Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NIe. Chyba, że ktoś Cie nagra jak jebiesz skille z pleców na Cassio ale mała szansa, że Riot obejrzy ten film lol.

Testował ktoś tego Zeda? Idę właśnie testować Karthusa a Zeda mam na innym koncie zbanowanym do jutra.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Jak w silverze nie mozna sobie poradzić z chetamie w dodatku .. xD pozdro 600   ciekawe co sie stanie kiedyś jak   padnie bol i L#     ja sam wyszedłem na platyne i w 3 dni wykerowałem z golda 5 do platyny 5 wystarczy dobra motywacja 0 flame i wygrasz grajcie jungle / mid ;p easy xD   teraz zaczełem grać na L# bo w platynie pełno noobków ;d

Skoro mówisz, że w platynie jest pełno nobków i musisz przez to używać L# to sam nim jesteś. Elo.

Deadboy

Opublikowano

Skoro mówisz, że w platynie jest pełno nobków i musisz przez to używać L# to sam nim jesteś. Elo.

Również nim jesteś,skończył Ci się Twój VIP na 5 miesięcy?!

Opublikowano

@VikiPL

za nic sie nie bierz video tut zakazany to po co screen -.- jest juz jeden poradnik nawet 2 to po co jeszcze uposledzeni jestescie czy cos?

@

Mowilem Ci dawaj linki na dole z data ja nie wiem wkoncu który jest nowy a ktory nie

POMOGŁEM ? ;> Fapka W Góre ^^

Opublikowano

Zrobię ten tut, bo co 5 sekund widzę "nie działa mi", "BUG SPLAT" itd

@Edit

I mam spam na PW :D

@Laku

Proszę nowa paczka od @1361622928-U485574.pngiONic 'a z IRC

parę nowych skryptów vladek itp.

Smiechłem

@Chooca

Where is gnar i zed w twojej nowej aktu? :D bo jakos nie widze;p

POMOGŁEM ? ;> Fapka W Góre ^^

Opublikowano

L# jakie skrypty używa sie na Adc np Tristana ?

I czy jest to cos na omijanie skill shotow np Evadeee EzEvade ?

Zaznaczasz Marksman, Lasthitmaker i Evade jeśli chodzi ci o skrypty o ADC. W grze klikasz shift i sobie ustawiasz to co ci pasuje. Evade jest naprawde dobry w tym programie.

Opublikowano

Zaznaczasz Marksman, Lasthitmaker i Evade jeśli chodzi ci o skrypty o ADC. W grze klikasz shift i sobie ustawiasz to co ci pasuje. Evade jest naprawde dobry w tym programie.

aa czyli juz wszystki skrypty mam juz w Tym programie ? i nie musz eszukac po necie tego ?

Opublikowano

aa czyli juz wszystki skrypty mam juz w Tym programie ? i nie musz eszukac po necie tego ?

Dokładnie i sledź ten temat ponieważ prawie codziennie wrzuzane są nowe wersje tego programu i odpalaj program dopiero jak już jesteś w grze.

Opublikowano

Mam pytanie

Co jest lepsze

L# Marksma Tristana czy Bol Tristanamechanics

L# Lasthitmaker czy Bol Sac: Reborn 

L# Evade czy Bol EzEvade  ?

Jeśli posiadasz vip BOL'a i masz zakupione skrypty to BOL. Jeżeli jesteś jednak free user BOL to program L# jest 100 razy lepszy.

Opublikowano

Super Hack :D

Co to Ten '' Super Hack ''

Jeśli posiadasz vip BOL'a i masz zakupione skrypty to BOL. Jeżeli jesteś jednak free user BOL to program L# jest 100 razy lepszy.

TristanaMechanics jest na free a Sac: Reborn crcked tez na free

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...