Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

GX Auto Shield.exe spamuje "Being Attacked By..." i bardzo to przeszkadza, bo zasyfia strasznie czat.

Chyba nie da się tego wyłączyć, bo pod shiftem nie widać opcji do tego. Ma też przydatną opcję, bo przy przeciwniku wyświetla mi jakie skille dodał i czy są aktywne. Niestety ten spam dyskwalifikuje ten skrypt. :(

Gdyby ktoś wiedział dlaczego Yasuo nie działa, co może być przyczyną to proszę napisać.

Opublikowano

target select też trochę nie działa bo grałem rengo i zamiast skoczyć na adc to skakał mi na apc

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Czemu na tym ******* #l xerath przestał działać i za szybko puszcza Q ?????

Mam ściągniętą najnowszą wersje..

Zobacz mój post stronę temu.

Najnowsze common strasznie się zmieniło, skrypty nie zostały jeszcze zaktualizowane pod nowe common, dlatego jesteśmy zmuszeni do używania starszej wersji common.

@markez07

Data założenia konta.

TongHop.exe - Activator

Używa za Ciebie offensive itemów oraz defensive itemów.

Summoner spelle to samo, ignite na dobitke, heal / barrier ratujący przed śmiercią.

QUhIR7.png

Opublikowano

Dzięki za link HeheheM, ale trochę boję się pobrać, bo masz stosunkowo mało postów, a ja mam tylko jedno konto z wieloma postaciami :P

Co to jest TongHop.exe i jak tego użyć? Aktywator do BoLa? Czyli, że coś jak crack?

Opublikowano

Zobacz mój post stronę temu.

Najnowsze common strasznie się zmieniło, skrypty nie zostały jeszcze zaktualizowane pod nowe common, dlatego jesteśmy zmuszeni do używania starszej wersji common.

@markez07

Data założenia konta.

TongHop.exe - Activator

Używa za Ciebie offensive itemów oraz defensive itemów.

Summoner spelle to samo, ignite na dobitke, heal / barrier ratujący przed śmiercią.

A mógł byś proszę podać link pod starą wersje :) ?

x

Opublikowano

Rozumiem ze projekt #L zaczyna upadać ? :D 200 stron spamu, wszyscy sie wypisali, emocje opadły wyszło na to że nic szczególnego i teraz 1 post na dzień max :D ojoj słabo :D robi ktokolwiek jeszcze paczki do tego ? :D

16k7y4p.png

Opublikowano

Rozumiem ze projekt #L zaczyna upadać ? :D 200 stron spamu, wszyscy sie wypisali, emocje opadły wyszło na to że nic szczególnego i teraz 1 post na dzień max :D ojoj słabo :D robi ktokolwiek jeszcze paczki do tego ? :D

a po co? jak można jednym guzikiem samemu sobie updatować?

x

Opublikowano

Nie injectuje mi do gry nic.

Paczka z 1 strony.

Opublikowano

menu, shift, marksman, target selector

5 to te champy, które mają być atakowane w pierwszej kolejności

1 (liczę na to ze sie domyslisz xD

Dobra na 1 miejscu mam JINX na 2 jest LEONA . W grze jest tak: 'pierwsza stoi leona a za nią jinx naciskam spacje a mi bije leone a nie jinx' . Czemu tak jest ? ;/

65135238787935115850.gif

Opublikowano

Czy ktoś moze wytłumaczyć mi na jakiej zasadzie działa BaseUlt2.exe? Na ekranie pokazuje mi w sekundach jak ktoś wraca się do bazy, ale nie wystrzeliwuje R

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...