Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakich teraz bohaterów polecacie do carrowania? takich którzy nie są zależni od teamu i wyciągają niesamowite staty?

Vayne top 1 jesli chodzi o to co pytasz.

A tak syndra, xerath, tristana, kog

rYD9JSA.png

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no właśnie vayne wydaje mi się bardzo zależna od innych...

Jaja sobie robisz? lol

farmisz sie early i starasz utrzymac gre a w majac ghostblade + botrk + infinity sam wygrywasz gre.

Jestes na tyle mobilny ze mozesz sam kiteowac caly ich team, a grajac np tristana ktos cie zlapie i albo dostaniesz peel od teamu albo gleba

rYD9JSA.png

Opublikowano

Wrzuciłby ktoś jakaś paczke ze skryptami działającymi evadee+marksman ponieważ żadna mi nie działa.

Naciskam shift i nic się nie pokazuje.

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

jakich teraz bohaterów polecacie do carrowania? takich którzy nie są zależni od teamu i wyciągają niesamowite staty?

Tristana ponieważ :

1.Zasięg

2.Odskok 

3.Odepchnięcie 

4.Dobra każda faza gry ( no może troche w mid game kuleje ale i tak jest dobrze )

Opublikowano

Mam odpalone evade, marksman, quicksmite, i skin changer, przed chwila grajac tristaną kilka razy samo ruszalo mi postacia, kilka razy przerwalo mi recall, i w stojac w base tez.

Wie ktos jak to wylaczyc?

shift, menu i wyłącz combo (nie trzymając spacji samo Ci chodzi) coś się zawiesza. daj na off, potem już normalnie działa

ps. tristana zdecydowanie lepsza od vayne. ktoś napisał wyżej, tristanę jak się złapie to dead? ciekawe, bo jak masz brain. lua to albo nie ryzykujesz chodzenia gdzieś bez W,a nawet jeśli ktos Cie złapie, to w late 4 AA i typ leży, reset z W i spierdzielasz. Vayne ma E, odepchnięcie i stuna, ale Tristana ma R. Leci focus na vayne i ona leży, bo nie ma escape. co z tego, że użyje Q, które i tak ma duże cd jeśli nie wykona AA? dzizys :D

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

shift, menu i wyłącz combo (nie trzymając spacji samo Ci chodzi) coś się zawiesza. daj na off, potem już normalnie działa

ps. tristana zdecydowanie lepsza od vayne. ktoś napisał wyżej, tristanę jak się złapie to dead? ciekawe, bo jak masz brain. lua to albo nie ryzykujesz chodzenia gdzieś bez W,a nawet jeśli ktos Cie złapie, to w late 4 AA i typ leży, reset z W i spierdzielasz. Vayne ma E, odepchnięcie i stuna, ale Tristana ma R. Leci focus na vayne i ona leży, bo nie ma escape. co z tego, że użyje Q, które i tak ma duże cd jeśli nie wykona AA? dzizys :D

Vayne ma niewidke, q co 1,5 sekundy,  aktyw z ghostblade, + swoja pasywke wzmocniona przez ulti.

Szkoda ze nie nagralem filmiku, ale wczoraj na vayne bez wiekszego feeda kiteowalem 4 enemyi ofc ich wybiłem. Nie chodzi mi o to ze to jakis wyczyn ale gdyby to byla tristana 2 razy bym padla dostajac tyle cc na pysk, a tu q w bok i po ccku.

vayne ma wiekszy stomp w mid game, a mid game na ogol przesądza o grze, w silverze/diamencie nikt nie potrafi utrzymac gry do lejta.

Vayne poradzi sobie z cckami, dzieki unikaniu z q, poradzi sobie z gap closerami dzieki q i e, moze sie idealnie pozycjonowac dzieki mobilnosci, i ew. ma niewidke jak cos pojdzie nie tak.

Tristana? ma resety, jak zlapie killa jest pograne ale jak nie zlapie, lub zle sie wypozycjonuje przed teamfightem to nic nie zrobi :)

jak grasz czysto to trist moze byc lepsza, ale na l# gdzie masz orbwalk i focus lepszy niz ma gosu czy liftlift, vayne nr 1

rYD9JSA.png

Opublikowano

Czemu ma tam nie dzialac o.O

Może dlatego, że Korea ma pózniej patche. Więc pewnie by bugsplaty były. A PBE? Tam co chwila coś dochodzi i sie zmienia.. Tutaj na EUNE dodadzą trochę hp dla kogoś i już trzeba update L# bo bugsplaty..

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Wrzuciłby ktoś jakaś paczke ze skryptami działającymi evadee+marksman ponieważ żadna mi nie działa.

Naciskam shift i nic się nie pokazuje.

Tez tak mialem. Pomoglo usuniecie calego starego folderu L#, i sciagniecie najnowszego (patrz 1 strona). Powinno pomoc.

Opublikowano

Veigar od hellsinga miodzo trafia 10/10 E stuna.

A robi szybko combo? Bo ciężko trafić samemu pełne combo (głównie by te W też zdążyło uderzyć)

Opublikowano

jaką postać na topa pod L# polecacie?

(dodam, że nie cierpię grać topa - na rankedach już wole supportować ale warto by się przygotować )

x

Opublikowano

jaką postać na topa pod L# polecacie?

(dodam, że nie cierpię grać topa - na rankedach już wole supportować ale warto by się przygotować )

vayne

Opublikowano

1. Jak naprawić ten błąd (napisy nachodzą na siebie i ciężko czasami rozczytać):
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/d2ee77af9ba6c549.html

2. Jeżeli mam uruchomiony skrypt na postać oraz TongHop.exe, z którego target selector'a będzie korzystać?

3.Czy w grze istnieje przycisk odpowiadający za przeładowanie skryptów? Czasami nie wszystko się załaduje i trzeba minimalizować lola i odpalać program jeszcze raz.

4. Jak działa skrypt BaseUlt2.exe? Grałem Ezrealem i ani razu nie strzeliłem ultem na baze. Trzeba to jakoś skonfigurować?

5.Co to jest Freeze (taka opcja)?

Opublikowano

Moze ktos bez spiny wytlumaczyc jak sciagac skrypt z Githuba w postaci .exe?

Kompilatorem pobierasz te skrypty i potem je kompilujesz i masz je w postaci exe. Masz poradnik w tym dziale.

Co do Veigara.. fakt ciora w c**j ale nie wiem czy to u mnie ale chciał zburstować MF'ke a jednak uderzył jednym skillem w kogoś innego a pozostałe skille w MFke. Niby nic ale boli. Stuny 9/10 bo czasem zlami ale widze rzadko.

A Draven ładnie zbiera toporki ale jest jeden minus - w*******a się pod wieżę by zlapać głupiego topora. Nie wiem czy zły przycisk używam ale wciskam V to mi łapie toporki (starając się też nimi last hitować) i obija przeciwnika gdy ma okazje.

Combo mi oczywiście nie działa bo używa tylko Q a reszty nie używa mimo, że jest zaznaczone by używal QWER.

Opublikowano

Chyba coś przycisnąłem i mam problem. Cały czas na czacie mam spam, że np. jakiś tam golem attack 7.5hp coś tam coś tam... jak to wyłączyć?

Opublikowano

Kompilatorem pobierasz te skrypty i potem je kompilujesz i masz je w postaci exe. Masz poradnik w tym dziale.

Co do Veigara.. fakt ciora w c**j ale nie wiem czy to u mnie ale chciał zburstować MF'ke a jednak uderzył jednym skillem w kogoś innego a pozostałe skille w MFke. Niby nic ale boli. Stuny 9/10 bo czasem zlami ale widze rzadko.

A Draven ładnie zbiera toporki ale jest jeden minus - w*******a się pod wieżę by zlapać głupiego topora. Nie wiem czy zły przycisk używam ale wciskam V to mi łapie toporki (starając się też nimi last hitować) i obija przeciwnika gdy ma okazje.

Combo mi oczywiście nie działa bo używa tylko Q a reszty nie używa mimo, że jest zaznaczone by używal QWER.

Thx.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...