Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Klikasz raz "K" i masz włączony, spacja aby unikać niebezpiecznych (czyt. z użyciem flasha itp)

Ok ;)

Aktualizacja

Co nowego:

- Aktualizacja Common (struktury programu)

- Aktualizacja KarmaSharp oraz RivenSharp

- Aktualizacja Marksman (fixed cait)

- Aktualizacja Annie, Cassiopeia, Cho'Gath, Darius, Evelynn, Katarina (wszystkie wymienione bez Sharp/GX)

Download:

http://speedy.sh/scUXR/LS-15.08.2014-v7.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/4e8f399cafba3faba4c9c5acd0cb30a9539e398cf4a671968b48fb7c631541ae/analysis/1408130791/

Słaba opcja, Annie dalej nie działa poprawnie ;(

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skrypty działają świetnie, widzę, że L# rozwija się w mega szybkim tempie co mnie cieszy, bardzo cieszy. :)

Moje ulubione skrypty:

Top: RivenSharp <- używa ulta, ale wtedy gdy enemy spełnia wymagania np. %hp.

Mid: Xerath, Syndra, YasuoSharp

Jungle: Nie testowałem

Marksman: Marksman Vayne i Trist + Evade O k***a ja p******e! <3

Support: nie testowałem

Jeżeli macie swoje ulubione skrypty podawajcie tak jak ja to zrobiłem, czyli:

Top:

Mid:

Jungle:

Marksman:

Support:

Myślę, że ułatwi to sprawdzanie skryptów po kolei.

Ps. Dzięki Ziomal za twoje updaty. :)

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Czy jest ktoś chętny, kto wyjaśni mi o co chodzi z tymi skryptami, jak ten program ustawić i jak go używać (np. Tristana albo Annie) ?

Opublikowano

katarina czy gx katarina?

@ZiomalZfirmyHG

Niby był jakiś update do zwykłej kata - a wczoraj przed update moim zdaniem nie nadawało się ;<

Więc używałem gx, sprwadz po prostu na niestanardowej 

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Xerath jest łatwy do grania.. Jedynie - według mnie - co jest warte skryptu to ulti :) A tak to możecie sami chyba grać, nieprawdaż? ;P

Najtańsze skiny do CS:GO za SMS !

Opublikowano

A pomiędzy tristaną a vayne kogo lepiej wybrać ?

Vayne, wczoraj w enemy była trist na l# albo dobrym BoLu, a kosiłam ją Vayne gdzie jeszcze Full builda nie miałam, a ona tak :)

Dobra, to co mam ustawic na shifcie, zeby ult xeratha dzialal, probowalem wszystko i nic ;x. 

Klikasz R, jak mają dość mało hp, i masz wizje.

Opublikowano

Ja p******e.. na Xerathie musicie sobie zbindować ulti pod klawiszem "R" defaultowo jest to pod "T" Czy to tak trudno zrozumieć ?

QUhIR7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...