Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panowie, można jakoś skonfigurować te Evadee żeby działało dobrze? Czy jest po prostu do dupy? Pokazuje range skillshotów, lecz praktycznie od nich nie odchodzi.

Opublikowano

Really, open a donation link please! Free+OP=MONEY DESERVED!ªª!!·$!!!!!11!!! Its awesome guys, keep the work UP! Dont be scareds about bol!

Edit: Marksman works really great, but it spam an error in chat "DamageLib: Invalid spell"

Opublikowano

Jakie skrypty polecacie?

(Jeżeli było takie pytanie to przepraszam.)

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Pomoże mi ktoś ? Jak to włączam to mi wyskakuje jakieś okno z napisem not found a jak włączam gre to jak się zaczynamy ładować to program przestaje działać ....

Pomocy !!!

Opublikowano

Hmmm to co aktualnie działa ten programik czy nie chetnie przetestuje :P

Zacznij zarabiać poprzez wysyłanie plików do sieci zarejestruj się pod linkiem ponizej i zacznij zarabiac za kazde pobranie Twoich wstawek.
http://vshare.io/?a=FC4642E8A08B1014&redirect=affiliate

Each time a new user registers from the above link, you will receive 10% of their earnings for life. Newly registered user does not lose anything when registering an account through your referral link.

Opublikowano

Evade działa dobrze.Ale słabsze to nawet od bola free np yasuo w combie nie używa E.

masz napewno możliwość ustawienia E w combo więc poszperaj w menu.

Hmmm to co aktualnie działa ten programik czy nie chetnie przetestuje :P

działa jak natura chciała ;)

Opublikowano

potrzebuje pomocy przy cassinator czy da się ustawić żeby przy mixed mode i combo autoatakowała bo to strasznie jest widoczne że 0 autoattacków

Opublikowano

Program League Sharp przestał działać system windows poinformuje Cie jeżeli istnieją możliwe rozwiązania - takie okno wyskakuje mi podczas ładowania gry po czym sie zamyka i tyle w temacie :D

Ktos miał taki problem lub wie jak go rozwiązać ? mam windows 7 i ściągnąłem updaty net freamwork i ten 2gi program tez

czytałem tematy w tym dziale i nie pomaga uruchamianie programu podczas ładowania gry :)

16k7y4p.png

Opublikowano

Program League Sharp przestał działać system windows poinformuje Cie jeżeli istnieją możliwe rozwiązania - takie okno wyskakuje mi podczas ładowania gry po czym sie zamyka i tyle w temacie :D

Ktos miał taki problem lub wie jak go rozwiązać ? mam windows 7 i ściągnąłem updaty net freamwork i ten 2gi program tez

czytałem tematy w tym dziale i nie pomaga uruchamianie programu podczas ładowania gry :)

Uruchom jako admin i zobacz czy antywirus nie usunął Ci 1 pliku. ;)

<3

Koza Gold

Opublikowano

Zajebiscie ciezko mi sie przyzwyczic do tej czerwonej kreski przez cały ekran ;p

Zacznij zarabiać poprzez wysyłanie plików do sieci zarejestruj się pod linkiem ponizej i zacznij zarabiac za kazde pobranie Twoich wstawek.

Each time a new user registers from the above link, you will receive 10% of their earnings for life. Newly registered user does not lose anything when registering an account through your referral link.

Opublikowano

Uruchom jako admin i zobacz czy antywirus nie usunął Ci 1 pliku. ;)

antywirus - usunal, przywrocilem sprobowalem again i nic sie nie zmieniło :) cały czas uruchamiam jako administrator :)

16k7y4p.png

Opublikowano

Nie działa Riven Script w znaczeniu nie robi kombo złe pozycje w Damege,lib etc

@ powylaczalem wszystko i zostawilem sama riven i jednnak dziala

Opublikowano

Marksman działa, nic nie spami.

Riven nie testowałem jeszcze, ziggs śmiga jak szalony, cassio też, xerath (nie musze nic mówić na jego temat) Ma lepszą trafialność ulta niż na BoL'u bez pakietów to samo z q.

@its4you

Ściągnij sobie wszytko z downloads, to co musi się znajdować z leaguesharpem, do leaguesharpa itd. ponieważ biblioteki te, które są od razu w leaguesharpie, mogą być przestarzałe.

Warto też dodać że leaguesharp nie działa na xp, ponieważ farmework nie wspomaga xp.

QUhIR7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...