Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra na 1 miejscu mam JINX na 2 jest LEONA . W grze jest tak: 'pierwsza stoi leona a za nią jinx naciskam spacje a mi bije leone a nie jinx' . Czemu tak jest ? ;/

Robi tak, bo Target Selector na L# jest tak absurdalnie spierdolony, że to mała bania. Zaznacz Focus Selected Target i klikaj manualnie na cel, co prawda to też się potrafi spierdolić tak, że postac nic nie robi przez jakis czas, ale przynajmniej focus poprawny. Zazwyczaj.

Whw6oFO.png

Opublikowano

Robi tak, bo Target Selector na L# jest tak absurdalnie spierdolony, że to mała bania. Zaznacz Focus Selected Target i klikaj manualnie na cel, co prawda to też się potrafi spierdolić tak, że postac nic nie robi przez jakis czas, ale przynajmniej focus poprawny. Zazwyczaj.

L# Od wczoraj jest tak z*****a ze wiekszosc skryptów nie dziala poprawnie ...

Opublikowano

Czy ktoś moze wytłumaczyć mi na jakiej zasadzie działa BaseUlt2.exe? Na ekranie pokazuje mi w sekundach jak ktoś wraca się do bazy, ale nie wystrzeliwuje R

Moze musisz nacisnac R? ;e

Opublikowano

dziś to jakaś tragedia dla mnie na tym lolu :P same boby się trafiają

i myślałem, że ten xerath będzie lepszy

dzieci chyba 1 września odreagowują. puki mogą

x

Opublikowano

tam masz w ustawieniach "Panic KEY" - to ustaw sobie co chcesz. Trzymasz ten guzik do momentu aż Ci wystrzeli ulta. Poćwicz na randomach na ezrealu.

mi na tym najlepiej działa baseult.

x

Opublikowano

Spoko wynik. Ja jak miałem 10 gier rozegrać by mnie przydzielili do jakiejś ligi to wszystkie 10 wygrałem dali mnie do golda III. Następne chyba dwie też wygrałem i byłem w promocji. Wszystkie trzy mecze w promocji przegrałem :D Takich tardów zaczęło mi dawać, że nie dało się wygrać. Grałem Syndrą :)

//Xerath coś mi nie podchodzi. Grałem nim teraz z botami dla testu i średnio trafia z Q. Jak trzymam przycisk do farmienia (chyba C) to się podnieca, przeładowuje Q i czekam na odnowienie :P

Opublikowano

Spoko wynik. Ja jak miałem 10 gier rozegrać by mnie przydzielili do jakiejś ligi to wszystkie 10 wygrałem dali mnie do golda III. Następne chyba dwie też wygrałem i byłem w promocji. Wszystkie trzy mecze w promocji przegrałem :D Takich tardów zaczęło mi dawać, że nie dało się wygrać. Grałem Syndrą :)

//Xerath coś mi nie podchodzi. Grałem nim teraz z botami dla testu i średnio trafia z Q. Jak trzymam przycisk do farmienia (chyba C) to się podnieca, przeładowuje Q i czekam na odnowienie :P

X jest do farmienia. C to haras.

Wiadomo kiedy ma być jakaś aktualizacja całej paczki? Wszystkie skrypty średnio działają :<

1377531174-U173186.png
Opublikowano

X jest do farmienia. C to haras.

Wiadomo kiedy ma być jakaś aktualizacja całej paczki? Wszystkie skrypty średnio działają :<

To sobie oglądaj githuby codziennie twórców skryptów i zobacz czy był update.. problem masz z kompilowaniem skryptów?-.-  Zwłaszcza, że w tym temacie zawsze brakuje wielu skryptów i to dobrych więc lepiej to robić samemu.

Opublikowano

Ryze fajnie sieka, ale zauważyłem, że jak goni przeciwnika i łapie już zasięg to zatrzymuje się i robi zamach do rzucenia czaru, ale w tym czasie traci przeciwnika i znów go goni i chce rzucić czar. Tak jakby zacinał się i sztucznie to bardzo wygląda hehe Ja bardzo chciałbym Yasuo, ale pewnie będzie trzeba jeszcze poczekać...

Opublikowano

no to jak co sie wszystko ladnie spathowalo to byl bys tak mily wzucil na chosting i i podal linka bo ponad 50% ma z tym problem ciagle cos sie pierdoli a ze ty nie masz problemu mozesz pomudz innym 

Opublikowano

@mam_WH

Aha xD Dobry joke :D A tak serio to mi wszystko działa, tym którym coś nie działa zapytajcie się na IRC'u o jakąś działającą paczkę i wam podeślą.

Deadboy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...