Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, jak gracie na tym marksman? Używacie w ogole opcji lasthitów? I czy też tak macie, że na tristanie używa wam ulta, i przeciwnik na ogół przeżywa z 10-15 hp? :D

Ja na przemian V do puszowania i spacje jak enemy jest w zasięgu.

Bo to jest wersja "W.I.P" - work in progres...

Sprawdzałem na customie, ale ma tylko "advanced harass" czyli combo QQEEWW, bez ulta albo nie używał bo przeciwnicy mieli za dużo hp lub coś :P

Szkoda tylko, że to nie ja założyłem główny temat, miałem dziś dobrą inicjatywę na PW od @1361622928-U485574.pngVertmar#2 , zrealizuję ją jak będę miał dziś chwilę.

Pisałem już kilka razy x stron wcześniej...

X - lasthity only

C - harass

V - lasthity + pushowanie + obijanie z hitow wroga

Spacja - combos!

Nie wiem, nie miałem okazji sprawdzić, bo jestem raz na jakiś czas na PC, a nie siedzę dłużej. Sprawdzę może dziś w nocy, jeszcze nie wiem czy będę miał czas.

To ładnie, że Darek kosi ^^

Ziggs podobno też kosa, jakiś ziomek pisał setki stron wcześniej. Najlepszy mid? Xerath > Cassiopeia > Syndra, ze względu na siłę pomocy w teamfightach

Napisz jak sprawdzisz ;)

Zapraszam do pierwszego postu.

Niestety, jeszcze niedopracowana, napiszę ten pomysł na IRC dziś jak znajdę chwilę :)

Fajnie, a co dokładniej ciekawe? :)

Lucian imo słaby nie poke'uje przez creepy. Tylko opcja V a bijemy sami.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam wam Orianke i ziggsa:) Strasznie orają na goldzie, zwłaszcza Orianna, bo ziggs czasem leci #yolo i nie trafia ultem :D

Po c**j grać jakimiś gównami jak można picknąć Cassio i nawet jak twój team w dupe dostaje to masz 80% na wina.

Taka sama sytuacja z Vayne lub Tristaną na Marksmanie.

Mi tristana nie chce resetować AA z E ;/

Mi normalnie resetuje

Opublikowano

Po c**j grać jakimiś gównami jak można picknąć Cassio i nawet jak twój team w dupe dostaje to masz 80% na wina.

Taka sama sytuacja z Vayne lub Tristaną na Marksmanie.

Mi normalnie resetuje

Cassio jest nudna jak dla mnie, btw Ori tez mozna zaorać ładnie linie :)

Opublikowano

a jak dla mnie trista na marksmanie to hmm... juz lepiej mi sie bez gra, chyba, ze cos robie nie tak ;P

Coś robisz nie tak dzisiaj 2 penty na gold IV.

Trzymasz V i spacje na przemian, poćwicz na customie.

Opublikowano

Cassio jest nudna jak dla mnie, btw Ori tez mozna zaorać ładnie linie :)

Jasne, ze można ale Orianna to taki bardziej safe pick niż do carryowania.

Opublikowano

Ten program jest 10 razy bardziej przejrzystszy i łatwiejszy w obsłudze od bola. ;)

^up wiem wiem, ale jakoś nie przepadam za cassio :P lubie grac Oriannka.

Opublikowano

O co chodzi z Wersją W.I.P ?

Masz w nawiasach... Naprawdę nie widzisz? :x

'Ziomek' mam wlaczone 'K' pokazuje mi katury czarow,no i jak biegam to ich nie unika,czasami musze sam to robic,nie wiem co jest nie tak

Mi za pierwszym razem gdy pobrałem ten program, też nie śmigało, ale pokazywało kontury skilli, ale po jakimś czasie / chwili dłubania się naprawiło i teraz śmiga OP. Nie pamiętam co dłubałem, poszukaj sobie pod Shiftem.

Mam pytanie, jak gracie na tym marksman? Używacie w ogole opcji lasthitów? I czy też tak macie, że na tristanie używa wam ulta, i przeciwnik na ogół przeżywa z 10-15 hp? :D

Ja używam na początku gry X, potem w mid game już koszę z V bo trzeba pushować, C pod harass wroga, no i spacja na killa :)

https://imageshack.com/i/f0RSMLIGp  cos takiego mi sie pojawia przy wypakowaniu

zaznaczam skrypt i nic odznaczam i zaznaczam tez nic nwm czy to przez to ze jak pobieram ten program i chce go wypakowac pisze mi ze jest uszkodzony plik. jest na to rada czy cos  ? bo GX auto mi się zawiesza i wylacza po chwili

Ziomek nie spamuj tyle, źle Ci się coś pobrało, albo dysk Ci siada :P Pobierz jeszcze raz...

a jak dla mnie trista na marksmanie to hmm... juz lepiej mi sie bez gra, chyba, ze cos robie nie tak ;P

raz przy harrasie mi daje E, raz nie, to combo też... potestuje najwyzej dluzej 

Tylko u Ciebie ten problem ^^

Take it easy my friend

Opublikowano

zaraz popróbuję z tą Tristą, dzieki

a evade o wiele lepsze niz dla free userow na bolu :)

To evadee jest lepsze niz na vip bolu ;) confirmed

Opublikowano

Jak komus nie działa l# w grze to mozliwe ze antywirus usuwa wam 1 plik wylacz antywirusa pobierz dodaj do wyjatków graj ._.

POMOGŁEM ? ;> Fapka W Góre ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...