Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zakladam ze wielu lat to ty nie masz. napisałbym ci jak łatwo ludzie potrafia zrobić ci syf na komputerze wysylajac takie pliczki na forum, od keyloggerów - do przejecia kontroli nad czynnosciami. Nie ma skanu, nie ściagaj - proste.

Poszedłem na rękę, nic się nie dzieje poza tym kto ci zrobi wirusa w stylu takiego programiku pomyśl .

Nie wiem co ty wygadujesz , ciekawe jak twój tata by pisał na komputerze , pewnie nawet by nie umiał , to że w kompie nie jestem dobry to nie świadczy jaki jestem w rl przynajmiej ty nie wiesz bo nie udostępniałem nikomu nigdy w necie swoich zdjęć , czy danych więc sorry ale nie zgadzam się z tobą nie będę po tobie jechał bo cie nie znam , w rlu jeszcze bym cie pojechał ale przez neta to nie ma sensu nawet , Miłego dnia życzę i ogarnij się  mam nadzieję że wychodzisz na dwór chociaż na 2 godziny pozdrawiam

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poszedłem na rękę, nic się nie dzieje poza tym kto ci zrobi wirusa w stylu takiego programiku pomyśl .

Nie wiem co ty wygadujesz , ciekawe jak twój tata by pisał na komputerze , pewnie nawet by nie umiał , to że w kompie nie jestem dobry to nie świadczy jaki jestem w rl przynajmiej ty nie wiesz bo nie udostępniałem nikomu nigdy w necie swoich zdjęć , czy danych więc sorry ale nie zgadzam się z tobą nie będę po tobie jechał bo cie nie znam , w rlu jeszcze bym cie pojechał ale przez neta to nie ma sensu nawet , Miłego dnia życzę i ogarnij się  mam nadzieję że wychodzisz na dwór chociaż na 2 godziny pozdrawiam

nie spinaj sie tak bo ci żyłka pęknie, czy ja ci gdzieś "jechałem"? używanie w tych czasach mózgu jest niestety konieczne. Co do updatów to radze uzywac do tego kompliera

Opublikowano

Jeszcze godzine temu normalnie dzialalo teraz z tych 60 skryptów odpala moze 5?

5409bc3e6b226.png

ciagle spami tym jak zaznaczam np marksmana czy evadee i nic wiecej, pod shiftem nic nie ma, no a paczka sprawna przeciez

fjlw0o.jpg

Opublikowano

działa to dobrze ? Bo bym sobie wkoncu zagrał na bolu, bo musze wyjsc z silvera !

Powie mi ktos jak to zainstalowac ?

@ Już wiem, tylko mam inne pytanie. Jak z tego korzystać w grze ? W sensie co wcisnąć aby combo wcisnąć na typa ? Bo jak klikam spacje, to cassio (bo testowalem na cassio) idzie w to miejsce tylko.

Prosze o szybką odp  ! Kto mi dokładnie pomoże, to czeka na niego limit like.

Opublikowano

działa to dobrze ? Bo bym sobie wkoncu zagrał na bolu, bo musze wyjsc z silvera !

@ Już wiem, tylko mam inne pytanie. Jak z tego korzystać w grze ? W sensie co wcisnąć aby combo wcisnąć na typa ? Bo jak klikam spacje, to cassio (bo testowalem na cassio) idzie w to miejsce tylko.

Ty tak na powaznie? ... spacja idzie za kursorem... jak jest enemy i jest w zasiegu, to bije cel. jezu...

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Możliwe, że odpaliłeś zepsutą Cassio, odpal inną. Lub po prostu masz zjebaną paczkę niezaktualizowaną ze starymi skryptami. Jak nie masz w niej np Vi, Veigara to stara paka.

Opublikowano

Ma ktoś taki problem, że w skrypcie Xeratha nie rzuca mu q tylko je ładuje i znika?

Z życiem o wszystko gram, znaczoną talią kart 

I robię to dobrze, tak że wchodzi w krew to nam #WALTER WHITE "

Opublikowano

Ty tak na powaznie? ... spacja idzie za kursorem... jak jest enemy i jest w zasiegu, to bije cel. jezu...

Tak ? No co ty ? Skąd miałem wiedzieć ?

Wiec zrób mi przysługe, zamknij morde, jak nie masz nic sensownego do powiedzenia i k***s ci na droge.

Działa mi już ls, lecz mam nowe pytanie.

Co mam zrobić, żeby bot sam mi lasthitował ? 

Opublikowano

Sam ci nie będzie lasthitował, musisz trzymać klawisz x lub c

Z życiem o wszystko gram, znaczoną talią kart 

I robię to dobrze, tak że wchodzi w krew to nam #WALTER WHITE "

Opublikowano

W sumie o to mi chodziło, ale zle to napisałem. Wiem, że sam nie bedzie mi lasthitowal.

@ Jakie skrypty polecacie na gry w silverze i czy moge wybierać skrypty, jak jestem np. w lobby ?

Opublikowano

Działa normalnie, wyżej dałem link

Gdy wbijam na ten z twojego linku, to przy odpalaniu wyskakuje mi error i sie włącza, lecz gdy odpalam gre to się automatycznie offa ;[

Opublikowano

W sumie o to mi chodziło, ale zle to napisałem. Wiem, że sam nie bedzie mi lasthitowal.

@ Jakie skrypty polecacie na gry w silverze i czy moge wybierać skrypty, jak jestem np. w lobby ?

Ja sporo gram na każdej linii bo do każdej linii jest coś strasznie dobrego :P

Top : 

- Rengo (RengarSKO) - z*******y skrypt bo jego "misja" to zadać jak najwięcej DMG więc wiadomo używa wszystkiego by burstować.

- Nidalee (NidaleeSKO) - to samo. Kosa.. złożyłem trinity quadra sama wchodziła

Mid : 

- Zerath (zwykły Zerath) - no comment, free elo.

- Syndra (Syndra) - to samo

Jungle :

- Vi - (Vi) 90% Q

- Amumu (StonedMummu)- to samo

Support :

- Blitz (Support)

- Thresh (Support)

- Karma (KarmaSKO)

ADC :

- Jinx (odpal dodatkowo Baseult2)

- Tristana

- Kogmaw

- Lucian

Do każdego ADC bierz Marksmana. Ewentualnie UltimateCarry do Luciana.

Na mida też polecam Talona/Zeda bo mają z*******e skrypty - zwłaszcza Talon.

Opublikowano

Ja sporo gram na każdej linii bo do każdej linii jest coś strasznie dobrego :P

Top : 

- Rengo (RengarSKO) - z*******y skrypt bo jego "misja" to zadać jak najwięcej DMG więc wiadomo używa wszystkiego by burstować.

- Nidalee (NidaleeSKO) - to samo. Kosa.. złożyłem trinity quadra sama wchodziła

Mid : 

- Zerath (zwykły Zerath) - no comment, free elo.

- Syndra (Syndra) - to samo

Jungle :

- Vi - (Vi) 90% Q

- Amumu (StonedMummu)- to samo

Support :

- Blitz (Support)

- Thresh (Support)

- Karma (KarmaSKO)

ADC :

- Jinx (odpal dodatkowo Baseult2)

- Tristana

- Kogmaw

- Lucian

Do każdego ADC bierz Marksmana. Ewentualnie UltimateCarry do Luciana.

Na mida też polecam Talona/Zeda bo mają z*******e skrypty - zwłaszcza Talon.

A możesz podać download skryptów do Rengara i Nidaee ? Bo nie mam ich w programie :\

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...