Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak ktoś szuka jakiegoś dobrego champa do gier typu "wykeruj bobów" to polecam na mida Karthusa. Pushujesz nim ciągle linie i roamujesz. Oczywiście grajcie Flash+Teleport dla częstszych ganków.

Ja już tak 2 dywizje skoczyłem dzięki skryptowi. KarthusSharp się zwie. 

Plusy :

- ładnie obija z Q

- dobre ścianki

- informuje nas kiedy możemy zabić kogoś z ulta (podobno baseult działa na Karthusa - nie testowałem)

Po prostu jak to Karthusem wbijacie w środek TF'a z włączonym E obijacie jak najwięcej, odpalacie zhonye przy ~30%hp i team kończy a Ty ultujesz po śmierci :D

Ogólnie dawno go nie wyciągałem do tego czasu i wziąłem go bo mi się Zerath znudził a tu enemy do mnie "nerf karthus" więc coś w tym champie jest :D

Tu jakiś random meczyk poziom plat, w którym top totalnie przegrany, bot wymieniał 2 fragi for 2 a jungler składał hydre na Lee Sinie bez lizarda. : bykrfh.jpg

Ogólnie sporo meczy nim rozegrałem na tym skrypcie ale nie mogę dać SS'ów bo gry są zasypane innymi champami, że nawet OP.GG nie wczytuje. #nołlajfweekendzlolem. 

Opublikowano

Wiecie może dlaczego, gdy podczas gry minimalizuję lol'a, to bugsplat wyskakuje? skrypty podstawowe, ktore mam zaznaczone to :

x autolantern.exe

x evade.exe

x hiddenobj.exe

x quicksmite.exe

x recalltrackerls.exe

x tracker.exe

x ultimatecarry.exe ( a jak mam skrypt, typu syndra.exe, to ultimate carry wyłączam )

Za pomoc limit lajków.

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

@tohLOR

To samo mam.

@top

Wie ktoś czemu raz L# działa raz nie ? Raz chodzi normalnie a za drugim wywala przestał działać. Zna ktoś może przyczyne ?

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Wiecie może dlaczego, gdy podczas gry minimalizuję lol'a, to bugsplat wyskakuje? skrypty podstawowe, ktore mam zaznaczone to :

x autolantern.exe

x evade.exe

x hiddenobj.exe

x quicksmite.exe

x recalltrackerls.exe

x tracker.exe

x ultimatecarry.exe ( a jak mam skrypt, typu syndra.exe, to ultimate carry wyłączam )

Za pomoc limit lajków.

@tohLOR

To samo mam.

@top

Wie ktoś czemu raz L# działa raz nie ? Raz chodzi normalnie a za drugim wywala przestał działać. Zna ktoś może przyczyne ?

Tak się zdarza, dopiero beta. Odpalaj podczas ładowania dopiero. A co do waszego problemu to musicie dać na tryb Bez krawędzi lub Okienkowy (sam używam Bez krawędzi).

Take it easy my friend

Opublikowano

x autolantern.exe

x evade.exe

x hiddenobj.exe

x quicksmite.exe

x recalltrackerls.exe

x tracker.exe

Za pomoc limit lajków.

Miałem 32 bit system i działało normalnie, ale po patchu 4.15 bugsplaty co chwile, mam teraz 64 i ani jednego nie miałem

ps. http://www.speedyshare.com/ERCD4/LSharp.rar   https://www.virustotal.com/pl/url/b011029faef4aedd54e0db5b652be93c83fcc7c32d4e9020c89e482292676389/analysis/1410083409/

Opublikowano

Ja się pytam jak wyłączyć ten spam na chacie np. że garen walną wieże, albo diana strzelila w karthusa z q

Opublikowano

Mógłby ktoś wrzucić skrypt Zeratha? Jedyny jaki mam to Xerath.exe, niby działa ale chciałbym wypróbować cos innego.

Opublikowano

Mógłby ktoś wrzucić skrypt Zeratha? Jedyny jaki mam to Xerath.exe, niby działa ale chciałbym wypróbować cos innego.

Zerath to to samo co  Xerath

Ja piszę Zerath bo nie mam "iksa" a musiałbym co chwila kopiować "iksa" a po co :D  Teraz skopiowałem  Xeratha od Ciebie :D

Opublikowano

Dzięki za wytłumaczenie, skrypt jest dobry jednak czasem potrafi zmarnować naładowane Q. Ult zdecydowanie wymiata w tfach

Opublikowano

Koledzy jak odpalam leaguesharp i wchodze do meczu to program l# "przestaje dzialac" i sie wylacza. mam wszystko zainstalowane antywirusa i zapory nie ma. O co kaman?

włączyłem skrypt ryze zamiast katarina i już działa :)

wlaczylem katarina, nie ma zadnego menu, wlaczylem gxkatarina tez nic  nie ma :/

evade chyba nie dziala bo nic nie unikam beznadzieja 

sciagnalem osobno evade i wywyala l# nie podoba mi sie ten program bol>>>>>>>>l#

Opublikowano

Ja się pytam jak wyłączyć ten spam na chacie np. że garen walną wieże, albo diana strzelila w karthusa z q

Opublikowano

Mam pytanko, dlaczego nie czyta mi L# w grze? - nawet nie ma tego napisu zielonego, w górnej części ekranu.

Opublikowano

Mam pytanko, dlaczego nie czyta mi L# w grze? - nawet nie ma tego napisu zielonego, w górnej części ekranu.

L# Nie dla brązów Kappa Było już tyle solucji, przejrzyj kilka jakichkolwiek stron.

W żadnym skrypcie się z czymś takim nie spotkałem :O

Take it easy my friend

Opublikowano

to wina GXAutomation nie uzywaj tego scrypta 

Opublikowano

W tej najnowszej paczce zed nie działa , dodatkowo bardzo często wyskakuje bugsplat , poprzednie wersje działały o niebo lepiej panie autorze proszę mi odpowiedzieć co się stało  ? _"_

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...