Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oke Chlebku :) Koniec kłótni, oke? :)

Oke Marcoly, Ty jesteś Panem, tak, tak, ja się nie znam i tyle. Nie chcę się kłócić :)

@Chleb.eK przydupas Marcolego? :)

Wyjebane mam w przydupasów, zdekompiluj sobie tego exeka i dowiedz się do czego służy.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie k***a ty jestes naprawde jakis ubogi lub jestes po prostu dzieckiem po prostu potwierdzam to co mowi bo ma racje ... 

Skończ już, dobra? Bo spam robisz, a jak masz spine pisałem wcześniej, wal na pw.

Wyjebane mam w przydupasów, zdekompiluj sobie tego exeka i dowiedz się do czego służy.

Nie potrzebuję tego robić, wierzę Ci. Mi to wystarcza, znasz się na tym i tyle. Nie chcę się kłócić.

Take it easy my friend

Opublikowano

Nie wiem jaki problem macie z ultem Zeratha :P Ja ustawiłem go na przycisk "R" i wciskam go by dobijać enemy. Ale muszę mieć na niego wizję bo inaczej ulta zmarnujesz na ziemie. Jak masz wizję to 95% trafień. Nawet Yasuo i Zeda zaorałem mimo, że flashowali czy używali E(yasuo) i W(zed) :D

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Mógł bym prosić autora o wrzucanie najnowych aktualizacji do 1 posta ? Bo co godzine robi się tu po 5 stron a potem cięzko odszukać .

Opublikowano

Mógł bym prosić autora o wrzucanie najnowych aktualizacji do 1 posta ? Bo co godzine robi się tu po 5 stron a potem cięzko odszukać .

Wrzucam najnowszą wersje jak wchodze na forum.Zwykle download nr 2 od @ZiomalZfirmyHG

<3

Koza Gold

Opublikowano

Riven czy RivenSharp?

RivenSharp

Cassiopeia działa dobrze na tej paczce V7?

Działa dobrze, chcecie to mogę podrzucić tą, co jest aktualna, bo ta jest stara ale podobno lepiej śmiga, ew. sprawdźcie SnakeSharp - najnowszy pod Cass :)

Take it easy my friend

Opublikowano

Ziomki robie wszystko jak w temacie lecz nic mi nie dziala mam pokazany w lolu napis te League Sharp itp ale klikajac shift nie wyskakuje mi menu (skrypt marksman i xerath)

2e4ezhz.png

Opublikowano

Ziomki robie wszystko jak w temacie lecz nic mi nie dziala mam pokazany w lolu napis te League Sharp itp ale klikajac shift nie wyskakuje mi menu (skrypt marksman i xerath)

Przeładuj sharpa i poczekaj chwile.

fjlw0o.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...