Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktoś czemu nie używa skilli na każdej chyba postaci ? xD

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi wszystko co potrzebuje pięknie działa. Wkurwiają mnie te tematy tępaków z głupimi pytaniami "jak grać na skryptach" CO ZA IDIOCI. Skoro typ nie potrafi używać L# to znaczy, że musi być c*****y - serio.

Pasjonat
Opublikowano

Nie, działała normalnie. Tylko chyba 2 razy nie pykło bo rzuciła ulti jak mogłem enemy dobić spokojnie na 2/3 aa.

.

Opublikowano

mi też trist działa dobrze.

btw. jak to teraz jest - ze złota da się spaść? chce kumplowi pomóc ale wiem, że zaraz spadnie jeśli się da ;D

x

Opublikowano

mi też trist działa dobrze.

btw. jak to teraz jest - ze złota da się spaść? chce kumplowi pomóc ale wiem, że zaraz spadnie jeśli się da ;D

Nie,nie da się spaść.

Ez lepszy na Ultimate Carry czy Marksmanie?

Opublikowano

Paczka od HeheheM  w ogóle się nie uruchamia.

Ogólnie to BK. Jestem w Gold III, a za przeciwników losuje mi Plat II, Plat IV i w plecy cały czas xD

Opublikowano

@albicoolvod

Ty jesteś virus ;).

Nowa paczka, sprawdzałem tylko xeratha + skinhaxa, evade się wczytywał, nie sprawdzałem jego działania.

Download : https://www.sendspace.com/file/eccf4i

Skan : https://www.virustotal.com/pl/file/e3b0c44298fc1c149afbf4c8996fb92427ae41e4649b934ca495991b7852b855/analysis/1409751390/

Ooo, jakies nowe sposoby kamuflazu virusow? No niezle Hehem, no niezle.

Serio, nie polecam ;)

Tym Xerathiem wyjdę z SILVERA? ;C

Zalecam grac bez programow, kiedys ci sie uda.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Ooo, jakies nowe sposoby kamuflazu virusow? No niezle Hehem, no niezle.

Serio, nie polecam ;)

Zalecam grac bez programow, kiedys ci sie uda.

Nie chcesz ? Nie ściągaj. 

Pliki z compilatora + http://www.leaguesharp.org/

A jeżeli nadal twierdzisz że moja "paczka" zawiera wirusy, udowodnij jaki i w którym pliku.

Bez odbioru.

QUhIR7.png

Opublikowano

Paczka od HeheheM'a jest czysta. Te -5551 na VT ma 2 przyczyny. Na 99.999999% jest to zwyczajny błąd VT i nie ma co się sugerować oceną. Nie wierzycie? Pobierzcie sami, przeskanujcie każdy plik z osobna, uruchomcie w sandboxie, zróbcie co chcecie, nie znajdziecie jednak tam wirusa. Drugiej przyczyny nie ma co opisywać, jest to nieprawdopodobne (szansa wynosi około 4.3*10-60)

Jedynym plikiem MOGĄCYM zostać wykryty jako wirus jest Leaguesharp.Core.dll, jako, iż został on spakowany VMProtect'em.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Paczka od HeheheM'a jest czysta. Te -5551 na VT ma 2 przyczyny. Na 99.999999% jest to zwyczajny błąd VT i nie ma co się sugerować oceną. Nie wierzycie? Pobierzcie sami, przeskanujcie każdy plik z osobna, uruchomcie w sandboxie, zróbcie co chcecie, nie znajdziecie jednak tam wirusa. Drugiej przyczyny nie ma co opisywać, jest to nieprawdopodobne (szansa wynosi około 4.3*10-60)

Jedynym plikiem MOGĄCYM zostać wykryty jako wirus jest Leaguesharp.Core.dll, jako, iż został on spakowany VMProtect'em.

Wszystko wytlumaczone tego sie trzymam, dziekuje i czesc :D

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Używałem bol'a wcześniej. Teraz chciałbym sie przenieść na to.
Tylko są problemy;/ gdy przychodzi jakiś bohater łapie lagi tzn. spadają FPSY gdzie mam 2-5fps nie idzie grać.

Druga sprawa. Czy skrypt do syndry działa? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...