Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

w tym evadee da sie ustawic zeby caly czas unikal czy za kazdym skillem musze klikac 'spacje'?

On ciagle unika ale jak kilkniesz spacje to bedzie unikac też  za pomocą  flesha   np ulti malphita

Uczeń
Opublikowano

Ładnie napisane, ale trochę się tego boje... Jeżeli to jest darmowe to już sobie wyobrażam nasilenie ludzi korzystających z tego... pewnie góra 3 mies i wszyscy będą to mieli... :(

1792069e00b756d8gen.png

"insanity is doing the same thing over and over and expecting different results"

"głupim jest robienie w kółko tego samego i oczekiwanie innych rezultatów"

Kliknij mnie!

Opublikowano

On ciagle unika ale jak kilkniesz spacje to bedzie unikac też  za pomocą  flesha   np ulti malphita

Gówno prawda.

Jak prztrzyamsz spacje (czy jakis tam przycisk który se zblidowałeś pod to) to w tedy bedziesz omijał tylko te "niebezpieczne".

Skile które sa niebezpieczne ustawaisz sobii pod shiftem

Opublikowano

Czy ten program ma jakąs swoją stronę główną/forum?

Strona niby jest ale nie działa, póki co tylko IRC mają.

76561198053546969.png

Opublikowano

Dokładnie, ten orbwalking jest ultra genialny, juz 2 mecze rozegrałem, i ani razu mi nie ruszyła za enemy, jak to miało miejsce w Rebornie. A Last hity? Dosłownie ani jednego last hita nie przepusciła, genialne. Troche mało skryptów niestety, ale ogólnie git.
Swoją drogą widzę żę sam Hellsing, który obecnie robi najlepsze skrypty do BoL'a się wziął za ten programik, nice :D

Opublikowano

Dokładnie, ten orbwalking jest ultra genialny, juz 2 mecze rozegrałem, i ani razu mi nie ruszyła za enemy, jak to miało miejsce w Rebornie. A Last hity? Dosłownie ani jednego last hita nie przepusciła, genialne. Troche mało skryptów niestety, ale ogólnie git.

Swoją drogą widzę żę sam Hellsing, który obecnie robi najlepsze skrypty do BoL'a się wziął za ten programik, nice :D

Narazie skrptów mało mam nadzieje ze to nie padnie tym razem to wtedy przebije bola o 1000% niech zaczna robić skrpty tylko + jest łatwiejsze w obsłudze jak dla mnie :)   Za  tydzien pewnie zmienia nazwe działu z bot of legends na League Sharp Bot albo cos takiego :D Jakby ktoś chciał pograć to pisać bo nie mam co robić  platynke 5 i promo do 4 ;p

Opublikowano

Eh ja dopiero silv 2 ;p 
Ide potestowac wlasnie troche ;p

Zacznij zarabiać poprzez wysyłanie plików do sieci zarejestruj się pod linkiem ponizej i zacznij zarabiac za kazde pobranie Twoich wstawek.
http://vshare.io/?a=FC4642E8A08B1014&redirect=affiliate

Each time a new user registers from the above link, you will receive 10% of their earnings for life. Newly registered user does not lose anything when registering an account through your referral link.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...