Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak nie pobiorę update common to będzie mi wyjebywać errory/bugsplaty? Bo to lipne ciągle update pobierać a nie moge sprawdzić bo mam lagi bo leveluje konto na iAram.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

czyli jak mam Marksman i chce grać trist to nie musze brać Marksman + Trist ? w Marksman jest wbudowany skrypt na triste?

1399298830-U815990.png

chcesz limit?

możesz dać, będe szpanował

@#e3uS $WAG

Opublikowano

Jak nie pobiorę update common to będzie mi wyjebywać errory/bugsplaty? Bo to lipne ciągle update pobierać a nie moge sprawdzić bo mam lagi bo leveluje konto na iAram.

Tak, jak nie pobierzesz mojej paczki uaktualnionej z Common, to nie będzie działać Zed, prócz tego wszystko po staremu.

czyli jak mam Marksman i chce grać trist to nie musze brać Marksman + Trist ? w Marksman jest wbudowany skrypt na triste?

W Marksmanie jest wszystko próc Quinn, Draven oraz MF.

Take it easy my friend

Opublikowano

Tak, jak nie pobierzesz mojej paczki uaktualnionej z Common, to nie będzie działać Zed, prócz tego wszystko po staremu.

W Marksmanie jest wszystko próc Quinn, Draven oraz MF.

oraz Varusa nie ma

edit: Tak przynamniej ja miałem. Odpaliłem Marksmana i on tylko autoatakował a zakładka "combo" nie otwierała się.

userbarwb.png

Opublikowano

oraz Varusa nie ma

Faktycznie, nie zwróciłem uwagi ;) Czyli Draven, MF, Quinn oraz Varus ^^ Ale z pewnością niedługo dodadzą ;)

Dodaj do swojego repo na IRC :)

Mam w swoim repo na IRC :) Xeardon na IRC się zwę :)

@1361622928-U485574.pngVikiPL

Take it easy my friend

Opublikowano

mam taki błąd , ale poza nim wszystko działa ok ;p + jest jakaś czerwona kreska nw co to ale idzie sie przyzwyczaić , chyba że wie ktoś jak ją usunąć 73895400571969885430.jpg

Opublikowano

Czy jest do tego programu odpowiednik iAram? jeśli tak może ktoś linka podesłać ? z góry dzięki :)

@topic: Dzisiaj kupuję cassio i zobaczę czy działa lepiej od bola :) 

#JebacSygnatury

Opublikowano

mam taki błąd , ale poza nim wszystko działa ok ;p + jest jakaś czerwona kreska nw co to ale idzie sie przyzwyczaić , chyba że wie ktoś jak ją usunąć 8438814082089311086696.jpg

Za czerwoną krechę odpowiada chyba BaseUlt, RecallTracker lub coś związanego z TP/Recallem. Ten błąd z DamageLib, to spam po dodaniu niektórych skilli, spamuje ale wszystko działa ^^ Masz najnowszą wersję?\

W syndrze zwiekszyli cos z zasiegiem?

Tak poprawili go, już wykorzystuje cały, sprawdzone info B)

Czy jest do tego programu odpowiednik iAram? jeśli tak może ktoś linka podesłać ? z góry dzięki :)

@topic: Dzisiaj kupuję cassio i zobaczę czy działa lepiej od bola :)

GL :) Niestety iArama nie ma, wyjdzie pewnie póóóóóóóóźniej jak rozwiną się zwykłe skrypty pod champy :)

Take it easy my friend

Opublikowano

W syndrze zwiekszyli cos z zasiegiem?

Z tego co wiem to po prostu miała ustawione za małe zasięgi i je poprawili. U Cassinator też mi się wydaje, że tak jest.

Na LeeSharp ja mam dziwne akcje.. jak gram to mam kontury kampów w jungli itp. Niebieskie kontury..

userbarwb.png

Opublikowano

Z tego co wiem to po prostu miała ustawione za małe zasięgi i je poprawili. U Cassinator też mi się wydaje, że tak jest.

Na LeeSharp ja mam dziwne akcje.. jak gram to mam kontury kampów w jungli itp. Niebieskie kontury..

Bo to chyba ma pomagać przy wardjumpach czy coś jak dodadzą, nie wiem, po prostu pokazuje grubość ściany :P

//Zw idę pograć w Fife z bratem, myślę, że będę za 30-40min.

Take it easy my friend

Opublikowano

Zed nie robi combo ;/  zed jeszcze niedopracowany ma wbudowany orbwalkin i target selector nie ma zakładki combo   ale ma auto haras ustawiony którego nie da sie wyłaczyć ale dobrze celuje auto haras W + Q albo E czasem walnie zalezy ;

Opublikowano

za czerwona kreche odpowiada gx automation opcja weakest link. trzeba zmienic na off.

Właśnie tak widze ze ta syndra teraz w c**j bardziej op. w 10 minucie 4/0 xD

Opublikowano

z tego co widziałem po tematach i po stronach tematu. to wszyscy odpalają podczas ładowania sie.

a ja mam inny sposób.

1. uruchom L#

2. wejdź do lola

3. wyznacz sobie skrypty

4. poszukaj rozgrywki

5. jak będziesz w grze i będziesz biegł na swoją linie, wejdź w L# i kliknij w prawym dolnym rogu "Install"

6. jeśli będzie od"ptaszkowane" to kliknij jeszcze raz by był ptaszek.

7. jeśli nie będzie działać, to od"ptaszkuj" wszystkie skrypty i zaznacz je ponownie.

ja tak robie i jest dobrze. polecam magda "gruba" gessler

ps: jak ktoś ma kod do free trist ze skinem na eune to bym prosił na pw, dam lajki czy coś. xD

1399298830-U815990.png

chcesz limit?

możesz dać, będe szpanował

@#e3uS $WAG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...