Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co robi skrypt TongHop i cloneRevalver czy jakos tak :)? Template co to tez jest? :D

TongHop używa itemków automatycznie itp Clonerevalver pokazuje prawdziwego klona shaco np a Template nie robi nic.

Opublikowano

Jakie polecacie używać skrypty bo nawet nie wiem co większość robi  żeby wejść do golda bo siedzę silver 1 i tacy mi się trafiają że nie mogę sobie poradzić -_- 

Opublikowano

Ktora cassio jest najlepsza... działa jak psu z dup*.... -.- kazda mam ta paczke z teamtu od załozyciela i jakos slabo działa wszytsko xerath to samo nie castuje q

POMOGŁEM ? ;> Fapka W Góre ^^

Opublikowano

Kupiłem własnie xeratha i nie działą ulti, działą wam?

Jednak działa, w skyprcie jest pod literką T a to po prostu trzeba r wcisnąć. nie kumam

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć, jak to się odpala, co mam z tym zrobić, nie ogarniam - zero. Po kolei, jak to zainstalować, jak włączyć skrypt itp.

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć, jak to się odpala, co mam z tym zrobić, nie ogarniam - zero. Po kolei, jak to zainstalować, jak włączyć skrypt itp.

Ściągasz paczke z 1 posta, odpalasz program jako administrator, zaznaczasz skrypty które chcesz włączyć i wszystko. W grze pod shiftem masz menu z ustawieniami.

Opublikowano

Czemu to służy  nie  pisze tego po złości ale jeżeli nie jesteś w stanie opanować instrukcji z 1 postu to obsługi bota tymbardziej...

Ściągasz paczke z 1 posta, odpalasz program jako administrator, zaznaczasz skrypty które chcesz włączyć i wszystko. W grze pod shiftem masz menu z ustawieniami.

Podziwiam twoją cierpliwość

Zacznij zarabiać poprzez wysyłanie plików do sieci zarejestruj się pod linkiem ponizej i zacznij zarabiac za kazde pobranie Twoich wstawek.
http://vshare.io/?a=FC4642E8A08B1014&redirect=affiliate

Each time a new user registers from the above link, you will receive 10% of their earnings for life. Newly registered user does not lose anything when registering an account through your referral link.

Opublikowano

Evadee nie unika skili. Cassianator nie działa, Q xerata działa niepoprawnie. Lipa ;p 

cassinator nie działa od dłuższego czasu, q xeratha działa jak należy, evadee wszystko co się da unika xD

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Dokładnie tak robię, na górze ekranu mam zielony napis "League Sharp", lecz gdy klikam shift, spację, czy co innego - NIE DZIAŁA, chociaż na początku gdy włączam, napisane jest coś na czacie z tego programu, lecz to nie działa. Nie robi combo, nie włącza się konsola tego pod shiftem, nic!

Opublikowano

Evadee nie unika skili. Cassianator nie działa, Q xerata działa niepoprawnie. Lipa ;p 

kiwiirc.com --> irc.rizon.net --> #leaguesharp --> .ls down ionic

///all działa ;)

Jak usunac te zasiegi? bo za duzo FSP zabieraja ?

Zakładka drawings.

czy w marksmanie jest może urgot ?

Nie ma.

Opublikowano

cassinator nie działa od dłuższego czasu, q xeratha działa jak należy, evadee wszystko co się da unika xD

Ostatnio grałem na diane i nawet nie drgnął żeby uniknąć jej skila 

Opublikowano

Ostatnio grałem na diane i nawet nie drgnął żeby uniknąć jej skila 

Bo pewnie miałeś wyłączonego Evadee.. też tak czasem mi się wyłącza i trzeba nacisnąć domyślnie 'k' by odpalić.  Ewentualnie wciskałeś non stop spację co jest równoznaczne z tym, że Evadee podczas spacji omija tyko graby, ulty malpha i inne grozne CCki a nie głupie Q Diany.

Opublikowano

Bo pewnie miałeś wyłączonego Evadee.. też tak czasem mi się wyłącza i trzeba nacisnąć domyślnie 'k' by odpalić.  Ewentualnie wciskałeś non stop spację co jest równoznaczne z tym, że Evadee podczas spacji omija tyko graby, ulty malpha i inne grozne CCki a nie głupie Q Diany.

Nope, mi też nie unika Q diany

Opublikowano

Ja sporo gram na każdej linii bo do każdej linii jest coś strasznie dobrego :P

Top : 

- Rengo (RengarSKO) - z*******y skrypt bo jego "misja" to zadać jak najwięcej DMG więc wiadomo używa wszystkiego by burstować.

- Nidalee (NidaleeSKO) - to samo. Kosa.. złożyłem trinity quadra sama wchodziła

Mid : 

- Zerath (zwykły Zerath) - no comment, free elo.

- Syndra (Syndra) - to samo

Jungle :

- Vi - (Vi) 90% Q

- Amumu (StonedMummu)- to samo

Support :

- Blitz (Support)

- Thresh (Support)

- Karma (KarmaSKO)

ADC :

- Jinx (odpal dodatkowo Baseult2)

- Tristana

- Kogmaw

- Lucian

Do każdego ADC bierz Marksmana. Ewentualnie UltimateCarry do Luciana.

Na mida też polecam Talona/Zeda bo mają z*******e skrypty - zwłaszcza Talon.

U mnie lipa troszeczkę, bo poprawnie to mi tylko Syndra działa. Jak włączę Yasuo, czy Rengara to mam te kręgi od zasięgu skilli, ale jak trzymam przycisk od kombo to nie atakuje. Niektóre paczki w ogóle nie załączają się. Może ktoś zna rozwiązanie problemu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...