Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W bolu sie klikało shift i sie ustawialo co sie chce, tu jest jakis przycisk?

Czy skrypty z paczki musze updejtować lub coś?

Bo np zalaczylem syndre i widze ze LeagueSharp sie zaladowal ale skrypt chyba nie działa.

Opublikowano

Ten projekt bedzie kontynuowany? bo jak bedzie Vip lub Wip lub coś innego to z checią kupie :) a jak zamkną projekt to sie zabije :(

JEST I BEDZIE DARMOWY. understand?

@..Hans w gold2 :P

Opublikowano

Grałem dzisiaj (Turcja) i miałem promo na drugim koncie do golda 2 i typ Katarina (enemy) do mnie, że mam hacki a inni go wyśmiali bo nawet nie wiedzą, że istnieje L#/BoL :D:D

Katarina miała na linii 0/7 i budowała pistolet :D

Ogólnie to nie widać, że masz hacki ale ludzie są przewrażliwieni i tyle. A wiem co pisał bo gram duo z kolegą a on zna turecki podstawowy więc mniejwięcej mi podpowie co piszą kebaby.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Siema czym może być spowodowane spadek z 300 na normalnej linii do 40-50 w timfajcie? Używam evede, skrypt do postaci, maphack, quickwardwatcher, jungletimer, towerrange.

Opublikowano

Smiechłem

@Chooca

Where is gnar i zed w twojej nowej aktu? :D bo jakos nie widze;p

Emmm coś chyba się nie dodało do Winrara :D Zaraz dorzuce bd pod nazwą UltimateCarry.exe ;)

<3

Koza Gold

Opublikowano

SAwareness powoduej straszne spadki fps na dobrym pc

Mam pytanie co do niektórych skryptów chciałbym się dowiedzieć do czego one służą.

BaseUlt2

HiddenObj

IhateSkillshots

MapHack

QuickWardWatcher

RecallShot

recalltrackerLS

UltimateCarry

Proszę o napisanie tak w skrócie niektórych używam ale do końca nie wiem do końca czy wykorzystuje je prawidłowo

Opublikowano

Wie ktoś co zrobić, żeby tak fpsy w teamfightach nie spadały? Z 100-120 na lini w teamfightach sie robi 30-40fps i nic nie widać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...