Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Da sie jakos usunac ten blad #L przestal dzialac?

Bo z tydzien temu tego nie bylo , a teraz jest w kazdej paczce.

Btw jest jakis skrypt #L do morde? Bo zaczalem grac 3 dni temu i narazie 4/0. Imo 4 gry bez evadee nawet.

Opublikowano

Jak zrobić, żeby syndra biła tylko auto z q, a pod spacją cale combo ?

W*****a mnie to, że jebie wszystkie spelle odrazu i co minute musze sie recallować po mane -_-

Opublikowano

Jak zrobić, żeby syndra biła tylko auto z q, a pod spacją cale combo ?

W*****a mnie to, że jebie wszystkie spelle odrazu i co minute musze sie recallować po mane -_-

Powinna być zakładka Harrass i zaznacz tylko Q. By użyć harrasu masz w Orbwalkingu uhmmm którąś tam opcję chyba Mixed Mode i przestaw sobie na np CTRL czy inny klawisz.

Opublikowano

Wie ktoś może czemu L# mi nie działa? Widzę tylko napis "LeagueSharp" na górze ekranu. (Włączam jako admin bez AV)

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

Który skrypt do dravena, marksman? Ultimatecarry ma najlepsze skrypty do danych postaci?

UltimateCarry to polecam używać raczej tylko do Luciana i Zyry ewentualnie Khazia i Eza.

Obsługuje to tylko : Gnara, Luciana, Ezreala, Khazia, Zyre, Zeda, Morgane i może coś jeszcze ale mało postaci.

Opublikowano

UltimateCarry to polecam używać raczej tylko do Luciana i Zyry ewentualnie Khazia i Eza.

Obsługuje to tylko : Gnara, Luciana, Ezreala, Khazia, Zyre, Zeda, Morgane i może coś jeszcze ale mało postaci.

Ultimatecarry ma znacznie więcej postaci

• Elise
  • Ezreal
  • Gangplank
  • Gnar
  • Karthus
  • Khazix
  • Lucian
  • Lulu
  • MissFortune
  • Morgana
  • Riven
  • Swain
  • Teemo
  • Thresh
  • Xerath
  • Zed
  • Zyra
Opublikowano

Kilka pytań:

1. Wiadomo kiedy wyjdzie łatka do L# po patchu 4.16? Gdzie można pobrać najnowszą wersję w raz z nowymi skryptami/aktualizacjami skryptów?

2. Ile będzie kosztował L# i to będzie abonament czy płacisz raz i grasz + będą płatne skrypty?

3. Ezreal i Lucian lepsi na Marksmanie czy UltimateCarry? W UltimateCarry na Lucianie nie podoba mi się używanie E do różnych, dziwnych, rzeczy. Reszty nie próbowałem.

4. Jest jakiś program który sam aktualizuje skrypty, etc. + dodaje wszystkie githuby?

Opublikowano

Siemka. Mam problem. Ostatni raz na L# grałem z tydzien/dwa temu i dzisiaj chciałem odpalić, odpaliłem lola załadowały się postacie odpaliłem L# i błąd. Nie moge nic zrobić. Jedynie moge kliknąć zamknij program.. Pomoże ktoś ?

Dodam też, że kilka dni temu odpalałem fulcrumbota i czy to też mogło czymś zaszkodzić ?

Opublikowano

Da sie jakos usunac ten blad #L przestal dzialac?

Bo z tydzien temu tego nie bylo , a teraz jest w kazdej paczce.

Btw jest jakis skrypt #L do morde? Bo zaczalem grac 3 dni temu i narazie 4/0. Imo 4 gry bez evadee nawet

Ktos testował po patchu czy działa L#? Albo jest juz update?

Opublikowano

Właśnie siedzie u nich na IRCu i tu piszą, że jeszcze pracują nad updatem, więc trzeba poczekać :P

Jeśli wyjdzie łatka, możesz ją tutaj podać, jak ją wgrać itp?

Opublikowano

wbij wieczorek na ich irka i bedzie do pobrania.

A możesz mi podać link, do tego irka?

Opublikowano

@StudzeKisiel

Ten sposób nie działa z większymi patchami.

Na dodatek w takich patchach, może się znajdować antycheat (Każdy się z tego nabija, ale prawda jest taka, że kiedyś nadejdzie ten czas, wiadomo wszystko da się obejść, tylko zrobienie obejścia kosztuje trochę czasu..)

QUhIR7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...