Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy by mogl ktos wyjasnic krok po kroku z linkami co i jak zrobic poniewaz pobralem l# z 1 posta 1 link ale jak wlaczam lola z zaznaczonym gx katarina to mi wyskakuje program nie odpowiada

masz xp albo viste to se c***a pograsz.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ile i jakie skrypty można włączyć jednocześnie aby nie wywalało ?

dawać np tylko Evade i skrypt do postaci? np do syndry? czy coś jeszcze aby sie zajebiscie grało ?

i jakie skrypty odpalić + skrypt do postaci aby działało w c**j dobrze?

Opublikowano

może ktoś wysłać skrypt do yasuo odnowiony? :D

wejdź w moją sygnature i na blogu wejdź na leaguesharp i pobierz paczke. Tam masz wszystkie skrypty zupdatowane to sobie weź yasuo ;p

Opublikowano

@filip xD

chce same skrypty a nie program tez bo mi sie crashuje jak pobieram od nowa L# bo antywirus usuwa cos , ma ktoś same skrypty ;/?

POMOGŁEM ? ;> Fapka W Góre ^^

Opublikowano

czyli pierw

1) loguje sie do lola

2) twojerz gre

3) czekam az wejde do gry (bede stal na respie

4) i wtedy uruchamiam l#? i tam zaznaczam?

Możesz też uruchomić LS podczas ładowania rozgrywki, a żeby ustawiać opcje danych skryptów to klikasz Escape i w lewym górnym rogu masz opcje.

Opublikowano

@Laku

Dodaj wyjątek do antywirusa i nie będzie usuwać nic :)

Zrobilem tak :) ale ja chce samego yasuo czy to takie trudne? ;x

POMOGŁEM ? ;> Fapka W Góre ^^

Opublikowano

dawać np tylko Evade i skrypt do postaci? np do syndry? czy coś jeszcze aby sie zajebiscie grało ?

najlepsze skrypty to ?

Opublikowano

Jest napisane tylko zielony napis LeagueSharp na górze ,oraz ,na chacie by jodukasme ,visit www.leaguesharp.com

Kolidują niektóre ze sobą ^^

Jak gra mi sie laduje mam na górze ekranu na zielono LeagueSharp (dziala), ale w grze nie mam menu pod shiftem, ani nic. Jak zrobić, aby to działało w grze normalnie?

/Edit

@1361622928-U485574.pngCzytamWypociny mam tak samo! Na czacie wyswietla sie ich strona, a podczas ladowania leaguesharp. Nic wiecej nie ma (tak jakby nie dzialalo).

Kolidują skrypty niektóre ze sobą ^^

Wie ktos czemu SVNCompiler przestal dzialac i league shark?;/ 

Uruchom jako administrator, jaki system? Vista nie pójdzie, tylko 7 w górę :)

Skąd brać skrypty do tego? :P

GitHuby developów :) Kompilujesz kompilatorem i wrzucasz exe'ki do Assemblies ;)

Gdzie można dostać wszystkie aktualne skrypty? :P

GitHuby :)

czy by mogl ktos wyjasnic krok po kroku z linkami co i jak zrobic poniewaz pobralem l# z 1 posta 1 link ale jak wlaczam lola z zaznaczonym gx katarina to mi wyskakuje program nie odpowiada

Pobierz mój ostatni upload (LS 14.08.2014 v2)

Evade Syndra, GX Automation, HiddenObj, LastHitMarker, ja na takich właśnie gnara na topie rozjebałem na rankedzie w silverze 3 na promo ;)

mam win 7 ultimate 32 bity

Twój system spełnia wymagania, ok ale czy masz wgrane aktualizacje i frameworki?

może ktoś wysłać skrypt do yasuo odnowiony? :D

http://speedy.sh/bY6WE/Assemblies.rar
Wszystkie świeże skrypty :)

Do czego służy Map Hack?

Pokazuje na mapce tak jak na bolu gdzie był typo ostatnio widziany ;)

Zrobilem tak :) ale ja chce samego yasuo czy to takie trudne? ;x

Ciutkę wyżej dałem link ;)

Take it easy my friend

Opublikowano

Do czego służy Map Hack?

pokazuje ostatnią pozycje twojego wroga. Osobiście nie polecam, bo w bolu jest lepsze ale jak chcesz się uprzeć to włącz ;) Mało co widać xD

Opublikowano

Oświadczam, że ViktorSharp to lepszy carry od Syndry. Oczywiście jeszcze nie teraz gdyż nie używa W i R ale jak to zacznie robić to będzie oro w chuuj. Nigdy na rankedzie mi nie spudłowało laserka. Piękny.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Oświadczam, że ViktorSharp to lepszy carry od Syndry. Oczywiście jeszcze nie teraz gdyż nie używa W i R ale jak to zacznie robić to będzie oro w chuuj. Nigdy na rankedzie mi nie spudłowało laserka. Piękny.

Czyli piszesz, że warto go kupić? :) Zastanawiam się kogo wybrać, Viktor, Vayne czy Cassiopeia :D Doradzicie?: ) Aktualnie Syndrą oram :D

Take it easy my friend

Opublikowano

Czyli piszesz, że warto go kupić? :) Zastanawiam się kogo wybrać, Viktor, Vayne czy Cassiopeia :D Doradzicie?: ) Aktualnie Syndrą oram :D

W mid/late przy odpowiednim buildzie ADC ściąga na dfg Q+E. Ale wstrzymaj się do jego reworka bo będzie jeszcze lepszy zapowiadają. Niby ta różdżka będzie w trinkecie i laser true dmg.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Stary, kup Xeratha, KOSA

Opublikowano

dlaczego jak mam odpalone evade i mam przykladowo 100hp to nie flashuje?

mam ustawione auto ignite lecz go nie podpala :/

ps; moze mi ktos wytlumaczyc co zrobić zeby skrypt do vayne dzialal?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...