Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co zrobić jak xerath nie castuje Q na caly zasieg?

Mam ten sam problem, skończył mi się vip na bolu, więc pobrałem to, odpaliłem xeratha który był w folderze i działa jak gówno. Q nie robi pełnego zasięgu, a przed chwilą postać zatrzymała mi się w miejscu i lol się scrashował.

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Zulek bury

To w takim razie coś jest źle u ciebie. Jedna czy dwie osoby z irca(tego polskiego) pobrały i im działało.

Zaraz ci dam swoją(też od ionica)

Download:

https://mega.co.nz/#!3EIxyQJZ!Bsuby9XQi3fI_OBYNcklELRqXOwQrrBF1FqHPqrigiY

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/e6033134a321956b95d53b0e00bf834c310cd6b1a8b418b3980f738c38572717/analysis/1409669744/

Oficjalna paczka więc nie bać się tych wirusów.

Deadboy

Opublikowano

Mi to od @HeheheM w ogóle nie działa. Nic się nie załącza.

To o czym pisał ChEeFo2000 też mi nie śmiga. Ściągnąłem i nawet nie odpala się bot.

Opublikowano

Wiecie może czemu jak robię alt + tab to dostaję bugsplata?

Wejdź w opcje i zmień żeby było " w oknie bez ramek " ja tak mam i wszytko ok jest.

Deadboy

Opublikowano

Z czasem LS pewnie wyprzedzi BoLa, ale jak na razie BoL> LS. Na darmowym BoLu dużo więcej postaci działa, a w tym Yasuo. LS ładnie wygląda i ma unikanie ataków, ale jeżeli chodzi o działanie skryptów to w dalszym ciągu BoL jest lepszy.

Opublikowano

Nie injectuje mi do gry nic.

Paczka z 1 strony.

ref

@Edit

Wybaczcie, że tak wcześnie ref

Opublikowano

Mi to od @HeheheM w ogóle nie działa. Nic się nie załącza.

To o czym pisał ChEeFo2000 też mi nie śmiga. Ściągnąłem i nawet nie odpala się bot.

Bo to sa Viry ;p

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

jak ktoś sobie poradzić nie umie/ nie umie pobrać najnowszej paczki, ew tej na której wszystko działa(starszej NP), to ma problem ;)

Używam tej z 29.08. Ta z 30.08. odpala się, ale Yasuo nie działa (z resztą na tej z 30 też nie działa). Starszą jak pobrałem to bot nawet nie chciał się odpalić. Więc nie opowiadaj głupot.

//Tę z ich czatu też pobrałem (ona wydana chyba wczoraj była) i niestety Yasuo nie działa. Dziwi mnie, że innym niby działa, a mi nie.

Opublikowano

Pozdrawiam typa o nicku Shevrill, napierdalał na sharpie i cisnal mi cala gre ze mam sharpa, ze nagrał lol recorderem i ze wysle do riotu i ze ma nadzieje ze bede mial bana :D

Hipokryzm lvl master

rYD9JSA.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...