Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grałem na Vayne i Kacie i na obu nie używa ulta, czemu ?

Opublikowano

Grałem na Vayne i Kacie i na obu nie używa ulta, czemu ?

w vayne sam włączasz kiedy chcesz a w kacie trzeba włączyć wejdz w ustawienia postaci potem tam masz zakładkę "Combo" i ULT R ustaw na ON, aha no i zobacz kogo masz ustawionego w targetach bo jak bijesz się np. z dwoma tankami a na pierwszym miejscu masz adc i mida to nie uzyje Ci R odrazu.

x

Opublikowano

Dlaczego np. jak gram Vayne, atakuje mi  enemy adc, a po chwili zmienia target na ich support? Jak zmienic zeby np targetowala jedna osobe, np. ta z najnizsza iloscia hp, albo cokolwiek? Bo juz mam dosc sytuacji ze przeciwny adc ma 10% i ucieka a nalge moja postac napierdala ich support... Any solutions? ;)

Opublikowano

Dlaczego np. jak gram Vayne, atakuje mi  enemy adc, a po chwili zmienia target na ich support? Jak zmienic zeby np targetowala jedna osobe, np. ta z najnizsza iloscia hp, albo cokolwiek? Bo juz mam dosc sytuacji ze przeciwny adc ma 10% i ucieka a nalge moja postac napierdala ich support... Any solutions? ;)

Pod shiftem w target selector ustawaisz sobie kogo ma ci najpierws focusować.

Ustawaisz w kolejnosci 5 pierwszy focusowany 1 ostani focusowany.

Możliwe jest też ze jezeli w tedy adc wyszedł z range aa twojej postaci to wtedy zatakowało supporta bo był w zasiegu.

Opublikowano

Czy xerath działa dobrze w tej chwili? dozbierałem 4800 i zastanawiam się czy go kupić czy może jednak cassio...

x

Opublikowano

xerath = easy carry. polecam.

nie zgodzę się z tym. Od wydania 4.15 są z nim problemy(nie kastuje q i kilka innych błędów) radzę kupić Syndre do carry bądź talona bo też ładnie sieka ;)

Opublikowano

nie zgodzę się z tym. Od wydania 4.15 są z nim problemy(nie kastuje q i kilka innych błędów) radzę kupić Syndre do carry bądź talona bo też ładnie sieka ;)

lel, żadnych problemów nie miałem z castowaniem q, może na początku, ale po którymś update'cie wszystko wróciło do normy.

moje ostatnie staty z gry na tym skrypcie:

14e8g29.png

tak jak mówiłem xerath+evadeee = free elo

Opublikowano

lel, żadnych problemów nie miałem z castowaniem q, może na początku, ale po którymś update'cie wszystko wróciło do normy.

moje ostatnie staty z gry na tym skrypcie:

2202614095607801203947.png

tak jak mówiłem xerath+evadeee = free elo

To jeszcze zalezy od dywizji misiu, grajac w silverze to bez skryptow wygrywam 20 pod rząd.

Wie ktos cos na temat konca bety / platnosci?

rYD9JSA.png

Opublikowano

Jak do tej pory grałem na BoLu i nie jest źle. Teraz zastanawiam się nad sprawdzeniem LeagueSharp. Jesteście pewni, że ten program jest "czysty" w 100% i, że ktoś nie zakosi konta?

Opublikowano

Jak do tej pory grałem na BoLu i nie jest źle. Teraz zastanawiam się nad sprawdzeniem LeagueSharp. Jesteście pewni, że ten program jest "czysty" w 100% i, że ktoś nie zakosi konta?

o "zakoszenie konta" nie ma co się martwić... jedyne "ale" to żeby riot zostawił to w sposkoju jak bola.

x

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie - Do czego służy SVNcompiler? Nie zauważyłem żeby było napisane.

// Działa, ale Yasuo straszna lipa. Do przeciwnika nie doskakuje po stworkach. Wizualnie robi dobre wrażanie i jest o wiele milszy dla oka niż BoL, ale boli to, że Yasuo nie działa tak jak na BoLu.

Opublikowano

Jak się tego używa? Samo gra czy trzeba coś kliknąć?

Ta samo będzie grało jeszcze czego..

Na lini trzymasz C (harras + lasthit), X jak mało many. Spacje trzymasz w teamfighcie.

Opcje ustawiasz jakie chcesz.

To tyle.

Opublikowano

Czemu mi to nie działa, patrzyłem każdą możliwą paczkę, uruchamiam przed administratora w oknie postaci i nie działa, nic się nie ładuje, pomocy ;c

Opublikowano

Yasuo w ogóle nie działa. Nawet nie ma menu do niego pod shiftem, a trzymając spację nie naciąga na przeciwnika i nie używa czarów. :(

// Z czegoś spamuje mi na biało "Being Attacked By...". Gdzie to wyłączyć?

Gdyby ktoś ogarnął co z tym Yasuo to będę wdzięczny.

Niby skrypt się załadował, ale nie śmiga.

Champion Yasuo Loaded
Spell Types: none none none none
Opublikowano

Pod shiftem w target selector ustawaisz sobie kogo ma ci najpierws focusować.

Ustawaisz w kolejnosci 5 pierwszy focusowany 1 ostani focusowany.

Możliwe jest też ze jezeli w tedy adc wyszedł z range aa twojej postaci to wtedy zatakowało supporta bo był w zasiegu.

Dzieki wielkie za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...