Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś testował wszystkie 3 cassio? Która najlepsza?

3 razy d1 98 pkt eune bez bola :D

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czyli jak gram to tylko spacje trzymam by combo wbic tak > ? ale zeby sam gral to jak >??

Samo się nie da zrobić żeby grało. >.<

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

8416414082221861125976.png Moc Xeratha, tak normal, ale to dlatego, że nie chcialem iść na rankeda od razu. Jakieś uwagi co do buildu? Najlepiej całe, bo wiem, że ten jest zły.

2x zhonyia, troche słabo

Opublikowano

cały czas w grze wyskakują mi jakieś informacje o plikach czy c**j wie co... caly czas zielony spam. ktoś cos?

#edit - to jest błąd jakiś z Damage Lib.

Opublikowano

Wszelką pomoc udzielę dziś po północy, bo nie mam jeszcze kompa dostępnego. Wtedy sprawdzę również czy wszystko śmiga. Piszcie z jakimi skryptami wam wywala i z jakimi wersjami paczek.

'ZiomalZfirmyHG' a moglbys mi wyslac ss jak masz ustawiony ten evadee?

Ta, jasnę, właśnie uploaduję, wyczekuj, za 15-20min dodam.

//edit

328651408225593185033.png

Pobierałem z 6 razy ;-;

Antywirus?

Evade z l# jest lepszy niż ezevade z bola?

W mojej opinii, kosi jak szalony.

Panowie, wiecie moze dlaczego mi bug splaty wywala?

Antywirus Ci nic nie usunał? Jaka wersja paczki, oraz jakie skrypty?

mam problem, wyskakuje mi ze l# zostanie zamknięte. Nie wazne czy wlaczam bez lola czy z lolem.

Windows 8.1 64 bit

Pisałem Ci już, odpalaj jako administrator leaguesharp.loader.exe oraz folder z L# na pulpicie miej

czyli jak gram to tylko spacje trzymam by combo wbic tak > ? ale zeby sam gral to jak >??

Brain.exe nie wykryty, proszę wyjść z tego tematu!

Wywala cały czas Bugsplaty. A jeszcze rano działało normalnie...

Antywirus? Wersja paczki i jakie skrypty.

cały czas w grze wyskakują mi jakieś informacje o plikach czy c**j wie co... caly czas zielony spam. ktoś cos?

#edit - to jest błąd jakiś z Damage Lib.

Skrypty i wersja paczki?

Poszukaj, ja cos widzialem.

Jest LeeSin Sharp, tylko czy na jungli się sprawdza to nie wiem, na topie na customie sprawdzałem to fajnie gra.

mam problem z  tym DamageLib. cały czas spami mi tymi zielonymi zdaniami o spellu. czy czyms takim. da rade to usunac?

Muszę zapytać twórców, ale przy jakich skryptach zahaczonych to masz?

Take it easy my friend

Opublikowano

Wszelką pomoc udzielę dziś po północy, bo nie mam jeszcze kompa dostępnego. Wtedy sprawdzę również czy wszystko śmiga. Piszcie z jakimi skryptami wam wywala i z jakimi wersjami paczek.

mam problem z  tym DamageLib. cały czas spami mi tymi zielonymi zdaniami o spellu. czy czyms takim. da rade to usunac?

Opublikowano

Im dłużej na tym gram, tym bardziej przekonuję się, że to jest genialne! Gram kogiem, mam odpalone auto KS z ulta. Jest teamfight, przeciwnik ma 1500 HP, i Kog odpala w niego ulta, i go nim k***a zabija, jakim cudem to kalkuluje aż tak dokładnie, kiedy odpalić ulta, i jaki DMG on dostanie do czasu, kiedy ten pocisk spadnie na niego? Kończe teraz nim 3 gry z rzędu ze statami 30+ i połowa killi to auto KS'y z ulta, jacys magowie ten program robią. BoL'a to to zjada i wysrywa rzadkim gównem, pure genius.
I teraz, czy ktos totalnie krok po kroku moze powiedziec, jak custom skrypty tu wgrac? Bo program, który podał gosc w pierwszym poscie nie istnieje, google mi nawet downloadu znalezc nie moze.

Opublikowano

Im dłużej na tym gram, tym bardziej przekonuję się, że to jest genialne! Gram kogiem, mam odpalone auto KS z ulta. Jest teamfight, przeciwnik ma 1500 HP, i Kog odpala w niego ulta, i go nim k***a zabija, jakim cudem to kalkuluje aż tak dokładnie, kiedy odpalić ulta, i jaki DMG on dostanie do czasu, kiedy ten pocisk spadnie na niego? Kończe teraz nim 3 gry z rzędu ze statami 30+ i połowa killi to auto KS'y z ulta, jacys magowie ten program robią. BoL'a to to zjada i wysrywa rzadkim gównem, pure genius.

I teraz, czy ktos totalnie krok po kroku moze powiedziec, jak custom skrypty tu wgrac? Bo program, który podał gosc w pierwszym poscie nie istnieje, google mi nawet downloadu znalezc nie moze.

To są skrypty a nie człowiek , pytaj tych developerów a nie nas :D

Opublikowano

https://github.com/Lizzaran/SVNCompiler/releases

Proszę bardzo, to jest on, SVN Compiler ;) Z tym, że najpierw musisz napisać skrypt w C#, potem wrzucić na GitHuba, i dodać link w configu do tego Gita, wtedy on pobiera, kompiluje, Ty tylko exe'ka przenosisz ;) Po pomoc używaj zakładki "help", analizuj ją dogłębnie zanim napiszesz post, że Ci errory wywala :)

Take it easy my friend

Opublikowano

jak macie ustawione Evadee? :P

ok, juz znalazlam ;)

a tak poza tym, co do evadee - po ponownym pobraniu nie unika mi nic,mimo ustawień wg mnie prawidłowych. pokazuje gdzie co leci, ale sie nie rusza nawet :( 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Zauważyłem troche za pózno temat, zawsze uzywalem bola, ale jak jest konkurencja i to full free to czemu nie skorzystac?

Mam kilka pytan : 

- Czy dzialaja skrypty podobnie jak vip bol?

- Czy jest to w jakikolwiek sposob wykrywalne?

--------------------

Dobra! przeczytalem dokladnie 1 post i wszystko sie dowiedzialem, rano pojdzie test :)

Opublikowano
https://github.com/Lizzaran/SVNCompiler/releases

Proszę bardzo, to jest on, SVN Compiler ;) Z tym, że najpierw musisz napisać skrypt w C#, potem wrzucić na GitHuba, i dodać link w configu do tego Gita, wtedy on pobiera, kompiluje, Ty tylko exe'ka przenosisz ;) Po pomoc używaj zakładki "help", analizuj ją dogłębnie zanim napiszesz post, że Ci errory wywala :)

Ok dzieki za pomoc, ogarne juz reszte jakos sam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...