Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko mi nie działa riven?

Riven działa tylko, ta od detuksa. Rivensharp.

Nie udzielam pomocy na PW.

Opublikowano

Z tego co widać projekt upada , zed nie działa itd itd kappa

Zed działa ale jest słaby ,więc gra się zedem z UC bo to kosa.Wszystkie skrypty działają elegancko ,do tego cały czas są dodawane nowe no projekt rośnie.Tak więc stwierdzam że coś ci w głowie upada chyba nie masz brain.exe/brain.lua Kappa

Opublikowano

Co robi skrypt Resizer.exe. Proszę o info 

Modyfikuje rozmiar Championów.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Zed działa ale jest słaby ,więc gra się zedem z UC bo to kosa.Wszystkie skrypty działają elegancko ,do tego cały czas są dodawane nowe no projekt rośnie.Tak więc stwierdzam że coś ci w głowie upada chyba nie masz brain.exe/brain.lua Kappa

Zed z UC to kosa? Z tego co widzialem, to nawet przyzwoitego combo nie potrafi zrobic, ciagle na pale uzywa W i R, combo zamiast zaczac od R to przybliza sie z W, robi combo i po wyacstowaniu ulta natychmiastowo wraca ( nie wspominajac juz o missnietych skillach ) Zed to gowno, lepiej grac samemu.

Właśnie ta mi nie działa, mógłbym zuploadowac swoja wersje?

Dwa razy zaznacz i odznacz Rivensharp.

Co robi skrypt Resizer.exe. Proszę o info 

Useless

@Edit

Chyba, ze chcesz poudawac jakiegos Boga na normalach :_;

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

L# Nie dla brązów Kappa Było już tyle solucji, przejrzyj kilka jakichkolwiek stron.

XDDDDDDDDD

Napie*dalasz na L# jak i BoLu już ładny czas a siedzisz w silverze cały czas, więc jakim prawem masz czelnośc obrażać osoby z brązu? Grasz na takim samym poziomie,więc pod jakim względem czujesz się lepszy? xD

Topic

bugsplaty helphelpehelpehelep

ps;naucz się znaczenia słowa kappa

Opublikowano

WIE KTOŚ DLACZEGO NIE DZIAŁA EVADEE I  CZEMU NA MARKSMANIE VAYNE NIE UŻYWA ULTA ( NIE WIEM JAK Z INNYMI)

Evade działa kliknij "K", Vayne musisz sam używać ulti, bo wtedy jest bezsens jak samo używa w combosie, bo użyje i typa nie zabije, co wtedy? Zaczynasz sklinać, że wywala Ci ulta a nie zabija. Ulti musisz użyć z mózgiem.

XDDDDDDDDD

Napie*dalasz na L# jak i BoLu już ładny czas a siedzisz w silverze cały czas, więc jakim prawem masz czelnośc obrażać osoby z brązu? Grasz na takim samym poziomie,więc pod jakim względem czujesz się lepszy? xD

Topic

bugsplaty helphelpehelpehelep

ps;naucz się znaczenia słowa kappa

Kappa Kappa Kappa Kappa Kappa, będę używać tego słowa kiedy tylko chcę :) "Napie*dalam"? Nie sądzę. Taki sam poziom? Nie sądzę. Gold - Brąz jednak różnica kilku trolli mniej i gra się przyjemniej.

Take it easy my friend

Opublikowano

Evade działa kliknij "K", Vayne musisz sam używać ulti, bo wtedy jest bezsens jak samo używa w combosie, bo użyje i typa nie zabije, co wtedy? Zaczynasz sklinać, że wywala Ci ulta a nie zabija. Ulti musisz użyć z mózgiem.

Kappa Kappa Kappa Kappa Kappa, będę używać tego słowa kiedy tylko chcę :) "Napie*dalam"? Nie sądzę. Taki sam poziom? Nie sądzę. Gold - Brąz jednak różnica kilku trolli mniej i gra się przyjemniej.

wyjaśnij mi co znaczy kappa, bo nie wiem.

Btw gold, a brąz żadna różnica. Na początku sezonu specjlanie spadłem do b3, w 2 tyg do g1 wyszedłem. Easy. Nie widziałem róznicy. Aktualnie d1 <3

Wszystko działa na daną chwile, nie ma bugsplatów. Evade jakieś spowolnione mi się wydaje. Nie zawsze uniknie q lissandry lub zed'a

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

wyjaśnij mi co znaczy kappa, bo nie wiem.

Btw gold, a brąz żadna różnica. Na początku sezonu specjlanie spadłem do b3, w 2 tyg do g1 wyszedłem. Easy. Nie widziałem róznicy. Aktualnie d1 <3

Wszystko działa na daną chwile, nie ma bugsplatów. Evade jakieś spowolnione mi się wydaje. Nie zawsze uniknie q lissandry lub zed'a

Ma oznaczać sarkazm, ironię :)

Gold mniej trolli niż w brązie.

Evade u mnie działa. Omijaj jak należy.

Take it easy my friend

Opublikowano

Czemu dajesz skana strony internetowej a nie pliku który wrzuciłeś na speedysharze?

Bo jestem hakierem?

Zaktualizowany: http://www.speedyshare.com/JpvxS/LSharp.rar    https://www.virustotal.com/pl/file/3c19d2f546839a1d64eb332fe65fd7538172aca71cc61140d5862205b6a05f9c/analysis/1410215891/    

PS. jeśli ktoś mi powie, że te wirusy są nie do przyjęcia to zapraszam na http://www.leaguesharp.org/ i pobranie evade, 

Opublikowano

2 tygodnie mnie nie bylo a ty nadal z tymi debilami się kłócisz xD

Nie kłócę się :D

@typekTaylorMADE Link do skanu działa, ale niestety pliku już na nim nie znaleziono :c

Kiedy ktoś wrzuci paczkę z działającym skanem, bo noł lajfić nie mogę!

Take it easy my friend

Opublikowano

Trochę dziwny ten program. Każda "paczka" jest inaczej pisana, że jedna działa, a inne nie? Wczoraj w ogóle nie chciała zaskoczyć, a wyłączałem i włączałem, odznaczałem i zaznaczałem. Dziś już moja paczka działa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...