Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dlaczego jak mam odpalone evade i mam przykladowo 100hp to nie flashuje?

mam ustawione auto ignite lecz go nie podpala :/

ps; moze mi ktos wytlumaczyc co zrobić zeby skrypt do vayne dzialal?

Skrypt do vayne to Marksman, autoignite jest pewnie coś zbugowane, bo to nowy program i mało kto obczaja API do niego ^^  Nie flashuje? A Trzymasz spację? Bo wtedy jest dangerous ^^

Dalej nie dziala jest program przestal dzialac, a pobralem ta paczke co wczesniej ktos dal . Mam win7. 

Run as Admin LeagueSharp.loader >> Netframework 4.5.1 >> Run as Admin Lol.launcher >> 100% works with my folder ;)

Take it easy my friend

Opublikowano

I kolejny bot ;d, lepszy od bola że taki spam?;d

kilka skryptów ma lepszych za darmo które mają exploity.

SPam jest, bo free bol jest zablokowany xD

Opublikowano

Skrypt do vayne to Marksman, autoignite jest pewnie coś zbugowane, bo to nowy program i mało kto obczaja API do niego ^^  Nie flashuje? A Trzymasz spację? Bo wtedy jest dangerous ^^

auto ignite dziala tylko jak jest szansa 100% na zabicie :D evade niestety nie flashuje

marksman tylko do vayne czy do wszystkich adc?

ps; jak dziala support.exe ?

skrypt na blitza dziala? w sensie graby ?

Opublikowano

auto ignite dziala tylko jak jest szansa 100% na zabicie :D evade niestety nie flashuje

marksman tylko do vayne czy do wszystkich adc?

ps; jak dziala support.exe ?

skrypt na blitza dziala? w sensie graby ?

graby są bardzo dobre. Jedyne co to E używa nawet jeśli nie zgrabuje co trochę traci w early game na naszej manie :(

Opublikowano

Dobra, uruchomilem to, zaktualizowalem, wlaczam te league shark jako admin zaznaczam casinatora, wlaczam lola jako admin takze  i jak sie laduje to pisze na gorze zielony napis league sharp, w grze cos na czacie wyskoczy ale na shifcie i spacji dalej nic.

Edit:

Dobra juz dziala tylko takie pytanie zeby nie rzucalo e zza plecow to tam face exploit e dac na off? 

4zzt3n.png

Opublikowano

ZiomalZfirmyHG, ogarniasz jako tako C#? Miałbym parę pytań na PW, bo przed skompilowaniem skryptów zmieniłbym kilka rzeczy pod swoje preferencję, w lua sobie radziłem, ale z C# mam styczność pierwszy raz.

Opublikowano

graby są bardzo dobre. Jedyne co to E używa nawet jeśli nie zgrabuje co trochę traci w early game na naszej manie :(

W opcjach możesz ustawić co ma używać. Ja wziąłem tylko Q i świetne graby ^^

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

No błagam.. dlaczego jak zaznaczam yasuo - sharpinio i robię customa to nic nie ma w grzę. żadnego menu nic --- mam update l#

Może nie masz nowego Yasuo? Bo miał update'a a musisz go skompilować lub wziąć z tego tematu gdzieś ktoś kilka stron temu podawał. Chyba Hipster lub Landiago.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

W opcjach możesz ustawić co ma używać. Ja wziąłem tylko Q i świetne graby ^^

no nie żartuj... Tak własnie zrobiłem... Ale na bolu skrypt od bilbao i tak lepiej działa, bo wali ładnie ulta. No niestety trochę nie wypał ;p

Opublikowano

A ja mam problem ze skryptem do Xeratha... Wczoraj wszystko ładnie śmigało, a dzisiaj sam używa ulta po czym nie wystrzeliwuje zadnego ładunku etc. 

Nie wiem czy to wina ustawień czy czego... raczej nic nie zmieniałem od wczoraj. Any idea?

Opublikowano

Ktoś mi powie co robią następujące skrypty?
-BaseUlt

-MapHack

-PacketLogger

-RecallShot(że niby używa np ulti jinx na osoby które się reccalują?)

-Support

76561198053546969.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...