczny na Akali miata w c*uj Riven tez KOSA Karthus OPPVP smiga wszystko jak ta lala nie ogarnolem jeszcze innych champow na tym L# ale jak ktos pomoze to czemu by nie xD

Gra przed chwilą, Xerath, full build szybko, stałem zawsze w bezpiecznej odległości, lecz enemy 3 tanki w tym nasus, adc i nafeedowany fizz, tego się nie dało wygrać mimo tego, że miałem wiecej DMG niż mój adc + toper razem.

Opublikowano

Jak w silverze nie mozna sobie poradzić z chetamie w dodatku .. xD pozdro 600   ciekawe co sie stanie kiedyś jak   padnie bol i L#     ja sam wyszedłem na platyne i w 3 dni wykerowałem z golda 5 do platyny 5 wystarczy dobra motywacja 0 flame i wygrasz grajcie jungle / mid ;p easy xD   teraz zaczełem grać na L# bo w platynie pełno noobków ;d

Opublikowano

Mam pewien problem z Xerathem. Podczas teamfightu gdy na ktoś ucieka na low hp i wciskam R to nie ultuje mi tego ziomka tylko adc który ma na przykład full hp i jest nie do zabicia, tylko dlatego ze jest on najwyzej w target priority. Da sie zrobic tak by ultował mi zawsze na tych niedobitków którzy uciekaja na 100hp?

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Mam pewien problem z Xerathem. Podczas teamfightu gdy na ktoś ucieka na low hp i wciskam R to nie ultuje mi tego ziomka tylko adc który ma na przykład full hp i jest nie do zabicia, tylko dlatego ze jest on najwyzej w target priority. Da sie zrobic tak by ultował mi zawsze na tych niedobitków którzy uciekaja na 100hp?

Bo masz źle ustawione w Target Selector , niestety nie ma jeszcze innych opcji niż target selector (miejmy nadzieję że niebawem dodadzą) i wali ci ultem w typa który jest 1 w target selector .

Opublikowano

Antywirus? Wersja paczki i jakie skrypty.

Avast jest wyłączony z tego dodałem program do wyjątków, wersje mam pobrana z pierwszej strony z download'u skrypt Cassionator.

Opublikowano

Ktoś powie jak dobrze ustawić pod Tristane? Bo tu niezłe wyniki nią pokazane, a ja jakoś max 10 killi, już więcej sam robie.

Bo to jeszcze trzeba miec Brain.exe.

Katuj spacje, nie ma zadnych magicznych ustawien dzieki ktorym wygrasz gre :)

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

@albicoolvod

Prócz tego ls , evade,marksman trzeba mieć jeszcze jakieś pliczki żeby orać tristaną?

Powtarzam, brain.exe.

Nie, innych nie trzeba. 

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...