Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

był patch z dziś yasuo? jeżeli tak to nie pograsz , bo nowy patch ( mini patch )  mogli dziś w grać z Project YASUO . Ja niestety nie mogę sprawdzić bo nie gram póki co w LoLa ;)

"To co robisz, a jak mówisz to często różnica..." 

Opublikowano

Testował ktoś jinx na marksmanie? jak sie sprawuje?

Bardzo dobrze się sprawuje jinx+baseult i kilka ustawień do zmiany skrypcie dotyczące zasięgu puszczania skilli itp. i możesz grac spokojnie na niej rankedy.

Opublikowano

Wy też tak macie dziś, że L# działa jakby niestabilnie? spadek fps mam straszny itp?

Wszystko działa, wygrałem dzis jednego rankeda na poziomie platyny staty 15/6

­345mulx.jpg

Opublikowano

Widzę, że w końcu Mundo Q naprawili w IHateSkillshots, czas nakurwiać junglałkę.
Jeszcze ogarnę veigara potem, bo 2 dni temu trochę c**jnie castował E, i z focusem były problemy.

Ps. Wrzucił bym paczkę, ale jak wrzucam cały folder na speedyshare, to plik do pobrania nic nie zajmuje, i pobiera się jakis plik exe. zamiast folderu, o co chodzi?

Czy tylko ja tak mam, że każdy jeden skrypt czasami przestaje kompletnie dzialac? Znaczy się, jak jest jakies combo albo harras, to bardzo czesto w teamfightach po prostu sie wyłącza i c**j, kompletnie nic nie działa. Tylkoja tak mam?

Whw6oFO.png

Opublikowano

Widzę, że w końcu Mundo Q naprawili w IHateSkillshots, czas nakurwiać junglałkę.

Jeszcze ogarnę veigara potem, bo 2 dni temu trochę c**jnie castował E, i z focusem były problemy.

Ps. Wrzucił bym paczkę, ale jak wrzucam cały folder na speedyshare, to plik do pobrania nic nie zajmuje, i pobiera się jakis plik exe. zamiast folderu, o co chodzi?

Czy tylko ja tak mam, że każdy jeden skrypt czasami przestaje kompletnie dzialac? Znaczy się, jak jest jakies combo albo harras, to bardzo czesto w teamfightach po prostu sie wyłącza i c**j, kompletnie nic nie działa. Tylkoja tak mam?

prawym na folder i pakować do winrara, czekam ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...