Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ezreal kosi w c**j!!!!

A widziałeś Vi? o luju te jej Q rozpierdala system. Free elo.

@UPP : Te pliki sam sobie możesz kompilować i widzisz to co tam jest więc jakim cudem virus? lel.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zerath działa pięknie ale wydaje mi się, ze gorzej działa niż ~2tygodnie temu.. w sensie skillshoty okej ale ten jego ult coś c*****o strzela..

A ten nowy EasyZerath to jest dupny nie strzela niczym. Vi miodzio skrypt bo z*******e Q robi, używa E. Jedynie mi ulta nie używa ale to dobrze bo wolę manualnie.

Opublikowano

Zerath działa pięknie ale wydaje mi się, ze gorzej działa niż ~2tygodnie temu.. w sensie skillshoty okej ale ten jego ult coś c*****o strzela..

A ten nowy EasyZerath to jest dupny nie strzela niczym. Vi miodzio skrypt bo z*******e Q robi, używa E. Jedynie mi ulta nie używa ale to dobrze bo wolę manualnie.

xerath mi działa dobrze ;) ale evade nie ;c

Opublikowano

http://bit.ly/1BXlr7Q <-- NAJNOWSZA PACZKA ( z dzisiaj ;3 ) 

Skąd masz tą paczke , i dodaj  skan inaczej ban xDDD nie no żart ale powiec skąd masz bo nie wiem czy sobie jaj nie robicie np niby działa skrypt ale speciaalnie zrobicie ze np cos zrobi źle , poprostu nie jestem naiwny i zawsze musze mieć pewność , tak samo jak z umową , podaj szczegóły źródło będzie dobrze plusik leci ; )

Opublikowano

Skąd masz tą paczke , i dodaj  skan inaczej ban xDDD nie no żart ale powiec skąd masz bo nie wiem czy sobie jaj nie robicie np niby działa skrypt ale speciaalnie zrobicie ze np cos zrobi źle , poprostu nie jestem naiwny i zawsze musze mieć pewność , tak samo jak z umową , podaj szczegóły źródło będzie dobrze plusik leci ; )

zakladam ze wielu lat to ty nie masz. napisałbym ci jak łatwo ludzie potrafia zrobić ci syf na komputerze wysylajac takie pliczki na forum, od keyloggerów - do przejecia kontroli nad czynnosciami. Nie ma skanu, nie ściagaj - proste.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...