Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja również nie wiem o co kaman.. U mnei na 20 ostatnich meczy wygranych 14 :D W kazdym razie zawsze mam staty na +

Pasjonat
Opublikowano

@albicoolvod

Ty jesteś virus ;).

Nowa paczka, sprawdzałem tylko xeratha + skinhaxa, evade się wczytywał, nie sprawdzałem jego działania.

Download : https://www.sendspace.com/file/eccf4i

Skan : https://www.virustotal.com/pl/file/f42f7c3fb0e4fc8f8fc61d64e0a24ecba8983b24f66b231133226afcaef2cb73/analysis/

Czemu paczka ma inną wagę niż plik skanowany w virustotalu? Coś mi tu śmierdzi.

.

Opublikowano

Ktoś wie czemu ściągnęło mi easyezreal i easykogmaw a easyxeratha już nie ? ^^

EasyXeratha masz w mojej paczce, jest tam także nowy Braum. Sprawdziłem Eza na customie i musze przyznać że ładnie sieka ;)

Opublikowano

Mam swoją paczkę odkąd używam l#, wiem że jest sprawdzona więc chce zostać na swojej. Po prostu się dziwie, że mam tego typa w repo ściągnęło mi 2 jego skrypty a 3 już nie ;/

@Edit Mogę ściągnąć twoją paczkę do sprawdzenia xeratha, ale daj skan :>

Opublikowano

Mam swoją paczkę odkąd używam l#, wiem że jest sprawdzona więc chce zostać na swojej. Po prostu się dziwie, że mam tego typa w repo ściągnęło mi 2 jego skrypty a 3 już nie ;/

@Edit Mogę ściągnąć twoją paczkę do sprawdzenia xeratha, ale daj skan :>

A masz działające Evadee w swojej paczce bo mi niby normalnie się wczytuje ale nie chce omijać skili. W SVN nie chce się skompilować.

https://www.virustotal.com/pl/file/71a8f2e3566df746f51acf3a1218b870cc18eae8790356fe26d5ef70d0185e17/analysis/ Tu jest skan,żadnego tam hacka nie ukryłem więc się nie trzeba bać. Edit. Z tego co sprawdziłem Xerath jeszcze nie działa.

Opublikowano

A masz działające Evadee w swojej paczce bo mi niby normalnie się wczytuje ale nie chce omijać skili. W SVN nie chce się skompilować.

https://www.virustotal.com/pl/file/71a8f2e3566df746f51acf3a1218b870cc18eae8790356fe26d5ef70d0185e17/analysis/ Tu jest skan,żadnego tam hacka nie ukryłem więc się nie trzeba bać. Edit. Z tego co sprawdziłem Xerath jeszcze nie działa.

26/53 nie dziękuje btw ja za 18 wirusów(niby)

dostlalem bana za "keylogger" więc..

Opublikowano

dobra ja widze ze koles ktury zrobil temat sie opierdala lub wy lecicie w chu** z tymi paczkami i skryptami !!! wiedz skonczcie pierdolic, aa i jeszcze jak dajesz paczke to bez skana nawed nie publikoj !!!

CZY TO JEST KUR** JASNE ?!

Opublikowano

Ma ktoś configa do Compilera z linkami do wszystkich devów?

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

dobra ja widze ze koles ktury zrobil temat sie opierdala lub wy lecicie w chu** z tymi paczkami i skryptami !!! wiedz skonczcie pierdolic, aa i jeszcze jak dajesz paczke to bez skana nawed nie publikoj !!!

CZY TO JEST KUR** JASNE ?!

zamknij mordę i wypierdzielaj do szkoły bo  z takim rozumem to w burdelu skończysz. Autor nie musi wstawiać paczek to jest WASZ osobisty problem.

Opublikowano

Śmiga normalnie, a pewnego pięknego dnia gdy nie będziesz się tego spodziewał, nie zalogujesz się na konta w LOLu. :D Co gdyby okazało się, że LS to kontra na cziterów i powstał tylko po to by ich wyłapać jak najwięcej i w pewnym momencie zakosić konta. :D Sprawdzałem kilka paczek z tego tematu, a nawet bezpośrednio z LS. Z tego tematu z pierwszego postu działa mi, a pozostałe już nie i nawet te z czata LS... Teoretycznie jak jedna działa to i inne powinny. Może coś je blokuje.

Opublikowano

Śmiga normalnie, a pewnego pięknego dnia gdy nie będziesz się tego spodziewał, nie zalogujesz się na konta w LOLu. :D Co gdyby okazało się, że LS to kontra na cziterów i powstał tylko po to by ich wyłapać jak najwięcej i w pewnym momencie zakosić konta. :D Sprawdzałem kilka paczek z tego tematu, a nawet bezpośrednio z LS. Z tego tematu z pierwszego postu działa mi, a pozostałe już nie i nawet te z czata LS... Teoretycznie jak jedna działa to i inne powinny. Może coś je blokuje.

Ok, co komu po koncie zabezpieczonym e-mailem? Sam mam kilka kont, z dumpa jakiejś fake strony rp i jedyne, co możesz zrobić to popsuć komuś runy.

Nie udzielam pomocy na PW.

Opublikowano

Ok, co komu po koncie zabezpieczonym e-mailem? Sam mam kilka kont, z dumpa jakiejś fake strony rp i jedyne, co możesz zrobić to popsuć komuś runy.

Co prawda nie znam się na tym, ale jak odpala się .exe z trojanem, który wysyła dane to pewnie jak się na email zalogujesz to też wyśle?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...