Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

testowałem i niestety nie dorasta bolowi do pięt ;////// spudgy nie ma się czego obawiać ;/ 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

testowałem i niestety nie dorasta bolowi do pięt ;////// spudgy nie ma się czego obawiać ;/ 

zalezy jak masz vipa to nie dorasta jak nie masz vipa to L# > Bol free ;p

POMOGŁEM ? ;> Fapka W Góre ^^

Opublikowano

W niektórych skryptach przewyższa Bola.Ale najlepsze jest to że można uruchomić sobie oba programy i co Sharp nie bo to bol uzupełni:)

TO CO ZOSTAŁO PACZANE.NIGDY NIE ZOSTANIE ODPACZANE.

Uczeń
Opublikowano

Czy wam też nie działa Ryze na normalach? Na customie testowałem to hula aż miło, poszedłem zagrać normala i dupa, skrypt w ogóle się nie załadował, reconnectowałem kilka razy i dalej to samo. Jakieś sugestie?

Opublikowano

W niektórych skryptach przewyższa Bola.Ale najlepsze jest to że można uruchomić sobie oba programy i co Sharp nie bo to bol uzupełni:)

Bol dla free jest off , sharp sprawdza sie na marksmanach tu gratuluje dobry pomysl natomiast na rivence jak dla mnie sredniawka

­345mulx.jpg

Opublikowano

Czy wam też nie działa Ryze na normalach? Na customie testowałem to hula aż miło, poszedłem zagrać normala i dupa, skrypt w ogóle się nie załadował, reconnectowałem kilka razy i dalej to samo. Jakieś sugestie?

co grę musisz restartować leaguesharpa. Odpalaj go dopiero po ekranie ładowania.

Opublikowano

Da ktoś jakiś poradnik jak to wsszystko ogarnąć bo jestem nowy w botach w lolu a z tego tematu sie gówno dowiedziałem bo typek nie umie tłumaczyć..

Uczeń
Opublikowano

co grę musisz restartować leaguesharpa. Odpalaj go dopiero po ekranie ładowania.

Podziękował ^^

Opublikowano

oby to działało jak najdłużej a nie jak z enforce 1 patch :D pakiety , skrypty free czego chcieć więcej :D

mozgu ktorego pewnie ci brak jak 90% bolowcow z vipem ktorzy siedza w bronzie

Opublikowano

Wyskakuje mi błąd jak zaczyna wchodzić w ekran logowania, podczas i po jest tak samo. Wie ktoś może jak to naprawić? msvcr120.dll mam oraz frameworka 4.5.1

Opublikowano

Dlaczego nie mogę niczego pobrać, ciągle wyskakuje "nie powiodło się"

Kilka razy próbowałem.

nie wiem co ty pobierasz ale jeśli chodzi o ten svncompiler to może odpal jako administrator ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...