Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z mózgiem czy bez... jak masz cioty w drużynie, a w przeciwnej ogarniętych graczy to nawet jak będziesz BOGIEM LOLa to nie wygrasz meczu i tyle na ten temat. To gra drużynowa i 1 v 5 się nie wygra, a już na pewno nie Syndrą. Wygrasz mida, ale co z tego jak na innych liniach twoi są jechani jak psy, feedują i mimo twoich ganków nie radzą sobie. 1 v 5 to możesz wygrać jak w przeciwnej cioty grają, którzy w ogóle nie ogarniają. Pytania powinny być "Czy da się Syndrą wygrywać swoją linię?", a odpowiedź "Da się". Jedynie z Zedem, czy Talonem mogą być problemy.

Opublikowano

cassinator nie działa od dłuższego czasu, q xeratha działa jak należy, evadee wszystko co się da unika xD

pytanko jak skonfigurowales q xeratha bo mi dziala ale nie czysci minionkow tylko caly czas q laduje

Opublikowano

Nie wierzę, paczka z tego tematu jako jedyna działa.

Evade pięknie wszystko co może unika <3

A próbowałeś yasuosharperino ? Mi wyskakuje bugsplat.

Opublikowano

Z mózgiem czy bez... jak masz cioty w drużynie, a w przeciwnej ogarniętych graczy to nawet jak będziesz BOGIEM LOLa to nie wygrasz meczu i tyle na ten temat. To gra drużynowa i 1 v 5 się nie wygra, a już na pewno nie Syndrą. Wygrasz mida, ale co z tego jak na innych liniach twoi są jechani jak psy, feedują i mimo twoich ganków nie radzą sobie. 1 v 5 to możesz wygrać jak w przeciwnej cioty grają, którzy w ogóle nie ogarniają. Pytania powinny być "Czy da się Syndrą wygrywać swoją linię?", a odpowiedź "Da się". Jedynie z Zedem, czy Talonem mogą być problemy.

Naucz sie co to roam, objectivy i kontrola mapy, moze wtedy wyjdziesz z silvera.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Grałem customa.. to rengarem fajnie się orało.. potem poszedłem normalka i już coś nie trybiło.. spacje trzymałem i nic nie atakował enemy graczy. to trzeba wyłączyć Leaguesharpa przed grą i wtedy odpalić czy nie ma znaczenia jak mam zielony napis przy ładowaniu to powinno być ok?

jakies porady? ;) w temacie z przodu z wczoraj wszystko śmiga OK? w tym rengar? czy na shifcie trzeba cos w grze pozmieniac?

pozdrawiam! czekam na odp

Opublikowano

Co jest grane ???

jak gralem xerathiem to jak bylem w poblizu to sam się włączal ult i zamiast we wrogów strzelał to wystrzeliwał poprostu na siebie wtf ? wyłąćzone w opcjach miałem use r kurde nic nie znalazlem innego co jest grane po tej nowej paczce tak się dzieje , tak wszystkie postacie teraz sie robie wlacza sie ult automatycznie wkurza mnie to , bez różnicy jaka postać samo się włącza i już.

Opublikowano

musisz mieć włączone use r, bo inaczej nie będzie ci po prostu castowało ulta

CHLOPIE JA CHCE SOBIE SAM WŁĄCZAĆ WSZYSTKIE ULTY NIE CHCE ŻEBY SAMO SIE ROBIŁO , PRZEZ TO SOBIE ZDUPCZYŁEM STATY , CO ZROBIĆ ABY SAMO NIE UŻYWAŁO MI ULTA DO  WSZYSTKICH POSTACI POMOCY

Opublikowano

CHLOPIE JA CHCE SOBIE SAM WŁĄCZAĆ WSZYSTKIE ULTY NIE CHCE ŻEBY SAMO SIE ROBIŁO , PRZEZ TO SOBIE ZDUPCZYŁEM STATY , CO ZROBIĆ ABY SAMO NIE UŻYWAŁO MI ULTA DO  WSZYSTKICH POSTACI POMOCY

poprostu w combo odznacz r i tyle zaznacz off i gotowe

Opublikowano

Mam kilka pytań:

1. Dlaczego jak sb pod Shift ustawie np. auto harras i auto farme, co zaraz mi się to odznacza ?

2. Jak wyłączyć te paski pokazujące zasięg skili, hp wieży i te paski co pokazują kto gdzie jest albo ostatnio był ?

3. Jak odpallić, zeby evade unikał skili ?

Opublikowano

Mam kilka pytań:

1. Dlaczego jak sb pod Shift ustawie np. auto harras i auto farme, co zaraz mi się to odznacza ?

2. Jak wyłączyć te paski pokazujące zasięg skili, hp wieży i te paski co pokazują kto gdzie jest albo ostatnio był ?

1. zeby nie koligowały z innymi opcjami

2. drawring czy jakos tak odznacz wszystko na off i nie wlaczaj maphacka

Opublikowano

1. zeby nie koligowały z innymi opcjami

2. drawring czy jakos tak odznacz wszystko na off i nie wlaczaj maphacka

Dzia, tylko jeszcze co zrobić, żeby mi evade skili unikał i jak poprawnie ustawić to, żeby mi sie nie offało.

Opublikowano

Dzia, tylko jeszcze co zrobić, żeby mi evade skili unikał i jak poprawnie ustawić to, żeby mi sie nie offało.

no to zalacz evade podczas gry i on sam juz jest ustawiony tam nic nie ruszaj

Opublikowano

Czy u was pod shiftem czasami też się napisy nie mieszczą w ramce i nachodzą jeden na drugi przez co nie można tego rozczytać?

Ta, jak masz włączone dużo skryptów, te linie wtedy nachodza na siebie/koło siebie i nie ogarniesz tego

Opublikowano

no to zalacz evade podczas gry i on sam juz jest ustawiony tam nic nie ruszaj

Mam odpalonego Evade, ale jakos sam nie flasuje, używa zhonyi itp itd.

Opublikowano

Mam odpalonego Evade, ale jakos sam nie flasuje, używa zhonyi itp itd.

Od uzywania zhony jest inny skrpy, a co do flashowania to musisz sobie ustawic w jakich momentach ma fleshowac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...