Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zajebiscie ciezko mi sie przyzwyczic do tej czerwonej kreski przez cały ekran ;p

Ta czerwona kreska to chyba wskazuje kto w danej chwili ma najmniej hp / jest focusowany przez Target selector, ale mogę się mylić ;)

Marksman działa, nic nie spami.

Riven nie testowałem jeszcze, ziggs śmiga jak szalony, cassio też, xerath (nie musze nic mówić na jego temat) Ma lepszą trafialność ulta niż na BoL'u bez pakietów to samo z q.

@its4you

Ściągnij sobie wszytko z downloads, to co musi się znajdować z leaguesharpem, do leaguesharpa itd. ponieważ biblioteki te, które są od razu w leaguesharpie, mogą być przestarzałe.

Warto też dodać że leaguesharp nie działa na xp, ponieważ farmework nie wspomaga xp.

@HeheheM

To, że framework nie wspiera XP napisane jest w FaQ :) Ktoś tu nie czytał całego postu ^^

Riven kosa tylko ulta nie używa sam :/

Take it easy my friend

Opublikowano

Riven czy RivenSharp??

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Mam pytanie ten skrypt support działa na kimś bo testowałem na leonie i nic nie robi

Działa na Thresha, Blitza (gotowy ale jeszcze nie wgrany), Sone, Morgane.

Do zrobienia: Leona, Nami, Zyra.

Take it easy my friend

Opublikowano

A może mi ktoś w końcu pomóc ? Mam takie coś jak włączam ten program ... 

Link do screena : http://zapodaj.net/d450e2d844efe.png.html

Pomocy !!!

Pobrałeś z mojego linka? 1sza zakładka i tak nie będzie działać bo strona off :) Więc tym się nie przejmuj :)

// NOWY LINK Z UAKTUALNIONYM YASUO I SUPPORT!

http://speedy.sh/kfckr/LS-14.08.2014.rar

Take it easy my friend

Opublikowano

Masz wiadomosc na fejsie. Odpisz ^^

Ps. Zobacz co jest w 3 zakladce w programie. Mysle ze pomoglem...

w 3 zakładce są skrypty ale jak je włączam i przechodze do ładowania to pisze " program przestał działać " i sie zamyka...

Pobrałeś z mojego linka? 1sza zakładka i tak nie będzie działać bo strona off :) Więc tym się nie przejmuj :)

// NOWY LINK Z UAKTUALNIONYM YASUO I SUPPORT!

http://speedy.sh/kfckr/LS-14.08.2014.rar

tak pobrałem już wcześniej z twojego linka i nic ;/ Ale teraz pobieram jeszcze raz zaraz napisze czy pomogło 

Nie działa dalej to samo ;/

Opublikowano

w 3 zakładce są skrypty ale jak je włączam i przechodze do ładowania to pisze " program przestał działać " i sie zamyka...

tak pobrałem już wcześniej z twojego linka i nic ;/ Ale teraz pobieram jeszcze raz zaraz napisze czy pomogło 

Nie działa dalej to samo ;/

Odpalaj LeagueSharp.loader jako administrator! Ile razy można powtarzać? Czytałeś FaQ?

Take it easy my friend

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć co daje:

CloneRevealer

GX Automation

RecallShot

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

KW**A ZJ***E  kiedy będziesz stał na je***ej fontannie (czyli w grze) minimalizujesz LoL'a (grę czaisz?) uruchamiasz L# (prawym i uruchom jako admin) i na dole ma być znaczek przy INSTALL i dopiero wracasz do gry. TRUDNE?

Do tych co program przestał działać.

editmilion: Nadal wale na emulatorze bola. Ale kurde czy to jest takie trudne przeczytać kilka stron pierwszych i znaleźć odpowiedź albo wykorzystać opcje szukaj?

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć co daje:

CloneRevealer

GX Automation

RecallShot

CloneRevaler - pokazuje np. kto jest prawdziwy Shaco

GX Automation - auto potki ignite itp, coś jak activator w bolu tylko nie wspiera używania itemków

RecallShot - nie jestem pewny, chyba jak ktoś się recalla, to on strzela w tego kogoś, aby mu przerwać ten recall.

Halp. 940921408009400196425.jpg

Windows XP? Na XP'ku nie działa siema.

Take it easy my friend

Opublikowano

KW**A ZJ***E  kiedy będziesz stał na je***ej fontannie (czyli w grze) minimalizujesz LoL'a (grę czaisz?) uruchamiasz L# (prawym i uruchom jako admin) i na dole ma być znaczek przy INSTALL i dopiero wracasz do gry. TRUDNE?

Do tych co program przestał działać.

editmilion: Nadal wale na emulatorze bola. Ale kurde czy to jest takie trudne przeczytać kilka stron pierwszych i znaleźć odpowiedź albo wykorzystać opcje szukaj?

no dobra problem z programem przestał działać rozwiązany ,ale teraz pozostaje coś zrobić z not found bo skrypty nie działają ;/

Opublikowano

no dobra problem z programem przestał działać rozwiązany ,ale teraz pozostaje coś zrobić z not found bo skrypty nie działają ;/

Może źle instalujesz skrypty?

Jest chyba program do instalacji skryptów do L# chyba kiedyś tak było.

Opublikowano

W ogole ten l# jest niewykrywalny ?

Tak, jest niewykrywalny i raczej prędko nie będzie, rito pewnie nawet nie wie że takie coś istnieje, a nawet jeśli to oni sobie z bolem nie radzą a co dopiero jak na dwa fronty muszą walczyć :D

76561198053546969.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...